sevgiliniz sizi birlikte olurken kameraya çekmek istese ne yapardınız?

nisanlim bir arkadasinin bilgisayarindan film acmaya calisirken bir video acmis yanlislikla.
bilgisayar sahibi de yaninda bu arada.
cocuk nisanlima dur demeye kalmamis, sevgili ve kendisi ekranda...
her iki taraf icin de ne buyuk utanc.
varsa boyle bir fantazin, cok cok dikkatli olmalisin.

bu düşünce çok sapkın geliyor bana..evlilik kararını gözden geçirdin mi, geçmişe bakmadım ama...

canım artık kımseye güvenilmez denilen dönemdeyiz karar senın tabi ama bence ızın verme Allah korusun boşanınca falan kullanmaya kalkar. böle düşünceler bana sağlıklı bir evlilikte olurmuş gibi gelmiyor.sapkın saçma sapan bir şey bu :20: :20: :20:

Buradaki amaç belli zaten. Videoya alacak alacak sonra izlerken..... Neyse sonrası malum.. Aman dikkat edin, değil nişanlınız; kocanız bile olsa kendinizi böyle şeylere alet etmeyin. Çok sapıkça bir düşünce bu. Bunu bir de sizden istemesi daha da vahim..
Aman dikkat......

Son düzenleyen: Moderatör:
yari obur gun evlendiginizde de seni eş değiştirme kulüblerine goturmek isterse sasirma... sen de dar goruslu gorunmemek için devamini getiremicem iyi çekimler size :1:

sakın ha!!!izin verme dünyanın bin türlü hali var evliler bile boşanıyor ki siz nişanlısınız yani kocan dahi olsa izin verme canım ALLAH korusun hayat bu nolucağı hiç belli değil

ya sen bunun nesini konu olarak actın anlamıyorum bence ilşkiye girdiğin evide kendin seç sen istemzsen bile gizli kamera cıkar sonrası 3 sayfa haberleri mazallah!!!

brüüüüühhhh cüs ,derim ben olsam yani .benim erkek arkadasim bana böyle sapik bi fantazini söylese bilemiyorum yani:22:

Af buyur? :53:
Sakın ama sakın müsade etme...
Gazetelerde neler okuyoruz...Mahrem dört duvar arasında olur demiş atalar. :51:

Konuyu okurken ne erkekler var arkadaş demeden edemedim açıkçası.:37:Ne yapacakmış kayıda alıp da tövbe tövbe ya:26:.Sakın öyle bir şey yapma bence neler neler okuyoruz medyada her gün.:50:

Küçükken ben de misafirliğe gittiğim bir evde (akrabamdı kendisi) bilgisayarla oynarken masaüstünde dedemin videosunu görmüştüm. hani sırayla müzik geçer ya birden nişanlısının odaya gelişi çıktı karşıma ayy sürpriz yaptı herhalde diye izlemeye başlamıştım sonra karşıma ne çıkmıştı tey Allah'ım ya.. :) hemen bilgisayarı kapatmıştım. O ara bilgisayarı açınca en son ne izlendiği gözüküyordu sonra o abi yüzü beş karış çıkmıştı odadan. Kim bilir kim gördü diye :) Hoş evlendiler ama o sır sadece bende, ve kimsenin haberi yok ...

böyle bir şey teklif etmesi çok iğrenc ve senın bu konuyu dusunmende tuhaf geldı bana hemen tepkını bellı etmelıydın bence.
bole bır sey teklıf etmesınde su dusunce olabılır kendını gormek ıstemıstır erkeklerın oyle egoları vardır ya onun ıcın gormek ıstemıs olabılır ama yınede bunu teklıff etmesı kötüü

Back
X