benim olayım şöyle,dedim gel aşkım sinemaya gidelim"dedim,tamam dedi,geldi,ben onunla sohbet ediyorum bişeyler anlatıyorum,bu herşeye mızmızlanıyor, sinemaya geldik filmlere bir sürü eleştiri yaptı gel oturalım şu masaya dedi oturduk koydu kafasını "uykum var off pöff "diip durdu,dedim "niye geldin sen ağzından tek laf çıkmıyor çıkanlarda mızmızlanma,"napim uykum var"dedi yine aynı şekilde susup kafasını koydu ya ozaman neden geldin dedim ""ee napcaz ya dedi canım istemiyor konuşmak falan "dedi.Bana da geldi gelenler bıraktım masada "ne halin varsa gör" deyip kalktım koşarak uzaklaştım.Baya bir ilerledim yolda yürüyorum biri bağrıyor arkadan "utanmıyorsun dimi beni peşinde koşturmaya sana yazıklar olsun" arkama bir döndüm yanımdan geçen bi adam bana baktı diye onuda yumruklamış,, yanıma kadar geldi kolumdan çekti yürü arabaya gidiyoruz dedi yok dedim ısrar etti herkes bize bakıyor tabi rezalet diz boyu.bu tartışma baya sürdü beni g.t gibi bırakamazsın dedi,sonra sende yanıma gelince öyle davranma bu kaçıncı oldu dedim"yine bağrış çağrış sonra "bi s...git ya dedi bağırarak.. rezil oldum.sonra döndüm arkamı gittim on dk.sonra yine buldu beni .özürler dilioyr hayvanım ben bilmem ne tabi nefret ettim bi kere,tam 3 saat özür diledi,ben en iyisi psikoloğa gideyim dedi,ben dedim sana bakınca o sahne geliyor aklıma eskisi gibi olamıcam dedim.nefret ediosun dimi benden dedi,...v.s. böyle işte ,o çok kötü bir durum daha ne yapacağıma karar vermedim ama asla unutmayacağım ve devam edersem etkilerinin süreceği kesin