sevgiliniz size küfür etti,tepkiniz ne olur??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
igrenc
o andan itibaren "sevgilim" olmazdi

birinci küfüründe telefonu kapattım açmadım bir süre sonra açtım özür mesajları falan zoraki affettim ikincisin de yine aynısı oldu şimdi üçüncüye küfür etti tel.kapattım açmıcam bir süre sonra açıp ayrılık mesajı atıcam yeter artık ya canıma tak etti seviomuş seven erkek daha doğrusu gerçekten erkek adam böyle bişi yapmaz ki nefret ettiricek illa kendinden tamam sevmicem artık onu başlıcam altı senesinden 6 senede adam edmemişim ona yanıyorum

sevgilim değil yakınımdaki kimse küfür edemez
ben buna izin vermem

tam benim durumuma uygun bi konu olmuşş.erkek arkadaşım bana 5 sene sonunda sen gerizekalımısın dedi hemde suçum yokken.bende tek kelime etmeden ayrıldım..kaldıramadım..halada kaldıramıyorum.ilk defa böyle bişey yaptı..aradı ayrılmayalım dedi ama özür bile dilemediği için barışmadım..biliyorum biraz basit bi konu ama erkeklere taviz vermemek lazım..öküz işte ne olcak oh iyi yaptım

Saygısızlığın hiç bir türüne tahammül etmem. Sevgilim ya da herhangi biri böyle bir şey yaptığı an geri dönüşü olmayan bir şekilde çıkar hayatımdan.

çok büyük olur tepkim,yüzüne bile bakmam..aşşağılanmaya karşı hassasım..alışkın değilim evimde görmemişim bi başkasında duysam yadırgıyorum..

bide emri vaki,oda bana küfür gibi geliyo.."şunu ver,bunu yap,getir,götür"..27 yaşındayım babam bana bi kere bile dememiştir "kalk su getir"..hep rica ile..elin oğluda öyle olmak zorunda,değilse yapamam zaten onla,bünye kaldırmıyor alışkın değilim..

benim kadar saf bi kız varmı acaba ne hakaretler ne küfürler yedim yinede bırakamadım o kadar bağlanmışımki napçam bilmiyorum her dedigini sineye çektim gurur falan kalmadı zaten çok ezdi beni çokkk ben onun için neler yaptım hiç hak etmiyo hiç ...

Ağzının ortasına böyleeeee bir vururum bir daha iltifat bile edemez
Bir de bunu normal kabul edip bundan mutlu olanlar var gördükçe uyuz oluyorumm.
-Ay aşkoommmm ne kadar gerizekalısınnn ne kadar malsınnn öküz müsün nesinn
-O senin öküzlüğün sevgilimmm

Aynen ben de senin durumundayım..neler yedim yuttum,aptalım ben,hiç haketmedği halde ne fedakarlıklar yaptım..keşke birden herseyi bırakp gtmek kolay olsa..bunu başarabilecek gücüm olsa keşke

bana bana bi erkek sevgilim kimliği taşıması önemsiz küfür etcek onun o sakallarını ağdayla alırım saçlarını tek tek yolarım tekme tokat biraz dalarım sonra terkederim

tek kelime bile etmem telefonda ettiyse direk engellerim, yüzüme ettiyse arkamı döner giderim. ona herşey bitti demeye bile tenezzül etmem.
tabi evde salya sümük

küfür nasıl edilirmiş bir gösterirrim aklını kaçırır. küfür öyle edilmez böyle edilir diye

Bende ederimmm..

Valla açtırmasınn bayramlık ağzımıııı:84:

Şuanki sevgilim asla etmedi, etmezde
Zaten buna asla izin vermem.
Ama daha önce çıktığım küfür değilde, aşağılayıcı kelimeler kullanırdı (salak,aptal vs.)
Ne kadar cahilmişim nasıl izin vermişim hiç anlamıyorum.

Bır daha gorusmemek uzere sesımı cıkarmadan ceker gıderım...Unutması da kolay olur benı yaralayan kelımelerını sureklı dsundukce sevgım nefrete donusur....

Vay anasınıı be şöyle bir okudumda kızlar genelde küfürü kaldıramıyor /90'ı karşı şok geçirdim
Arkadaş aceba bizdemi sorun var,O çok eder şakayla karışık gerek kavgada eder ederde eder ben takmadım hiç sadece aşalamaya karşıyım onuda en sonunda kavga sırasında yaptık ettik atıştık ,bilemedim şimdi doğrumu yalnışmı ama sonunu bende tahmin edemiyorum bakıcaz...

Herşeyin bir karşılığı vardır.Önce muhakkak cevabını sonra karşılığını alır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…