Sevgilinizi sizin elinizden almak isteyen varmı?*

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Kusura bakmayın ama bazı o... kızlar vardır (sözüm meclis dışına)sevgilinizle aranızı bozupta,sevgilinizi elinizden almak isteyen.böyle bir durumda napardınız?
sevgilinizle mi konuşurdunuz,o kızla mı konuşurdunuz,o kızla başka birisiymişsiniz gibi mi konuşurdunuz yoksa boşverirmiydiniz?ya da başka bi çözüm yolu mu...(bu kızın arkadaşlarıda ona destek çıkıyor,sizi ayırmak için herşeyi yapıyorlarsa)

bunun daha kötüsü sinsi sinsi sana yaklaşıp sevgilini elinden almaya çalışan türleridir.etrafta o kadar çok varki. lmaz:
sana yaklaşır,arkadaş gibi yakın durur canımlı kuşumlu cicimli konuşur.
sonra bi görürsünüz meğer erkeğinize yazıyomuş. :mymeka:
başıma geldi,erkek arkadaşımın kıza gereken cevabı verdiğine şahit oldum bi nebze içim rahatladı ama kıskançlık insanı delirtiyo.
tabi erkektede bitiyo olay açık kapı bırakıyomu kıza nasıl davrandığıda durumu değiştirir.
en iyisi kızla konuşup insan gibi uyarmak derim...

eveet aynen öylee önce benle arkadaş olmaya çalıştı canım diyodu her cümlesinde hatta hala aynı şeyleri yapıyor sevgilim sayesinde öğrendim ne işler çevirdiğini bende şimdi ona haddini bildirmek istiyorum işte onunla konuşmyı denicem bi ara....ama ben olduğumu bilmesin istiyorum nese düşünürüzz..

boyle kıslardan nefret ediyorum nasıl bir vicdan kisilik bunu yapabilirki yapanda varsa kusura bakmasın ama kisiligi bosuk insan bana gore yapanlar cunku baska birinin oldugunu bile bile bu tarz hareketlerde bulunan insanlara guven olmaz..en guseli sevgilimde durumun farkındaysa zaten oturur konusurum ve cavabını kıza verir yok kıs hala anlamıyosa bilmem artık deli kuvveti gelipde naparım o kıza boyle seylerden hic hazetmem

fazla sinirlenmişsiniz herhalde, direkt konuyu açınca küfürü gördük.
herneyse, ben sevgilim ile konuşurum.
"eğer bi yanlışını görürsem bir dakika durmam seninle" derim.
kızla konuşmak,onu muhatap almak bile gereksiz.
hele hele başka birisiymiş gibi kızla konuşmaya sakın kalkmayın. küçük düşürücü bir davranış olur bu.

Evet vardı böyle bir kız... klava:
Bizimkine kanka diyordu sürekli nerden kankası oluyorsa...
Kanka naber kanka canım sıkılıyor kanka moralim bozuk. Bir gün dedim ki kim ki o kanka.
Cansu dedi.
Benim tabii yüzüm değişti bağırmaya başladığımı hatırlıyorum en son :roflol:

:mymeka:
Söz verdi asla ne olursa olsun konuşmayacaklarına dair.
Ben de bir gün test edeyim dedim zuzumun yanındayken kızın telefonuna 'naber kız' yazdım.
:roflol:
Sanki samimiymiş gibi...
Hiç cevap vermedi...
Aaaa dedim neden cevap vermiyor?
Aşkımdan aldığım cevap: ''Nasıl cevap verebilir arama beni dedim kıza''...
Kıza o kavgamızdan sonra mesaj çekmiş lütfen beni acil bir durum olmadığı sürece arama mesaj atıp durma kız arkadaşımla bozuşuyoruz senin yüzünden demiş...
lmaz:

kızı kaileye alıp insanlıgına önem verir gibi yapıpda karşıma alıp hayatta konuşmam :mymeka:
sevgilimle konuşurum. oda gerekeni yapar

ama kız hala kaşınıyorsa bi güzel kaşırım... :mymeka:

napıcaksın biliyomusun,elini saçına şöyle bi dolayıp balkondan aşağıya sallıycaksın,ağzını kulaklarına kadar yırtacaksın,hatta ve hatta sevgilinin üzerinde olan kendi gibi ahlaksız gözlerini oyup avucunun içine vereceksin....

aynısı işte bi kanka deyip duruyodu sürekli benim son şahit olduğum mesajı kanka kalacak yerin varmı oldu klava:
ahlaksızlığın bu kadarı :1shok:
sonra sevgilim tarafından gereken cevap verildi uzaklaştı Allahtan:1closedeyes:
kendini saklayıp onunla konuşmak gibi bişey yapma konuşacaksan açık açık karşısına çıkıp söyle bence senin utanacağın bişey yok sonuçta o yaptığından utansın canım.
o kadar kötü insanlar varki çevremizde şaşıyorum nasıl böyle ahlaksız olabildiklerine.
herşey erkeklerde bitiyo birazda canım.

bu arada söylemeden edemicem ne kadar sinirli olsanda mesajındaki tabir biraz ağır oldusengözlerimebaksanab

böyle bir durum yaşasam ,hiç bir şey yapmazdım ..ki bu da sevgilim adına bir sınav olurdu...
gidiyorsa zaten hiç durmasın yanımda...
beni ben olduğum için seven beni seçer zaten...
kılımı bie kıpırdatmazdım ..

düşündümde en doğrusu sevgilime söylemek.ona aynı dediğin gibi bir yanlışını gördüğüm zaman biter dicem.kız sevgilimin kankalarına kadar ulaşmış.söylemiş kankasına msnini ve facebookunu ver diye.allahtan ben vardım sevgilimin facebookunda hemen sakın verme yazdım.sonra bu kızın bir arkadaşı eklemiş hemen geri sildim.iyiki engelledim bu kızı sevgilimin facebookunu görmüyor.hele bi mesaj atsın.hemeen söylicem dediğini.sanırım en iyisi bu olacak yoksa bu kız düşmez yakamızdan.sevgilim konuşsun söylesin şu .. kıza ..o yapmazsa ben yapcam.bide bana ne yalanlar söylüyordu.sevgilin başkasıyla çıkıyor,şerefsizin teki o,ayrıl boşver onu diyordu.bende az kalsın ayrılıyordum o gün anladım derdini.benimkindede suç var ne diye her kıza yüz veriyosun sen!!demi yani......klava:

var öyle tipler

kızla muhattap olmamak ve erkeğinde onunla görüşmesine engel olmak gerek

konuşmayla insanlar anlaşabilir ancak. karşı taraf ( o tür kızlar) konuşmaktan anlamayacağı için yorulmaya gerek yok :1closedeyes:

çoooookkk klava:
istemediğin kadar hem de
bir kavgamızda afedersiniz de kına yakmadıkları kalır kötükedihüso

" kızla muhattap olmamak ve erkeğinde onunla görüşmesine engel olmak gerek" aynen öyle yapıyordum zaten.ama baktım düşmüyo yakasından sevgilimde saf gibi bu kızın kankalarının ekleme taleplerini onaylıyor facebookta ..artık sevgilime söylemem gerek eklemesin şunları diye...

Yok valla çok şükür..
Hayatımın hiç bir döneminde sevgilimi elimden almaya çalışan olmadı..
Bulunmaz hint kumaşı değillerdi zaten benimkiler..kaydirigubbakcemile3

seninle aynı düşünüyoruz...içim içimi kemirir ama hiç birşey demem....giderse zaten hiç benim olmamıştır...giderse de aşkından ölsemde ona asla dönüş kapısını açmam......

Olmaz olur mu??
Samsun küçük bir yer eşimlede flört ediyorduk;tüm piyasanın gözdesiydi..opuyorumnanaktan
Yaşamları çok güzeldi ama o zaman..
Sadece çorba içmeye gece basar giderlerdi Ankaraya 7-8 araba.akannehir
Çok güzel bir grubu vardı kocamın gerçi hala var görüşüyoruz hepsiyle,ama o zamanki gibi değiller.
Hepsi yakışıklı,hoş,buranın belirli ailelerinin oğulları,gelirleri haliyle fazla,altlarında araba,bir o mekanda bir bu mekanda gezerlerdi..
Haliylede bu grubun içinde olmak için can atan sırf etiket için takılmak isteyen çooook kız oldu..Haa eşimde o zamanlar izin verdi..
Amaan geldi geçti bizim için..:1rolleyes:
Benim yanımda kızlar arardı eşimi yani sevgilimi..Hele bir keresinde bir tanesi gecenin bir yarısı beni aradı ben nerden geliyorum biliyormusun x in yanından,bugün üzerinde şu şu vardı dedi:1shok:
Görüşmediğimiz için bilmiyorumki ne giydiğini o gün,ayrıca kıyafet manyağı olduğu için zaten her kıyafetini bilmek gibi bir şansımda yoktu:sm_confused:
İyi ne güzel işte halledilince rahatlamışsındır yanıklığın gitmiştir,dedim..
Ne diyosun be gerizekalı diyip kapadı tlfnu suratıma..
O kıza öyle dedim ama arayıp bir güzel de yuvasını yaptım sevgilimin..Sonra barıştık tabi..
Anam ne midesizim bende:hulya:
Onlar düşüp kalktıkları ile kaldılar,dertlerine yansınlar..Şimdi ben varım..:lepi:

Nasıl yani siz eşinizle sevgiliyken eşiniz o kızlarlada mı takılıyordu :1shok: ben mi yanlış anladım acaba :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…