Sevgiliniz sizden para isterse...

ben kimseye borç vermem allah düşürmesin kimsedende borç almam.. acımdanda ölsem allahım büyük konuşturmasın borç almam gerekirse 24 saat çalışırım. o yüzden sanırım benim düşüncem bu konuda sabit.. kimseye minnet borcum olsun istemem... tırnağım varsa kendi kafamı kaşırım..

Sizede iyi paylaşımlar...

en önemlisi ne kadardır birlikteyim?
ve bu durum ilk mi ve neden istiyo ?
güvendigim bi ilişkiyse yani şuanki sevgilim ise evet verirrmm..
kendim için demiyorm ama kimi zaman arkadaşlarıyla kıyaslar kızlar kendini ben onun hem aşkıyım hem arkadaşı o zamn benden istemesindede bi sorun yok..
şuana kadar öyle bi durum olmadı açık söyliym olmasınıda istemem ama zor duruma düştüysede ben yanındaym onun bnm yanımda oldugu gbi :123:
allah yaşatmasn tbiki zor günleri öyle bişey olursada sanmıyorm ki o benden istesin bn zorla verirrm hrlde :S:S

Son düzenleme:
para herkesi birbirine düşürür arkadaş:82:
şimdiye kadar kimseyle para yüzünden kavga etmedim ama erkek arkadaşım istese çok fena bozulurdum.bunu da bir kenara yazar kavgasını çok fena ederdim.başka bi bahaneyle tabi:90:

Para muhabbeti olmaz aramızda.

Şimdiye dek yaşamadık ama eğer parası yoksa elbette veririm. Ya ilişkiyi kontratlar, kurallar üzerinde görmemeli. Adam senin, sen adamınsın. Canın kanın olan bir şeyden bırak parayı hiçbir şey esirgemezsin.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim sevgilim hemen hemen her gün benden para istiyor bende kıramadığım için veriyorum maddi durumları pek iyi değil ailesinden pek fazla para almıyor. yaklaşık bir buçuk yıldır birlikteyiz. arkadaşlarımdan bazıları beni kullandığını düşünüyorlar. sizin fikriniz nedir acaba gerçekten kullanıyor olabilir mi

Ne için istiyor parayı ve ne kadar istiyor?

Arada bir ödemesi olur, zor durumda kalır, istenir de; siz onun anası mısınız, babası mısınız her gün sizden para istiyor?

Bir erkekte gurur olmalı, gurursuz erkek değer görmeyi hak etmez.

Bilmediğim şeyler olabilir, ama ben de kullanıldığınızı düşündüm. Siz de biraz düşünseniz sizin için iyi olur.

teşekkür ederim cevabınız için. ben verdikçe yüz buldu galiba her istediğinde vermeye çalıştım bundan sonra dikkat edeceğim

guvenılırlıge baglı.
bana sorulsa bızım aramızda para muhabetı yok onun parası benım benımkı onun.
ama sız baktınız sömürülüyosunuz tabıkı vermeyın

-verilen diğer cevapları okumadım-
benden istemişti hem de öyle komik bir para ki.. yani onun kariyeri ve aylık eline geçtiği para düşünülürse ben gibi bir öğrenciden o parayı istemesi çok tuhaf olmuştu. gece hayatı vardı. kredi kartı borçları varken sıfır bir araba aldı. bunları düşünerek vermedim. yoksa gerçekten ihtiyacı olsa hiç düşünmeden verirdim. ama biliyordum ki o para hiçbir ihtiyacını karşılamayacaktı. Zaten şimdi de görüşmüyoruz artık.

ya bir de sevgili olmak tamam herşeyi paylaşmak ama erkek dediğin güçlü olmalı. sevgilisinden para isteyen erkek benim gözümde düşüyor ve aciz gibi görünüyor. bana gelene kadar dostlarından isteyebilir. bir ilişkide para mevzusu olmamalı bence

sayfaları okumadım ama bence verirsen bile sürekli olmasın.ben verdim hep verdim ama sonra sen ne yaptın ki oldu.

sorun degıl valla . eger istiyorsa gerçekten ihtiyacı oldugu için istiyordur sevgilim. hiç yadırgamam hatta memnun olurum benimle derdini paylastığı için yardım istediği için. ona yardım etmek beni cok mutlu ediyor.

aşkımla ayrımız gayrımız yok istese veririm çünkü oda bana ihtiyaçım olduğu zamanlarda yardımıma yetişiyo ben ona vermişim çok değil tabikidehiç düşünmeden veririm ve hoşumada gider benimle sorunlarını paylaştığı yardım istediği için

Son düzenleme:
İstese verirdim çünkü ben istediğimdede o verir eminim buna.
Aramızda para konusu olsun istemem gerektiğinde bi yere gittiğmizde bende verebilirim hep o vercek diye bişey yok tabiki......

vallah tatlım quvenme hıcbı erkeqe sakında para yedırmee ucundan bıraz verdn mı parayı sonra bıdaha yer yedıqı kadar sahsen benım karsıma uckaqtcı adı bı ınsan cıktı 1bucuk senelık ılıskm hep acıtasyon yaptı qyımeye kıyaftı yoktu ben aldım cebıne sıqra parasını ben koydum her maasımı aldıqmda ona verıyodum ya kedı besler qıbı ne kadar malmısm resmen somurmus benıı ve bunları karsılqndaa aldatıldımm nankor nankor ac kopek bunlar tabı herkes aynı deıldır ama aman aman sen yınde akıllı oll para ıstedıqı an bas qotne tekmeyı vardır onun ıcınde bı seytenlıkk annesı babası yok mu kardesım calısmıyo mu qıtsın calıssn bulsn bırak

zamanında vermiştim hemde yüklü bi miktar ama vermemek gerektiğini öğrendim....

artık kimseye tık yok para isteme benden buz gibi soğurum senden....benden para isteyebilecek kadar küçülüyorsa ilerde herşeyi yapar ....küçük insanlarla işim yok adam olda gel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…