sevgiliniz sizden biyere giderken izin alır mı ? gidebilir miyim diyor mu?

sevgiliniz sizden biyere giderken izin alır mı ? gidebilir miyim diyor mu?

• evet izin alır..

OY: 50 61,0%
  • hayır izin almaz

OY: 10 12,2%
  • sadece haber verir,gitme dersemde gider..

OY: 22 26,8%

• Ankete Katılan
    82

Hostesin Kirmizi Fulari

Kim bu Umay ?🌹🇹🇷
Pro Üye
18 Ağustos 2009
5.550
4.739
698
sevgiliniz sizden biyere giderken izin alır mı ? gidebilir miyim diyor mu? diyelimki gitme dediniz sözünüzü dinler mi yoksa sizi takmaz gider mi ?
teşekkurlerr...

İzin almaz ama haber verir. Gitme dersem; gerçekten gitmek istemiyorsa seve seve tamam der. Çok gitmek istediği bir yerse "sen de gel o zaman" der.

eğer bi arkadşında yatıya kalıcaksa izin alır yoksa hiçbiyere giderken izin almaz sölemez bile bazen unutuyormuş

makara yaa öldürüyo beni yorumların

benim nişanlım izin almaz hatta izin kelimesinin anlamını bildiğini de sanmıyorum
ama Allah için öyle saçma yerlerede gitmez, işinde gücünde yani

izin alanlar varmıs ama iştee yaa
evet benımkıde saçma yerlere gıtmez ama bana ızın alıcaksın dıyo mesela çifte standart bende ınatçıyım ben alıcaksam sende al karşılıklı herşey dıyorum
haksız mıyım ama

Kadın içinde erkek içinde "izin alma" durumunu komik ve saçma buluyorum.

Koskoca kazık kadar insanlar ne izni alacak çocuk gibi, bu ilişkinin saygıya dayalı olduğunu göstermez ki...

Biz izin almak değilde; haber veririz birbirimize sadece -ki olması gerekende budur diye düşünüyorum.

biz haber veririz sadece, izin almak çok saçma geliyo bana. ben annemden babamdan bile izin almıyom ondan niye alcam

İkimizde birbirimizden bir yere giderken izin almayız.Hber veririz sadece ben şuraya gidicem diye.Ben eşime gitme dersem ve haklı bir sebebim varsa gitmez ama bende gereksiz yere gideceği yerleri kısıtlamam.

ikimiz de birbirimizden izin istemeyiz.ancak attığımız her adımdan da haberdarız.zaten birbirimize karşı anlayışlıyız bu konuda.birbirimizin fikrini alırız.ne o beni engeller ne de ben onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…