sevgiliniz günde kaç kez arar??

bence aramak sevginin ölçüsü olamaz.
evlenmeden önce ayrı şehirlerde yaşıoduk ve öğlen yemek arasında,akşam eve giderken arıodu,akşam sürekli msn açıktı ve vakit buldukça msnde konuşuoduk ve gece yatarken de arıodu ve hepsi de uzun konuşmalardı.sonra şantiyeye gitti.işlerinin yoğunluğundan dolayı bazen gün içinde hiç konuşamadığımız zamanlar oluodu ama eve geldiğinde mutlaka konuşuoduk en az 1 saat.zaten şantiye psikolojisi de çok zor.kötü bi şehirde çok kötü şartlarda çalıştılar çünkü.(bizzat kendi gözlerimle gördüm) önemli olan şey senin ne düşündüğün,seni sevdiğini bununla ölçemezsin zaten,sevgi ilişkinin farklı farklı noktalarında gösterir kendini bunu da en iyi sen anlarsın.

benim sevdiğimde askerde disiplini ağır olan bi yerde askerlik yapıyo ve kesinlikle cep teli kullanamıo hergün yada 2 güne bi arar..:1rolleyes:

kızlar çok merak ediyorum sizin erkek arkadaşlarınız ( özellikle farklı şehirlerde yaşayanlar) günde kaç kez arıyor sizi.sorun bendemi acaba ? bugün sadece bikere aradı o da sabah daha da aramadı sürekli çalışıyor sürekli meşgul normal mi şimdi bu :sm_confused:

Ahh gençlik, şu sevgili olayları...:asigim:
Benim eşim evlenmeden önce hergün 2-3 defa arardı.
Şimdi evlendik, 5 yıl oldu.sengözlerimebaksanab
Bir ihtiyacı olmadığı sürede aramaz oldu.:delphin:

benim eşimde aynen.3 yılık evliyiz önemli bişi olmadıkça aramaz sormaz.o kadar bozuluyorumki o kadar büyüttümki bunu kafamda.bi insan karısını hiçmi aramaz sormaz,nerde ne yapar kimlerledir başına bişi gelmişmidir.ne bilim ya belkide bu ciddi bi sorunun başlangıcıdırsenağlama

Sadece arayıp, sormak için aramaz. Gerekli olduğu hallerde. Tipik evli erkek oldu çıktı. İlk başlarda kafaya taktım. Sonra arayıp sormuyorsun üzülüyorum dedim. Baktım yine aramıyor ben de bıraktım aramıyorum. Zorla olmuyor bazı şeyler. Ama isterdim arasın sorsun. O bir kez arasa ben on kez arardım ama neyse işte... Yaşayan bilir...

:asigim: Benim askımda arar devamlı bende onu ararım.. Hatta biz sabahtan aksama kadar mesajlasırz eve gelince msnde konusuruz msnden cıkıncada telefona geceriz

gün içinde çok mesajlasıyoruz. şehirlermiz ayrı... ama konuşma çok sık olmuyor. mesela rahat 2 hafta olmuştur sesini duymayalı. onun aramaya niyeti yok sanırım. bende aramayacağım. :)

her akşam iki saat kadar konuşuyoruz...bazı günler konuşmuyoruz ama ortamlar uygun olmayınca..
gün içinde devamlı mesajlaşıyoruz boshayallersmile devamlı ondan bi haber almak hoşuma gidiyo...
farklı illerdeyiz bizde ama sanki yan odada gibi oluyo böyle iletişimde olmak..:zemuszemus

biz bütün gün mesajlaşırız.akşam olupta o eve geldiğinde arar hemen uyuyana kadar yani 3 saat falan konuşuruz her gün.bence konuşmadan olmaz ayrı şehirlerde insan merak ediyor yaa

Benimde sevgilim şu an askerde yani uzağız bayağı birbirimize. Biz her fırsatta konuşmaya çalışıyoruz. Telefona baktımda 8 gün için 92 arama var. Gerçi biz zaten normalde de fazla ayrı duramazdık. O bizim alt sokakta oturuyor. Fırın ile kırtasiye onların, market ile nalbur onların sokakta. Siz düşünün artık bahaneleriii;)
Ama bu konuyu bence kesinlikle kafana takmamalısın çünkü en yakın arkadaşımın sevgilisi de senin sevgilin gibi mesajlaşmayı pek sevmez günde bi defa konuşurlar ama Ercan bana hep 'onun sesini bi kaç sn bile duysam dizlerim titriyor, bi kaç dk da aynı bi kaç saatte' der. O yüzden böyle şeyleri bence problem haline getirip hem kendini, hem onu üzme...

6 aydır ayrı yerlerdeyiz, mesajlaşmayız biz, günün değişik saatlerinde yaklaşık 4-5 kere arar, akşam yatmadan önce aradığında baya uzun konuşuruz, ama diğer saatlerde napıyosun, iyi misin tarzı olur...

biz uzak şehirlerdeyiz ve 8yıldır beraberiz günde defalarca konuşuruz ve maşallah her konuşmamızdada konuşcak şey buluruz sus pus geçmez genelde o beni arar inşallah yıllar geçtikçe değişmez çok alıştım bu duruma çokta hoşuma gidiyo

benim nişanlım askerde ama günde sabah öğlen ara öğün akşam arar :roflol: askere gitmeden öncede günde bir gün saydım 35 kere aradı abartmıyorum :) günaydın ne yapıosun yemek yedinmi okula vardınmı dersdemisin dersden çıkdınmı nerdesin ki hergün görşürüz okula bırakır alır şanslıyım bu konuda galiba :asigim: ama bazende çok uygunsuz zamanda arıo :1closedeyes:

aynen canım benimkide öyle her müsait olduğunda arar ayrıca yemek yedimmi uykumu aldımmı kendimi iyi hissediyomuyum vs herşeyi sorar okuldaykende dersten çıktınmı kampüse gittinmi vs sorardı artık öyle alıştım ki kampüsteyim aşkım yemeğimi yedim diye msjlar atıyodum:) halada attığım olur tuhafız ya acıkınca zaten yenir dimi bu yemek :1hug: ama ilgi güzel şey ya bi kaç saatte küs kalsak yarım gibiyimolumunekankayizsmile

Back
X