Sevgiliniz sizden para isterse...

Eğer onun zor durumda olduğunu görüyosanız ve isteyemiceğini de bilicek kadar yakınsanız verilir neden verilmesin bugün sevgilinizse yarın kocanız olucaktır muhtemelen (bence).O yüzden verilir, sevdiğinden para sakıncaksan sevdim deme zaten ..

bir kere erkek gibi erkek öyle her başı sıkıştığında para istemez.
ikinciside güvenimi sağlaması lazım oda belki..
benmi kaldım para isteyeceği diye düşünürm..gözümden düşer bir anda.

Bilmiyorum aranızdaki bağa bağlı.Ama bence şahsen verme,benimde başıma geldi öyle birşey ayrılmıtık ben onu seviyordum ama aradı beni acil paraya ihtiyacım var borç çok utanıyorum ama acil lazım dedi.bende götürdüm verdim.sonra görüşmeye devam ettik bu sürekli acitasyon yapıyor kpss ye gireceği sınavın parasına kadar verdim,kontor yolla falan diyor.sürekli acitasyon yok işim yok yok kıyafetim yok,senelerdir bunları giyiyorum,en kötü zamanımda yanımdasın her görüşmede para istiyordu benden bence dayanamıyordum iyi niyetliyimya veriyordum sonra bana olmuyor diyen gene kendisi oldu,halada borcunu ödemedi,geçen facesine erkek bayan nişan yüzüğü koymuş üstüne birde aldatıldım anlayacağınız,demekki benden aldı o kızla yedi içti. off çok dertliyim çok.

Bende vermiştim saf gibi seivyorum nasılsa evlencez diye adam gitti başkasıyla evlendi bebi bırakıp 5 ayda benim verdğim parada düğün hediyesi oldu onlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…