Sevgiliniz sizden para isterse...

Puchi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
123
0
96
İstanbul
Bayanlar diyelim sevgilinizin acilen paraya ihtiyacı olmus ve sizden de bi miktar rica etse naparsınız?

verir misiniz yoksa yadırgar mısınız?

verdim bile..
ama benim birtanem istemedi.. istemez.. ama ayrımız gayrımız yok. bilirim hesabını kitabını. ihtiyacı olduğunu biliyordum.zorla verdim.
asla sakınmam...

veririm verdim de çünkü biliyorum o beni sömürmek için değil gerçekten ihtiyacı olduğundandır.
istemei ama gerekiyorsa verdim.
ayrı gayrı yok bennde ondan gerektiğinde aldım kat kat fazlasını

Son düzenleme:
bende vermezdim sevgilime..:1ninca:
niye veriyim sadece çevresinde ben mi varım??:bbo:
hiç sevmediğim şeyler,sevmediğim erkek tipi..böğğğ:umursamaz:

veririm yadırgamam eğer istiyosa gerçekten ihtiyacı var demektir ki zaten ihtiyacı olduğunu da bilirim ondan paramı kıskanıcak değilim

istiyeni bende sevmem. kendisi istememli bence… benden eksi puan alir.

bu soruyu bize soruyorsan belliki tereddütlerin var güven açısından öncelikle ne kadarlık bir birliktelik bunu düşünmen lazım ha 6aylık 1yıllıksa verme derim başka istiyecek kimsesi yokmuymuş ve ne için lazım bunlar önemli konular bence benim başıma gelmedi ama eğer sevgilime güveniyosam uzun bir ilişkiyse verirdim

ben vermezdim isteyen birisiylede birlikte olmazdım başkası mı yok kardeşim...
ben erkek olsam hadı su kız halimle yine istemezdim.annem babam kardesim mi yok..
gözümden düşer benim...

ama bakarimda gercekten cok ihtiyaci varsa ve ama o benden istememisse ben kendiligimden belki veririm...

kesinlikle vermem. olay özünde para vermemk de değil aslında. ama yaşadığım tecrübeler bana şunu öğretti: gerçekten doğru bir erkekse ölse sevgilisinden para istemez. başka yollarını bulur ama ölse almaz kız arkadaşının parasını. bide bazı türler var, sevgilisi teklif etsin diye durumunu hisettirenler.. bundan da asla hayır gelmez. biz bayanlar sevdiğimiz zaman her yönüyle erkeği kollamak istiyoruz bütün sorunlarını çözmek için seferber ediyoruz tüm imkanlarımızı.. ama bu çok yanlış bir yol. sonunda kendimiz mutsuz oluyoruz.. asla güvenmemek gerektiğini düşünüyorum uzun vadede bu tip erkeklere..

dün benden para istedi.. iddaa oynicakmış aşkım bozuk paran var mı hiç dedi.. bizim aramızda maddi şeylerin lafı hiç olmaz.. onun cebinde 5 kuruş olsun 5ini de benimle harcar o yönünü çok severim.. cebinde parası varsa gider en sevdiğim kırmızı şarabı ve en sevdiğim çerezleri cipsleri alır.. dün de fazla parası yokmuş iddaa oynicakmış geldi benden istedi.. öyle çok değil ama gene de benden para istiyo ne biçim adam demedim. çünkü kendi asla benden esirgemez. onun yaptıklarının yanında benimki hiç kalır..kaldı ki biz bi hayatı paylaşmayı düşünüyoruz üçün peşin hesabını yapmam erkek istememeli diye de düşünmem.. ama bazıları vardır gercekten kullanmaya çalışır.. öyleleri de yok değil hani.. iyice tanıyosak ve arada güven varsa tamam derim ama üç günlükl sevgiliyken sürekli bana şu lazım bana bu lazım diyen onursuz tipleri de gördüm ki amaçları karsıdaki insanı kullanmaktı.. çok şükür benim karsıma çıkmadı çıkmasın da o zaman gıcık alırım erkekliğinden şüphe ederim

dün benden para istedi.. iddaa oynicakmış aşkım bozuk paran var mı hiç dedi.. bizim aramızda maddi şeylerin lafı hiç olmaz.. onun cebinde 5 kuruş olsun 5ini de benimle harcar o yönünü çok severim.. cebinde parası varsa gider en sevdiğim kırmızı şarabı ve en sevdiğim çerezleri cipsleri alır.. dün de fazla parası yokmuş iddaa oynicakmış geldi benden istedi.. öyle çok değil ama gene de benden para istiyo ne biçim adam demedim. çünkü kendi asla benden esirgemez. onun yaptıklarının yanında benimki hiç kalır..kaldı ki biz bi hayatı paylaşmayı düşünüyoruz üçün peşin hesabını yapmam erkek istememeli diye de düşünmem.. ama bazıları vardır gercekten kullanmaya çalışır.. öyleleri de yok değil hani.. iyice tanıyosak ve arada güven varsa tamam derim ama üç günlükl sevgiliyken sürekli bana şu lazım bana bu lazım diyen onursuz tipleri de gördüm ki amaçları karsıdaki insanı kullanmaktı.. çok şükür benim karsıma çıkmadı çıkmasın da o zaman gıcık alırım erkekliğinden şüphe ederim

erkek adam sevgilisinden para istemez
ben vermezdim gözümden düşerdi şahsen

veririrm..
bizim iliskimizde para konuşulmaz..bugün benim para varsa benim parami harcarız,onun varsa onunkini..hayatta en nefret ettigim şey bir erkeğin benim yediğimi içtiğimi odemesidir..benim param yok mu kardesim sen niye oduyosun???karşımdakini kullanıyormuş gibi hissederim,parasını yiyormuş gibi..para muhabetti yapani da hiç sevmem..bgn ben de vardır yrn sende 3-5 kurusun muhabbetini yapan insanlarla arkadas vs olamam..
erkek arkadasım benden para isterse veririm hiç düsunmem ne kdr lazimsa veririm..
arkadaslarından değil de benden istediği için de sevinirim..benden değilde arkadaşından isterse çok bozulurum..zor zamanında yanında ben olayım isterim..

erkek olsam para isteyeceğim son kişi sevgilim olurdu.
hatta paraya ihtiyacım olduğunu ve birinden aldığımı bile ondan saklardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…