sevgiliniz size küfür etti,tepkiniz ne olur??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banada küfür etti sevgilim ilkine ağladım ayrılmak istediğimi söledim bende ona hakaretler savurdum ama gel gelelim aradan bı kac gün geçti sanki o değilmiş gibi geldi özür diledi bi daha olmayacak gibi laflar etti ikiniciyi yine söledi bu defa cidden istemiorum dedim ne ağzı pis insanmışsın dedim iice deli oldum ömrümde küfür etmeyen beni bile delirtmişti ama noldu yine gönlümü almayı başardı söz aldım bak bi dha olursa benden önce sen terk et die oda söz verdi bakalım nolacak bi daha ederse zaten kendini dış kapının mandalı bilsin alsanaalsanasmile

ya onu bırakın benim arkadaşıma eşi demiş..ananı bilmem ne yaparım..kızda ona o..çocuğu...o biçim saygısızlık..halen devam ediyor evlilik...kayınvalidesinin yuzlerine nasıl bakıyorlar anlamış değilim.

saygı yoksa o iş bitmiştir zaten. Hiçte uzatılmamalı anında olay mahalini terk etmeli:)

benim olayım şöyle,dedim gel aşkım sinemaya gidelim"dedim,tamam dedi,geldi,ben onunla sohbet ediyorum bişeyler anlatıyorum,bu herşeye mızmızlanıyor, sinemaya geldik filmlere bir sürü eleştiri yaptı gel oturalım şu masaya dedi oturduk koydu kafasını "uykum var off pöff "diip durdu,dedim "niye geldin sen ağzından tek laf çıkmıyor çıkanlarda mızmızlanma,"napim uykum var"dedi yine aynı şekilde susup kafasını koydu ya ozaman neden geldin dedim ""ee napcaz ya dedi canım istemiyor konuşmak falan "dedi.Bana da geldi gelenler bıraktım masada "ne halin varsa gör" deyip kalktım koşarak uzaklaştım.Baya bir ilerledim yolda yürüyorum biri bağrıyor arkadan "utanmıyorsun dimi beni peşinde koşturmaya sana yazıklar olsun" arkama bir döndüm yanımdan geçen bi adam bana baktı diye onuda yumruklamış,, yanıma kadar geldi kolumdan çekti yürü arabaya gidiyoruz dedi yok dedim ısrar etti herkes bize bakıyor tabi rezalet diz boyu.bu tartışma baya sürdü beni g.t gibi bırakamazsın dedi,sonra sende yanıma gelince öyle davranma bu kaçıncı oldu dedim"yine bağrış çağrış sonra "bi s...git ya dedi bağırarak.. rezil oldum.sonra döndüm arkamı gittim on dk.sonra yine buldu beni .özürler dilioyr hayvanım ben bilmem ne tabi nefret ettim bi kere,tam 3 saat özür diledi,ben en iyisi psikoloğa gideyim dedi,ben dedim sana bakınca o sahne geliyor aklıma eskisi gibi olamıcam dedim.nefret ediosun dimi benden dedi,...v.s. böyle işte ,o çok kötü bir durum daha ne yapacağıma karar vermedim ama asla unutmayacağım ve devam edersem etkilerinin süreceği kesin

heee bu arada kimse büyük konuşmasın,biz sevgilimle sürekli ilişkide saygı çok önemlidir diye konuşuruz,ve benim tarafımdanda dahil olmak üzere etrafında çok efendi diye bilinir,bana dediki o olaydan sonra ben bunu nasıl yaptığımı bilmiyorum ,hayatımda ilk defa birine küfür ettim dedi,bende "ilk Olmak güzel birşey buna sevinmelimiyim sence"dedim kaldı öle

aynen!bidaha asla ettirmem an basitinden küfür değil herhangi bi argo bile kullansa bana tavır yaparım bya

Böyle birsey basima gelmedi ama cok sinirli bir yapim oldugu icin, küfür eden hangi adam olursa olsun herhalde cok güzel döverdim :)
Gecenlerde muayenehaneme gelen bir arap adami anasindan dogduguna pisman ettim, oda yanimda calisan iscime benim 3. karim olurmusun dedigi icin.
Birde agzi oruclu 50-60 yaslarinda bir arap ( zenci degil ama ) efendim saka yapmis. Giderken öyle bir saygiyla egildiki, arka arka cikti kapidan terbiyesiz, korkudan sirtini dönemedi bile bana.
Zavalli alman kizda bana " aslan annesi " diyip sarildi.
Simdi yanimda calisan kizlarida egitiyorum bu konuda, onlarda benim gibi olacaklar Insallah. :)

bana durup dururken sirf baska biseye sinir olduugndan s...lan dedi sonra inkar etti özür dilemedi ve daha sonra baska birseyin sinirini benden cikarttigini itiraf etti ama özr yok.

anama babama terbiyesiz 2-3 yüzlü dedi o da haketmeden hemde. aslinda kendi ailesi bu yapida ama..

ve cok küfürbaz...

sözlümden ayrildim tabii- bu bana ders oldu. kendi kiymetimi bilcem ve ne kendime nede aileme toz kondurmuycam

Son düzenleme:
ayrılırım ayrılmam olayına girmiyorum yorumumda
ama onu eskisi gibi sevmicegim kesin
hersey normale dönmüş gbi gözükse de, benim için asla öyle olmaz

1kere küfrederse olay çıkarırım.
2.yi de ederse zaten benim aşkımın öldüğü an o an olur...

insanlar tartışır bu gayet doğal ama küfürde neyin nesi , düzgünce konuşup tartışamıyor küfre sarılıyorsa defolsun gitsin hayatımdan

Bugün küfür eden, yarın şiddet de uygular. Ettiği ilk küfür, son küfür olur bu kadar net...

alnın ortasına çakarım bi tane

Böyle manyak adam ile yanyana olmak istemem g....tekmeyi atarım, belli ileride dayakta atar bu ayı

beni son görüşü olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…