sevgiliniz veya eşiniz nasıl?

dediğimi ikiletmez beni hiç üzmez gün aşırı triplerimi çeker oyyyy aşkım benimmmmm

yerine göre degisir. baskalarinin yaninda kaba olur ama yalnizken kedi gibi sokulur yanima 1 dedigimi 2 etmez

ama ne olursa olsun ilgisiz asla olmaz bana karsi.

Hiçbir şeyim ama aslında herşeyim kendileri çok beyefendi uzun değil ama ben endamına bakmaktan sıkılmıyorum hiç :))

çok kıskanç, ama bir o kadar düşünceli ve romantik,
çok yakışıklı ( erekekler bile çok bakar ark. laf atar :) çok konuşkan, ama çok maço

biraz ukala (ama ukalalık ona yakışıyor tatlı ukalalık diyelim) sonuna kadar sahiplenen koruyup kollayan, bazen küçük bir çocuk oluveren,sportif aktif bi tip işte. seviyom ben de o tipi )

bazen kaba bazen kibar baazen düşüncelidir bazen hödük köpeeek yaa sewiom ben onu ama:)))))
bilmiştir bende öyleyidmdir ama :))))))

yani yerine göre her huyu takınır :)))))))))

Eşim;
Hem dili hem de davranışları kaba,hiç romantik değil,ilgisiz,sevgisiz,saygısız,çok sinsi ve yalancı.

Son düzenleme:
Nişanlım yerine göre çok kaba bazende çok kibar :) kısacası dengesiz işte :))) ne romantik ne odun onun arası bişey :))

demekki kızlar bütün erkekler bukelemun gibi duruma göre renk değiştiriyorlar

Sakin, uyumlu,ağır başlı bazen aşırı romantik bazen normal, haksızlığa asla gelemeyen,duygusal,bazen maço ama bu yönü hoşuma gidiyor hele de sinirlendiğinde hızlı hızlı konuşması yerim onu Maç denildiğinde akan suların durduğu tipik bir Türk erkeği

maç işine alıştım artık kendi işini kendisi görüyor bende o zamanlarda kendimle ilgileniyorum

maç işine alıştım artık kendi işini kendisi görüyor bende o zamanlarda kendimle ilgileniyorum

Maç varken msj atarsam hele de o anda gol atıldıysa yandım Evlenince napıcaz bakalımm bende senin gibi kendimle ilgilenirim sanırım

Maç varken msj atarsam hele de o anda gol atıldıysa yandım Evlenince napıcaz bakalımm bende senin gibi kendimle ilgilenirim sanırım

ilk başlarda çok kızıyordum çokmu önemli bendedemi değerli falan diye sonra baktım adamın başka bir şeyi yok ya evde oturup maç izliyor yada arada bir arkadaşlarıyla halı sahada maç yapıyor geri kalan tüm boş zamanını benimle geçiriyor
bu yüzden sesimi çıkarmıyorum artık bazen bende oturup onunla izliyorum çok keyif almasam bile onun keyfini yapmış oluyorum

Aynen benim sevgilimde öyle çok nadir ayda yılda bi kere arkadaşlarıyla maç yapar,kahvehane falan bilmez gitmez hiç ev iş arası mekik dokur Eskiden bende kızıyodum, fenerbahçeyi kıskanıyodum resmen ama artk bıraktım o huylarımı Allahım bizede sizin gibi beraber maç izleyeceğimiz günleri nasip etsin,sizinde ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah

bazen ben ondan daha çok gezdiğimi farkediyorum )))))
amin canım duaların için allah herkese huzurlu mutlu beraberlikler evlilikler nasip etsin

Nişanlım aşırı düşünceli,duygusal ,fedakar birisi.Aynı zamanda çok kibar ,herkese karşı aşırı saygılı, efendi bir yapısı var.Bu zamana kadar tek rahatsız olduğum yönü biraz fazla efendi hani hep bilinçaltımıza ister istemez yerleşmiş olan sert erkek motifi varya işte onla uzaktan yakından ilgisi yok Belkide sert olması gereken olaylar yaşamadığımızdanmıdır bilmiyorum ama bu huyu beni hep rahatsız etmiştir. Dışardan bakan bile der hep mazmut ,sakin,kimsenin etkisiyle tuzlusuyla uğraşmayan birine benziyor diye. Ama bunun dışında dünyada onun kadar temiz kalpli iyi yürekli bir adam varmıyor bilmiyorum çok çok iyi bir insan. Onunla bir ömrü paylaşmak için sabırsızlanıyorum herşeyim o benm

Son düzenleme:
benim kocam bazen çocuktur
bazen koca adam,
bazen romantiktir
bazen buzdolabı,
bazen inatçıdır
bazen bana sormadan bişey yapamayan
ama asla ve asla kaba,saba,odun,anlayışsız şiddet gösteren değildir.....
o benim saf meleğim,canım sırdaşım,eşim aşkım bi bi bi bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…