En bocaladigim,ailemle baglarimin koptugu,intihar dahi dusundugum zamanlarda cikageldi.melegim oldu benim.bana her zorluga karsi hic bir zaman pes etmemeyi,elele her zorlugun ustesinden gelinebilecegini ogretti.sevginin hayatta herseyden degerli oldugunu hayatin ne kadar yasamayadeger oldugunu ogrendim o zamanlarda.
Ama ben ne yaptim.o suan askerde.onun en zor senesi bu sene olacak.o da ozluyor o da bunalmis durumda.onu o kadar ozluyorum ki.bazen elimde olmadan ona catabiliyorum.oysaki onun hicbir sucu yok.ozlem iyice kaprisli yapti beni surekli hatami bile bile uzuyorum onu.ama yooook bu boyle gitmez daha.kendime bir çeki duzen verme zamani geldi artik o bu tavirlarimi haketmiyor.zamaninda o nasil bana en zor zamanimda gelip kendi dertlerini bi kenara birakip hep nasil beni dusunup beni hayata baglamaya calisip benim melegim olduysa benimde onun melegi olma zamanim geldi artik.bende kendimi bi kenara birakip sadece onu mutlu etmek ,ona destek olmak icin bazi seylerden feragat etmem gerekiyor.
Evet canım o zor bir dönemde ve kesinlikle bu zamanda onun yanında olmalısın.Biz kadınlar gerçekten bazen çok zor oluyoruz, hayatı zorlaştırıyoruz ama her şey elimizde ben düzelmek için çok çabalıyorum şu ara.Çırpınıyorum adeta umarım ve dilerim her şey düzelecek.Sen de farkına vardığına göre düzelteceksin bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?