sevgiliniz size küfür etti,tepkiniz ne olur??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
sevginiz sizi aşağıladı,küfür etti..
tepkiniz ne olur?

bana çoooook ettiii, çok aşağıladı sürekli beni ezmeye çalıştı ve salak ben bunlara katlandım. ne zorum vardı ki diye şimdi düşünüyorum. yeni sevgilim var ama salak bile diyemez bana. çünkü yaşadıklarımdan sonra kimseye kendimi ezdirmem artık çünkü onların duasıyla iyi olmadım ki onlar gidince mutsuz olayım

sevginiz sizi aşağıladı,küfür etti..
tepkiniz ne olur?

Anında ayrılırım valla..
Kocam küfretse bir daha aşkla yüzüne bakmam..
Sevgili de kimmiş?:dilcikar:

Öyle biri sevgilim olamaz.Olur da ağzından bir defaya mahsus öyle basit laflar çıkarsa aynen kendisine iade ederim herhalde...

çok fena olur tepkim şuan tahmin bile edemiyorum bana hangi hakla küfredebilirki...
basarım tekmeyi biter.....
klava::mymeka:

Şaka mahiyetine deli,uçuk,minik dana bilmem ne hiç kızmam
hatta bu esprileri ben bile yaparım ama
söz konusu hakaretse orada duracak :mymeka:
bana kimse hakaret edemez ki
sevgili lafzını taşıyan şahıs hiç edemez :dilcikar:bende
ona hakaretden de beterini yaparım kalbini kırarım çeker giderim

Oracıkta ağzını yırtarım,şaka söylemiyorum çok ciddiyim..
Dünyada bana göre benden değerli kimse yok ve ben o lafları hak edecek birşey yapmam!
Eğer çok sinir olduğu birşey yapıyorsam defolsun gitsin,kim oluyormuş o?

yyooo hayir buna dayanmam...belki abarti diyeceksiniz ama ben orda 1dakika bile durmam...

benim de sevgilim beni aşağılayıcı bi laf etmişti ve son damla o oldu zaten ayrıldım, artık eski sevgilim.....
Aşağılanmak da çok koyuyo insana ama asıl beni üzen şey özür dilememesi kendini haklı görüyo bana o sözleri ettiği için
ayrıldık 4 gün oldu hala arayıp özür dilemedi karakterini öğrenmiş oldum iyiki ayrılmışım diyorum.Ama yine de kendime kızdığım şey çok çünkü o lafı duyduğum zman çekip gitmedim hala konuşmaya bişeyleri çözmeye çalıştım hiç haketmedi hiç:dilcikar:
Konuyla pek alakası olmadı yazdıklarımın ama içimi döktüm

bi kere etti oda son oldu zaten tepkim çok ağır oldu .. kimki onlaryaa bize küfür edicek kimse kendini ezdirmesinn.. öpüldünüz kızlar...:enbuyukkk:

hahahahah bana küfredecek ölemiiiiii? kendisini pembeleşinceye kadar aşağıladıktan sonra şut ve gol tabiriyle birlikte ağlara yolcularım. öle karaktersiz bir insan benimle olamaz. onu kendimden mahrum bırakırım (vay behhhh) küfreden bir erkek bana göre acizdir zaten.
UYARI:Lütfen küfretmeyelim küfredenleri dövelimÇok üzgünüm çoook:1closedeyes:

hiç küfretmedi ama bağırdı yani herkesin ortasında cevap verme bana diye bağırdı
akıllı ol diye bağırdı
bi sey yapamadım.

bide bundan önceki erkek arkadasımda cok kötü bağırmıstı bana hayatımın a. k dun diye
hayatmı s....... tin die herkesin içinde
hiç bişey diyememiştim
ama aklımdan cıkmıyo........

ben evliyim kızlar 10 yıllık ama ne çıkarken nede evliyken eşimden öle bişey duymadım. bekar kızlarımızada tavsiyem öyle bir adamın yanında 1 saniye bile durmayın. sevgiliyken küfreden evliyken döver dahada kimbilir neler yapar aman ne kendinizi nede ailenizi üzmeyin.

bu konuyu yaşadığım için açmak istedim.
sağolun cevaplarınız için..

bekar olan arkadaşlar asıp kesmiş görürüz siziii
ben küserim
benimki çok yufka yüreklidir hayatta dayanamaz :dilcikar:

bide bundan önceki erkek arkadasımda cok kötü bağırmıstı bana hayatımın a. k dun diye
hayatmı s....... tin die herkesin içinde
hiç bişey diyememiştim
ama aklımdan cıkmıyo........
sanada herkes bağırmış güzelim ya özel değilse sebep?????
yani merak uyandırdı bendede ondan soruom yanlış anlama, ne yaptında hayatımı mahvettin gibilerinden bi söz sarfetmiş acep?kafamçokkarıştı

benim küfür eden erkeğe tahammülüm yoktur ki
birde bana edecek,
hiç işim olmaz:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…