Sevgiliniz Sizden Zaman İstedi mi?

or_kidem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
219
2
46
İstanbul
İlişkinizin çıkmaza girdiği dönemler olup erkek arkadaşınızın 'zaman' istediği oldu mu?
Olduysa nasıl sonuçlandı ilişkiniz? Nasıl bir süreçten geçti?

istemeye kalkmıştı lafı agzına tıkadım...
eger zaman istersen bir daha sesimi dahi duymazsın dedim
şuan ya düzelticez yada anla dedim
ve ara vermedik

kaldıramam ben bi ilişkide ara vermeyi?
film mi? cekiyoruzda ara veriyoruz
reklam arası gibi:delphin:

ya hep ya hiç:dilcikar:

zaman istemek ayrılalım demenin diğer adıymış. ayrılalım demekten korkanlar zaman isterlermiş. sizcede böylemidir. bu ayrılıklamı sonuçlanır?

ilişki içerisinde hiç onaylamadığım birşeydir
ama herzaman ayrılık demek değildir
karşılıklı abartmamak kaydıyla verilebilir iki tarafında birazcık kafasını dinlemesi için..

hayır isteyemez de zaten
zaman isteyen insan kafasında birşeyleri bitirmeye hazırlamıştır kendini
ve bana karşımda rol yapacak insanın hayatımda yeri olamaz :umursamaz: :delphin:

İlişkinizin çıkmaza girdiği dönemler olup erkek arkadaşınızın 'zaman' istediği oldu mu?
Olduysa nasıl sonuçlandı ilişkiniz? Nasıl bir süreçten geçti?

neden zaman istediğine bağlı.çok ciddi aşılamaz bir sıkıntınız mı oldu?
erkek ve kadının ilişkiye bakış açıları az da olsa farklıdır.
zamanı kız istiyorsa birleşme ihtimali daha yüksektir.

zaman istemenin anlamı'' kırmadan yıpranmadan soğuyalım birbirimizden ve ayrılalım '' demektir.%90 da biter.

o istediği kadar istesin sen vermiceksin... konuşacaksın anlaşacaksın ötesi yok kaydirigubbakcemile3
yada iki tarafta gerginse 1-2 gün konuşmayıverin sonra tam gaz devam :1:

arkadaşlar hep ayrılığa bağlamışlar ben ben ayrılığa bağlamıyorum canım. bazen benim de bunaldığım ve konuşmak istemediğim anlar oluyo ama sevgimden bir şey eksildiğinden değil...
o da askerdeyken çok bunalımdayım, kötüyüm, ne yaptığımı bilmiyorum. sana ters davranmaktan, kırmaktan korkuyorum bi kaç gün konuşmasak felan dedi...tamam dedim, sevdiğimi söyledim... arayana kadar ağladım zırladım ayrılcak benden felan dedim ama daha 2. gün aradı özledim diye... bir daha da kabul etmedim, konuşup anlaşmak varken ara vermeyin bence...

2 gün önce seveceğini vazgeçemeyeceğini söyledi 2 gün sonra 3 gün aramasam aklıma gelmiyor aramak bana biraz zaman ver dedi ve ilk defa ayrılıktan o bahsetti. 3 haftadırda konuşmuyoruz. ne yapıcam yaa :(:(:(

neden zaman istediğine bağlı.çok ciddi aşılamaz bir sıkıntınız mı oldu?
erkek ve kadının ilişkiye bakış açıları az da olsa farklıdır.
zamanı kız istiyorsa birleşme ihtimali daha yüksektir.

zaman istemenin anlamı'' kırmadan yıpranmadan soğuyalım birbirimizden ve ayrılalım '' demektir.%90 da biter.

ortada hiçbişey yok. hani elle tutulur bir neden yok. bilmiyorum yaa neden herşey bir anda altüst oldu :(

canım ya üzülme seni senin onu sevdiğin gibi sevmiyor şimdi üzülürsün ama geçer merak etme bırak gidiyosa gitsin

zaman istemek ayrılalım demenin diğer adıymış. ayrılalım demekten korkanlar zaman isterlermiş. sizcede böylemidir. bu ayrılıklamı sonuçlanır?

evet böyle...

o zaman zarfında hayatından çıkaracak gücü bulursa ayrılacak. bulamazsa biraz daha devam sonra kesin ayrılık buyrunnnnnnnnn

yok kimse bugüne kadar zaman istemedi benden,isteseydi de vermezdim..
zaman istemek; ya ben senden ayrilamiyorum,ayrilipta pişman olursam rahatça geri donebiliyim,demek gibi geliyor..
bence bı iliski ya baslar ya da biter..
sorun varsa,konusarak çözülür..
zaman istemek; kendini ayrılığa alisirmak bence..

hayir istemedi, isteyemezdeşakkıdı
bi sorunumuz varsa konusarak hallederiz
öyle "zaman ver, iliskiye ara verelim" gibi seylere gelemem ben:delphin:

Back
X