- Konu Sahibi akli_karisik
-
Nasıl yani siz eşinizle sevgiliyken eşiniz o kızlarlada mı takılıyordu :1shok: ben mi yanlış anladım acaba :uhm:
napıcaksın biliyomusun,elini saçına şöyle bi dolayıp balkondan aşağıya sallıycaksın,ağzını kulaklarına kadar yırtacaksın,hatta ve hatta sevgilinin üzerinde olan kendi gibi ahlaksız gözlerini oyup avucunun içine vereceksin....
Valla ilk çıktığımız zamanlar erkek arkadaşım daha 18di. abisinin nişanlısının ablası(28) erkek arkadaşıma yazıyormuş:1shok:
İlk evlerine geldiklerinde sevgilimin resmini görmüş duvarda bu kim diye sormuş zaten yaşıtlarından olgun gösterirdi azcık o dönemler..Sonra tanışınca da şakayla karışık alıcam seni,çeyizim hazır bak xxx seni bekliyorum falan..
Abisiyle nişanlısı nereye giderse abla peşine takıldığından,erkek arkadaşımın abisi de direkt benimkini çağırırdı tokalaşırken ayy ellerin ne kadar sıcak!!Benim resimlerimi görmüş çok çirkinmiş vs.vs.
Telefonunu masadan alıp numarasını kaydetmelerr hatta sevgilimin dayılarının abisi ile nişanlısı ayrılınca sevgilime,sana bağlıydı aslında onların işi demesi çok,çok ayıııpp gerçekten delmaz:
Ben hiç muhatap olmadım tabiki ne haddimee:1closedeyes:
oo olmazmı.. kanka ayağına yatarlar sonra canım..:)) benimkine yanımda canım napıyosun dedi.. ee yaptıklarımdan sonra kız artık kafası yerde geçiyo yanımızdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?