- Konu Sahibi supurgelicadi
-
Açık ayakkabı erkekleri tahrik ediyosa,buna sadece kapalıların dikkat etmesi mi gerekiyor,yoksa bu bütün bayanların sorunumudur?neden burda doğrudan kapalıları hedef alıyosunuz?Madem gözlemleyecek başka bişey bulamayıp bunu gözlemlediniz,soruma cevap verin ozaman.siz açık ayakkabı giyerken,erkekleri tahrik etmek amacı mı güdüyosunuz da kapalıların da bu amaçla giydiğini ima ediyosunuz? bu sitede kapalı olan ve eminim bahsettiğiniz ayakkabıdan gıyen birçok arkadaşımız var.ama onları böyle küçük düşürücü bi dille yargılamak sizin üzerine vazıfe değil öyle değil mi? ayrıca gerile gerile bikini giyerim diyip de bi başkasının kısa eteğini kınayanlara da bu sözüm: sürekli başkalarının açıklarını görmek yerine,biraz da kendi açıklarınızı kapatmaya bakın!!!
Minimi de giyerim,bikinimi de...Eşim karışmaz bana.Yerine göre giyinmesini,oturmasını ,kalkmasını bildikten sonra.
Babam karışmamış bana ,eşim karışsaydı hiç çekemezdim doğrusu.Karıştırtmazdım da zaten.:1closedeyes:
Dipnot:İnsanların birbirinin giyimine kuşamına karışmadığı,bez parçaları yüzünden insanların damgalanmadığı,çağdaş bir şehirde büyümenin de etkisi tartışılamaz düşüncelerin,hayata bakış açısının şekillenmesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?