sevgiliniz sizden biyere giderken izin alır mı ? gidebilir miyim diyor mu?

sevgiliniz sizden biyere giderken izin alır mı ? gidebilir miyim diyor mu?

• evet izin alır..

OY: 50 61,0%
  • hayır izin almaz

OY: 10 12,2%
  • sadece haber verir,gitme dersemde gider..

OY: 22 26,8%

• Ankete Katılan
    82

Kesinlikle katılıyorum.. Buda ''saygılı olma'' kaideleri içinde bence.

eşim bi yere gideceği zaman sorar ve söler izin alırr..gidebilirmiyim diye bu saygı dır bana göre bnde alırım oda alırrr...bn izin veririm hep oda izin verir

Birbirimizden izin almayız haber veririz sadece ama her şeyi de haber vermeyiz insan unutuyor yani bazen adım başı hare vermek garip geliyor bana sıkılırım ben öyle sevgilimden de beklemem adım başı haber vermesini

gitmek istediği yere bağlı aslında.
herzaman buluşup vakit geçirdiği bi arkadaşı ile olacaksa haber vermez.
önemli bi görüşmesi varsa haber verir mesaj atarsam cevap veremezse merak etmemi istemez.
şehir dışı için izin alır. hiç birine izin vermem. gerçekten gitmek istiyorsa bişekilde ikna eder. sonrada tribe girer izin veerince.

İzin almaz genelde.Ki ben sevmiyorum izin alma durumunu ama o hep izin almamı falan ister.
Ama izin alınması gerektiğinde de söyler,bende birşey demem zaten.

sevgiliniz sizden biyere giderken izin alır mı ? gidebilir miyim diyor mu? diyelimki gitme dediniz sözünüzü dinler mi yoksa sizi takmaz gider mi ?
teşekkurlerr...

genelde bi yere gitmez ama izin almak benim kontrolum altında olmayı istiyo sanırım böyle değişik yani ben ondan izin almak istiyorum kızıyo bana niye benden izin alıyosun diye ama o benden hep izin alıyo ve izin vermezsem hoşun a gidiyo değuşuk bi erkek

Sevgilim de ben de izin alırız, eskiden 2mizde çoğu yere hayır derdik ve hayır dediğimiz zaman 2mizde gitmezdik. Hala birbirimizden izin alıyoruz ama gittiğimiz yerler belli gittiğimiz kişiler belli bu şekilde izin veriyoruz. Bunun dışında izin vermediğimiz yerler tabi ki var o zaman da gitmiyoruz. Ve 2 mizde bu durumdan memnunuz.

Son düzenleme:

Kendisine yapılmasını istmediği bişeyi başkasına da yapmamalı.. Senden izin almanı istiyosa o da alacak, o hesap vermek istemiyosa senden de istemeyecek.. Sen ona aynen bunu de

Sevgilimin gittiği, gideceği her yerden haberim olur. Hoşlanmadığım ve gitmesini istemediğim bir yere gitmez zaten.
İzin olayı elbette olmaz ama geçen gün bir yere gitmek için gidebilir miyim diye sormuş bana, ben anlamadım tabi daha sonra söyledi izin almıştım o akşam diye bende dedim ki aramızda izinlik bir durum olamaz. İlk defa öyle birşey oldu yani, onun haricinde birbirimizin nereye gideceğinden haberimiz olur.

aynen bizdede durum böyledir alırız izin :)

Genel olarak haber veririz önceden, eğer bilindik yerlerse yani daha önce gittiğimiz ve gitmemizde sakınca görmediğimiz yerlerse.
Yeni ve başka bir mekana gidilecekse ve tepkimiz belli değilse, izin isteriz.
Olması gerektiği gibi.

evet ızın alır

hayır gıtme pek demem, karışmam o konularda kendısı ne yapıp ne yapmıcağını bılmek zorunda

nelerden hoşlanmadığımı bılır

mesela gelır anlatır hemen _aşkım arkadaşlar pavyona gıtcektı benıde çağırdılar sen ıstemezsın dıye gıtmedım der

sankı bakkala gıdıyor bı zahmet gıtmesın yanı

ama karışmam ızın alırsada sorar mutlaka ne dıyorsun, gıdıyım mı dıye, bende aynı şekılde fıkrını alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…