sevgiliniz veya eşiniz nasıl?

Pinti,vicdanlı,anlayışlı,düşünceli,mantıklı,temiz,tertipli,yakışıklı,beni kızdırmayı çok seven bir tipitip işte

Çok bilmiş Ve bunun yanı sıra çok merhametli.. 8 yıldır beraberiz,8 yıl içinde tek bir kabalığını dahi görmedim.. Sinirlenince fena oluyor,ama ben yanına gidince sakinleşiyor nedense

nişanlım özünde iyi insan. nişandan önce bayılıyordum her hareketine tavrına hayrandım. ama nişandan sonra değişti birbirimzden uzaktayız belki de onun etkisi var bilmiyorm ama ilgisiz. hem de başka şehirde tek başımayken daha çok ilgi gösterip arayacağı yerde tam tersi hiç romantik de değil, nişandan önceki gibi sevgisini de belli etmiyo. nikahı yapıp tayinim yanına çıksa da gitsem diye bekliyorum anlıyacağınız kızlar ((((((((((8

Sevecen,sıcak,samimi,icten,saygılı... İnatcı,dedigim dedik,ilgi manyagı kendisi akrep tir bende oglak iki inatcı olarak geçinip gidiyoruzzz

ben kocam gerçekden çok zeki bi adam aşırı zeki anlamadığı bi iş yok adamın on parmağında on marifet.başkalarının yanında sewgisini göstermez asla ama yalnızken gösterio ne bilim gösterişi sewmio adam çok otoriter değişik biri onun gibi birini daha tanımıorum bi yalan sölesem hep yakalanırım o yzden hiç yalan söylemiyorum yani yalan dediysem beyaz yalan bile....

düşünceli her yaz tatile götürüyor beni :) biraz asabi ama olsun cok asıgım ona birazda kıskanç :) evi toparlamam da temizlik yapmam da hep yardım eder bana

çok aşık yardım sever ilgili yerıne göre romantıkkk <3 yerine göre odun kalbimi kırsa bıle en fazla ertesı gun sebeklık yaparak alır gonlumu 1 yılık evli 7 yıldırda beraberız kalbım onsuz atamıor bırde cok dusuncelı neyı sevıp neyı sevmedımı bılıorr

dürüst..beni çok seven..göbüşlü ama çok tatlı :)) kibar, çevresinde çok aranıp sevilen, yardımsever, kızınca gözü bişe görmeyen, merhametli, ve harika bir baba

her zaman alttan alıyo oyy kıyamam ona çok hassas üzerime çok düşer etrafında hep beyefendiliğiyle tanınır herkez sever onu tutumlu gerektiği gbi davranır ama çook kıskanç bi gün adam vurucak diye korkuyorum:18:

+ayrılsak da beraberizdeki gündüz esprileri kadar olmasa da soğuk esprileri olan ama onlarla bile insanları güldüren, konu-kişi ve duruma göre olmak üzere dinlermiş gibi yapan ama her halinden karşısındakini dinlemediği anlaşılan , güler yüzlü, şeytan tüylü, odunluk konusunda master derecesi almış ama bu haliyle bile sevimli olmayı başaran, tatlı - gıcık, iyi niyetli ,gamsız, rahat, sabırlı, geçimli,
-kendisine bonkör çevresine cimri, sevgisini asla başkalarının yanında göstermeyen, marka tutkunu ve bunu sergilemeyi seven, annesini kırmamak adına en haklı olduğu konularda bile susan karşılık vermeyen biri
(güya yazacak birşeyim yoktu :)

oyy oyy aşkitom benm azck kaba olabiliyor ama azcık :) dünya tatlısıı, sevecen, espirikli, mutluluk kaynağım (sinir etmedikçe)

bazen romantik sair ruhlu siir bile okur bana yazar
bazen dediğim dedik tutturur illa benim dediğim olacak der.
en küçük agrilarda hastalıklarda cok nazli:2:
bir ömür boyu beraberiz masallah inşallah

Son düzenleme:
ayyy benimkini anlatmak başka bişe görmek lazım başımın belası ama çok tatlı aşkitom ya bensiz duramz ama sevgisini belli etmez hep bana bulaşır her dk uğraşır özel günleri bilir unutmaz her günü hatırlar ama bişi almaz delikanlı adam almaz mış gülüşü beni öldürüyo delikanlılığın kitabını yazmış arkadaş çok beceriksiz ama titiz böle bişi ama cok tatlı yaaaa bugunlerde sinirliyim ona ama

Sinirlediğinde kaba,aşka geldiğinde eh biraz odunun yontulmuş hali
Bilmişliğe gelince eline kimse su dökemez benim ruh ökzümünpardon eşimin olacaktı
Yazmayı unuttum bencil,kendine çok güvenen bazen ukalada olabiliyor,özgürlüğümüze düşkünüz.Bereket özgürlüğünü sadece evin odaları sınırlarında yaşıyor,dışarı özgürlüğü yok tam tipik bir ev kuşu benim koca :)

Son düzenleme:

Ne güzel iste,güldüren erkek

o benim bi bi bi bitanemmmm : ) çok fedakar , sevecen , sevimlii , e bir de çok yakışıklıııı : )
ben çok kaprisliyimdir beni çeker
Allah razı olsun çok iyidir yeni aldığımız 2,5 litre kolayı olduğu gibi döktüm yanlışlıkla naptın bile demedi : ) okadar iyidir : )

yaklaşııkkk 100 kilo civarında koca man bir göbeğe sahip

yemek yapmayı bilen ve çooooooooookk yiyen:56
pasaklı(anasına çekmiş:44:)
inatçı,dediğim dedik
çok horlayan,internet ve tv bağımlısı da denebilir
kaba,özel günleri bilen fakat bildiği halde umursamayan
çocuklarına evine düşkün
kıskanç,biraz ukala her şeyi en iyi o bilir
çoğu zaman tam bir odun
sarılmaz öpmez sevgisini göstermez
anasına aşırı düşkün
böyle işte şimdilik aklıma gelen bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…