sevgiliniz size küfür etti,tepkiniz ne olur??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Asla böyle bir konuşmaya fırsat verecek şeyler yapmam, yani eşimde olsa mesafem her zaman vardır. Hakaret ettirmem kendime. Edenede yol veririm hayatta benden daha degerli sadece çocuklarım var.

benimki çok sinirli iyiyken ondan iyisi yok.. ama sinirlenince ondan uzak durmalı gözü kararıyo acayip bir canavar oluyo.. en son küfretttiii "kızım beni deli ettin özürlüsün dedii anlamıyosun dediii" kollarını tırmaladım kan götürdü heryeri wallaa.... şimdi beraberiz hala 7 sene olacak agustosta 1 ay sonra.. alıştım ona amaaa işte zamanla saygı biraz gidiyo herhaldeee

kim olursa olsun eşim dahi olsa ki kaldı bide sevgili hayatta kesinlikle olamaz Kötü Kazen
küfür ettiği an bitmiştir benim için
Küfür edenleri nefretle kınıyorum hiç bir ağıza yakışmıyorrr çok iğrenç.
Saygısızlık tır yani
ve bende kendime saygısızlık ettirmem açıkcası
sıkıysa denesin görsünklava:

öncelikle kendisine daha sonra da karşısındakine saygısı olan bi insan bunu yapmaz diye düşünüyorum.
hiçbir şekilde kendime küfür ettirmem,haddini bildiririm..

sevgilim haddini bilecek bana küfür ederse bende ona iyi bir cevap verir çeker giderim o kim oluyor
evliyim eşim öyle bir hata yaparsa valla çok kötü oluruz klava:

Kalbini değil çenesini kırardım bidaha kimseye edemesin küfür.

tartışma esnasında bir kere anneme küfür etti, o an kapattım suratına tlefonu ve ne hakla anneme küfredersin diyerek msj attım. Çok sinirlendiğini ve birdaha olmayacagını, o an ağzından kaçtığını söyledi.Belli bi zaman küs kaldım ama sonunda barıştım. Ondan sonra küfür etmedi. Ama ki ederse kesinlikle şans vermem..

küfre asla tahammülüm yoktur
sevgilim değil kim olursa olsun
bugüne kadar küfrettirecekte hiç bişey yapmadım kimsede küfredemez pişman ederimKötü Kazen
bu konuda taviz vermem ne bana ne aileme küfredebilecek biriylede işim olmaz

küfürden nefret ederim
bugüne kadar hiç azımdan öyle şeyler çıkmadı
ee ben böyleysem karşımdaki de öyle olsun isterim
söz konusu bile olamaz sanırım

etti ne mi oldu ağzının payını aldı şut ve gooooolllllllllllllllllllllllllllllll sayın seyirciler:roflol:
bana küfreden adam cevabını alır yok öyle ayaklarına kapanmak geçecek o işleri

konu veya sebep ne olursa olsun hiç tahammül edemem bu tür şeylere
kaldı ki benimle o şekilde kesinlikle konuşamaz
konuşmaya kalkarsa da herkes kendi yoluna
birliktelik aşk sevgi, anlayış gerektirir tamam ama saygı yoksa hepsi bir Hiç bence, bunun özrü ya da affı olmaz

bi kere yaptı,burnundan getirdim.yine yapsa yine burnundan getiririm.sevgililik başka küfretmesine katlanmak başka.herkes yerini bilsin.o da kusura bakmasın.

benim uzun süreli bi ilişkim var ve ciddi boyutta ..Bana LAN Diye hitap etti telefonda diye yapmadığımı bırakmadım zor affettitrdi kendisinii

Sevgilim bana küfür edecek !!!:1shok: Yavaş...
Eşim edemez bana küfür, sevgiliyemi izin vereceğim ?
Kendilerine iade eder, hayatımdan çıkarırım...
Ama bu tepki bile beni rahatlatmaz, hırsımı nasıl alırım bilemiyorum...

Bencede yavaşş o kimmiş ki beni aşağılıycak küfür etcek sengözlerimebaksanab

bu konuyu yaşadığım için açmak istedim.
sağolun cevaplarınız için..

+1

Aynen benim erkek arkadaşım da çok sinirli. 7 ay askerlik yaptırdım ben ona. Çok güçsüzdü, her fırsatta ağzına geleni sayardı. Hayatta en son isteyeceğim şey, hatta hiç istemeyeceğim küfreden bir sevgilimin olmasıdır ki; ne yazık ki oldu
İyiyken çok iyi ama kötüyken yanına yaklaşılmaz onun da. Seviyorum
Tahammül edemesem de bazen yaptıklarına ayrılamıyorum. Çok ayrılıp barıştık. Bizimkisi, "Ne seninle, ne de sensiz" durumu.
Bazen ne yapacağımı bilemez oluyorum

Büyük konuşmamak gerek kızlar.. Çünkü ben neyi kınadıysam o başıma geldi.

tabikide tepkim büyük olur Allah karşılaştırmasın ne öyle bir sevgiliyle ne de benim tepkimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…