Burada çalışmayan yan gelip yatan erkek örneği vermişsiniz. Zor durumda olan birisi sizden para istediğini varsayıp düşünün .Sürekli borç isteyen birisinden söz etmiyoruz zor durumda olan birisi asıl konumuz .
Kişiler zaman zaman zor dönemler geçirebilir, paraya ihtiyaçları olabilir kız ya erkek hiç farketmez eğer param varsa ben destek olurum, karşı tarafında bana destek olmasını beklerim .
İyi paylaşımlar dilerim size .
arkadaşlar benim sevgilim hemen hemen her gün benden para istiyor bende kıramadığım için veriyorum maddi durumları pek iyi değil ailesinden pek fazla para almıyor. yaklaşık bir buçuk yıldır birlikteyiz. arkadaşlarımdan bazıları beni kullandığını düşünüyorlar. sizin fikriniz nedir acaba gerçekten kullanıyor olabilir mi
teşekkür ederim cevabınız için. ben verdikçe yüz buldu galiba her istediğinde vermeye çalıştım bundan sonra dikkat edeceğimNe için istiyor parayı ve ne kadar istiyor?
Arada bir ödemesi olur, zor durumda kalır, istenir de; siz onun anası mısınız, babası mısınız her gün sizden para istiyor?
Bir erkekte gurur olmalı, gurursuz erkek değer görmeyi hak etmez.
Bilmediğim şeyler olabilir, ama ben de kullanıldığınızı düşündüm. Siz de biraz düşünseniz sizin için iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?