sevgiliniz size küfür etti,tepkiniz ne olur??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küfür mü
Yüzüme karşı etsinde göriyim
Boşuna taşımıyorum çantamda biber gazını Allah ne verdiyse artık:99::113:

Elim ayaım boşalır.tepkı bıle veremem şoktan.ve bır daha eskisi gıbı olmaz hıçbırşey.asla.sinirle bır anda oldu olur en ıyı savunma o da boş.çunku sınırle herkese yaptıı şeyı bana da yapmışsa benım farkım kalmamıştır kimseden zaten

bir anda küfür edebiliyorsa bir insan.. bir anda silinmek duygusuna da katlanabilmelidir!!

büyük konuşmıyımda saniyesinde bitirirdim ne kadar sevsemde böyle bir saygısızlığa tahammül edemem.

sevginiz sizi aşağıladı,küfür etti..
tepkiniz ne olur?

O laflari ve hareketi aynen iade eder, dönmemek uzere evine postalarım.
Kendini ne saniyor ki bana kufur ediyor asagiliyor. Asla kendimden ödün vermezdim çünkü degmeyecek saygisizin teki oldugu icin.

benımde 4 yıllık ılıskım kı son 5 ayında nısanlıydık bu sebeple bıttı. hemde cok sevmeme ragmen 4 gun oldu olmıcagnı bılıyorum ama ınsan cok uzuluyo coook.. cok buyuk bı sevgının sonunun o sekılde olmasına ayrı uzuluyo dunyada en cok sevdıgınız ınsanlardan bırının sıze sınırlenıp kotu seyler soyleyebılıcegıne ayrı uzuluyo, her seye uzulunuyo ıste (

Sevgiliyken küfür eden evlendiğinde ne yapmaz? Evlerden ırak...

Başıma gelmedi ama kaldıramam gibi geliyor. Sonucta ben onun icin degerli olduğumu bilmek isterim değersiz degil.

Derdini konuşarak değil de küfür ederek anlatmaya çalışan insana saygı duyamam, saygı duymadığım insanı sevemem de. Eşim kimseye küfretmez ama etseydi, evliliğimizin ömrü pek uzun olmazdı.

Hiçbir yorumu okumadan cevap veriyorum.
Affı olmaz
Bunu o da çok iyi bildiği için cesaret edebileceğini sanmıyorum.

Bende şuanda bu yüzden ayrıldım ağlamama engel olamıyorum kızlar

onun seviyesine düşmeden ağzının payını veririm. ve bir daha yüzüne bile bakmam

Karşılığını veririm. Ve mümkünse hayatımdan çıkarırım.

Oda bişey mi kaynanam kocamın Yüzünden beddua etti.ne yapabildim hiiçç aradan üç yıl geçti hala içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…