sevgiliniz size küfür etti,tepkiniz ne olur??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insan sinirlendiği zaman ağzından kötü laflar çıkabiliyor bazen, neden ve nasıl söylediğine göre değişir tepkim, gerçeklik payı içerebilen ya da gerçeğe çekilebilir bir lafsa affetmem ama..

bide bundan önceki erkek arkadasımda cok kötü bağırmıstı bana hayatımın a. k dun diye
hayatmı s....... tin die herkesin içinde
hiç bişey diyememiştim
ama aklımdan cıkmıyo........

hemde iki sevgili naptın hayatlarına bu kadar yuhhh bee:roflol:walla canım demekki bişiler yapıyorsun sende adamları bu kadar cıldırttıgına göre canından hayatından bezdirmişşin adamları helal olsun

walla sevgilim etseydi şutlardım ama ne yazıkkı nişanlım bi laf söyledi ve ben dedıgı zaman hiç bişey diyemedım telefonu kapattım saatlerce sabaha kadar agladım yastıkları ısırmıstım sınırden 3 gün dışarı cıkamadım hatta mumkun oldugunca odamdan dışarı cıkmadım ayrılma kararı aldım ama ailesının ve kendısının ısrarı karşısında ayrılamadım dugunumuze 3 ay kalmıstı sadece dugunu uzattım ama o kocaman aşk bi tek cümleyle yerle bir oldu...halada sindiremiyorum sürekli aklıma gelıyor

çok şükür şimdiye kadar başıma gelmedi işi sadece sevgili olrak düşünmemek lazım küfür hiç kimseye yakışmıyo

arada şakayla karışık saf bile dese kızıyorum... yakışmıyor sana diye... ama şaka yaptım diyor... olsun ; sen söyleme diyorum... utanıyor :)

büyük bi küfür sayılmasa onun yüzüne bidaha iğrenmeden bakamadım 4 yıllık sevgilimden bi çırpıda ayrıldım.

bana küfür edecek ha
onun ağzını yüzünü dağıtırm valla
:enbuyukkk:

insan sinirlendiği zaman ağzından kötü laflar çıkabiliyor bazen, neden ve nasıl söylediğine göre değişir tepkim, gerçeklik payı içerebilen ya da gerçeğe çekilebilir bir lafsa affetmem ama..

nasıl bir durumda olduğu da önemli açıkcası.
bir anlık sinirle ağzından çıkan lafa ve pişman olmasına aylarca eziyet etmem.
ama çok ciddi şekilde bir şey söylediyse ve pişmanlığını hissetmediysem üzgünüm,ayrılırım...

bana küfür edecek ha
onun ağzını yüzünü dağıtırm valla
:enbuyukkk:

walla büyük konusma canım inan ınsan o an hıç bısey yapamıyor çok sevdıgın bi insandan kötü bısey işittigın zaman kendıne gelemıyorsun kabul edemıyorsun ilk başta tabı daha sonra istedıgın tepkıyı verırsın

Çok sinirli anlarda yani ender ettiği için sesimi çıkarmıyorum. :S:S

Eski sevgilimden sırf bu yüzden ayrılmıştım.Sadece bir kere hakaret etti bana ve zaten bu benim sigortalarımın atması için tek başına yeterli bir sebepti.O kadar çok sevmeme rağmen hiç düşünmeden ayrılma kararı vermiştim.Üstelik kendini haklı görüyordu,neden mi?Çünkü ben kendi başıma ayrılma kararı almışım,ondan özür dileyip barışmalıyımşım.Peeeeehhh
Böyle bir insanla evlenirsem,yarın bir gün daha ileri gider şiddet uygular dedim kendi kendime. Ya da ailemin/arkadaşlarımın yanında,kendi ailesinin/arkadaşlarının yanında beni rencide edebilir diye düşündüm. Ayrıca çocuklarımın yanında bana bağırır vs.Çocuklarıma nasıl baba olur bu ...diye düşündüm
Doğru karar vernişim.Aferin bana :lepi:

Valla bana etse çok fenaolurumm şok geçiririm ona da geçirttiririm.Bazen çook sinirlendiğinde bana değil ama hayata çıkan sebeb küfredebiliyo .. sus diyince sana mı dedim ben diyo ben üstüme alınırım yani ona bile kızıyorum ki bana etcek :umursamaz:...

ben de onun yedi sülalesine söver sayarım.hem de en orjinal, hayatta duyamayacağı küfürlerle.öyle bi sayarım ki hem kız olduğumdan bile şüphe eder.

öyle kompleksleri olan biri ile bir ilişki yürümezki hadi diyelim olduküfür etti beni aşağılamaya başladı söylediklerini aynen iade eder suratının orta yerine onu şüphelendirmeyecek şekilde reflesk icabı okkalı bir tokat ile ilişkiyi bitiririm.
zaten bunları yapan birinde ne kendine ne karşısındakine ne aşka saygısı vardır....
:umursamaz:

Ağzını yırtarım klava: klava: Ben de ona öyle bir laf yerleştiririm ki acısı 10 gün çıkmaz içinden

eğer öyle bişey yaparsa tek bi laf dahi etmeden çıkar giderim...o insana açıklama yapmaya kızmaya bile değmez.öyle bi yokolurumki mumla arasa bulamaz bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…