Sevgilinizi sizin elinizden almak isteyen varmı?*

eskiden görüştüğü bi kız face de msj atmıs tekrar görüşelim demiş.. görmüyo musun profil resmimi sevgilim var demiş sevgilim. olsun demiş kız.. yazık.. acıyorum böyle zavallı hemcinslerimle. ve kendimle bu konuda kendimle gurur duyuyorum.. ilişkisi olan her erkek dünya ahiret kardeşimdir.. asla samimi bile olmam.. çook yakın erkek arkadaslarımın bile sevgilisi olunca arama mesafe koyarım.. kızı getirip benle tanıstırırlar ben erkek arkadaslarımdan çok kızla samimi olurum.. artık o benim bacım kankam olur.. hayatta da kıskanmazlar.. sevgilisi eşi olan erkeğin sevdiğine sadık olması kadar hiç bişey mutlu edemez beni..

Bizi kıskanan çok olur e haliyle ayırmak isteyenler fazlaydı. Hatta bitanesi BENİM kankamdı. Canım çok uğraştı ama olmadı yapamadı... Her seferinde aldı cevabını oturdu. Arkadaşlığımı bozmadım onunla çünkü onun yaptığı numaraların bi işe yaramadığını görsün sinir olsun diye. Onun yaptığını bilmiyo gibi davrandım. Sevgilime sormuştu bile ben mi daha güzelim karabiber mi diye:roflol: sadece gülüp geçtim. Sevgilim cevabı verdi ztn ben de üstüne gitmedim problemliydi biraz bütün erkekler onu beğeniyo sanıyodu. Arkadaşlarının sevgilileri hep buna yazmış benim ki yazmayınca şaşırdı garibim. Aramızda 1 yaş vardı ama o daha olgunlaşamamıştı. Abartmaya başladı benim numaramı başkalarına vermeye felan kalktı o zaman onunla konuştum hatasını anladı utandı bi daha tkrlamadı. Sonra başka biri çıktı bu da en yakın arkadaşımdı hala uğraşıyo garibim ama olmuyo olmayacakta.
Sevgilime aşık biri çıktı sonra okulda benimle ilşkisi olduğunu biliyo ciddi bi ilişki olduğunu da biliyo ama yok elde edecek. Ama o da elde edemedi. Bunların hiç birine birşey yapmadım hatta aşık kız onu dövmemden korkmuş öyle bi huyum yoktur ama karşıma çıksaydı yapıcaktım evt bana yakışmayacaktı fakat dövcektim onu, karşıma çıkmadı. Ben de peşine düşmedim bana göre doğru olanı yaptım.

sevgilimle yada benimle nasıl irtibat kurabiliyo ki aramızı açsın. hoşlanmadığım insanla ne eşim ne den muhatap bile olmayız bu yüzden böyle birşey söz konusu olamaz

kılımı kıpırtdatmam adam benimse niye kıpırdatayım ki..
benim değilse eğer gider tuzağa düşer..
umrumda olmaz o zamanda..

hiç işiniz yok mu yahu...erkekler için değmez bu kadar mücadeleye..

Benim erkek arkadasimi 10 (yaziyla on) yil once terk eden, terk ettigi gibi hic beklemeden baskasiyla evlenen, 7 yasinda bir cocugu olan eski sevgilisi bu yaz ev telefonunu bulup onu unutamadigini, kimseyi onun gibi sevmedigini vs soyledi. erkek arkadasim sakin sakin konustu, sonucta aradan 10 yil gecmis, herhangi bir kini ofkesi yoktu. bunun sacma bir tutku oldugunu, koprunun altindan cok sular aktigini, bosu bosuna umutlanmamasini, evli oldugunu unutmamasi gerektigini, hem kendisinin 5 yillik iliskisi oldugunu anlatti. kiz bunun arkasindan baska birine, hayatinda ben olmasam kesin olarak sevgilimin ona donecegine emin oldugunu soylemis. yani ona gore tek engel kendisinin evli olmasi. bu insan beraberken sevgilimin o zamanki en yakin arkadasini bastan cikarmis bir insan. ortaya ciktiktan sonra yine o zamanki en yakin arkadasiyla da baglanti kurup, "zamaninda bende ne buluyordunuz, bana nasil asik olmustunuz, benim icin savasir miydiniz" gibi sorular sormus. surekli o arkadasina gaz verip "senden cok etkilenmistim, az daha seninle aldatacaktim" gibi cumleler kurup, sevgilimin simdiki hayatiyla ilgili o cocugun agzindan laf almaya kalkmis. hala sevgilimin icinde birsey kalip kalmadigini ogrenmek istiyormus, ki kafasinda bunca buyuttugu on yil once iki uc ay surmus bir iliski. beni bile facebook'da ekleyip "bizimkisi cok buyuk bir askti, benim yuzumden bitti, ona iyi bak, kiymetini bil..." gibi cumleler kurmus. =) psikologluk bir vaka... bazi insanlar ruh hastasi oluyor gercekten... gulduk gectik tabi ki. sonra kocasi mi anladi bilmiyorum ortadan kayboldu, facebook hesabi kapandi, sesi cikmaz oldu.

cinayet sebebi.. kaydirigubbakcemile3
aşkım da çok saf hiç kalbini kırmak istemez, güzel güzel anlatmaya çalışır ama ben yolarım o kızı kesinlikle.
bulmuşum bırakır mıyım lokum gibi çocuğu (ahanda meşhur lafı, kendini lokuma benzetiyo hay Allah'ım) laelaelaelaelae

hiçbirşey yapmam.seyreder sonunu görürüm
beni tanıyan biri "ne yapmayacağını"bilir.
ikazıma gerek yok.

Valla ilk çıktığımız zamanlar erkek arkadaşım daha 18di. abisinin nişanlısının ablası(28) erkek arkadaşıma yazıyormuş:1shok:
İlk evlerine geldiklerinde sevgilimin resmini görmüş duvarda bu kim diye sormuş zaten yaşıtlarından olgun gösterirdi azcık o dönemler..Sonra tanışınca da şakayla karışık alıcam seni,çeyizim hazır bak xxx seni bekliyorum falan..

Abisiyle nişanlısı nereye giderse abla peşine takıldığından,erkek arkadaşımın abisi de direkt benimkini çağırırdı tokalaşırken ayy ellerin ne kadar sıcak!!Benim resimlerimi görmüş çok çirkinmiş vs.vs.

Telefonunu masadan alıp numarasını kaydetmelerr hatta sevgilimin dayılarının abisi ile nişanlısı ayrılınca sevgilime,sana bağlıydı aslında onların işi demesi çok,çok ayıııpp gerçekten de lmaz:

Ben hiç muhatap olmadım tabiki ne haddimee:1closedeyes:

böyle birşey yaşamadım bugüne kadar ama yaşarsamda kızla hiç muhattap olmam benim muhattabım sevgilimdir ki zaten iş onda biter o istemedikten sonra kimse yaklaşamaz o samimi olmazsa sert davranırsa kızda yüz bulamadığından yılışamaz biri yorumunda yazmış ''sevgilim için bir sınav olur bu '' diye benim içinde böyle olur

oo olmazmı.. kanka ayağına yatarlar sonra canım..:)) benimkine yanımda canım napıyosun dedi.. ee yaptıklarımdan sonra kız artık kafası yerde geçiyo yanımızdan..

öle bişe hiç olmadı nişanlımla çünkü benden önce sadece biri oldu,zaten mühendislik okuduğu için çevresinde kız yoktur,şanslıyım bu noktadakaydirigubbakcemile3
ama ondan önceki ilişkimde o da 2 yıl falan sürmüştü çok fazla böle şelerle karşılaştım...kızlar sürekli ararlarda hattını kırar atardı kızlar bi yerlerden bulup tekar ararlardı..birinde onu seven bi kız vardı benim önümü kesme cürretinde bulundu fln ve bu kız bana abla diyen bi kızdı yani..neyse biz ayrılık sonra doğal olarak o o kızla çıkmış benden sonra birsürü kızla birlikte olmuş...bana mail atmış dün de seni unutamadım unutamam zart zurt,ben de ben evleniorm dedimmirmirmirmir
ay ne konuşasın varmış...
ama şimdi öle bi sorunum yok mühendis koca buldum oh rahatımdelikafadulden

öhh yani afedersin, anaokuluna gitsin isterse, daha neler çok çirkin çook :umursamaz: biraz sıksa dişini annesi olurmuş ya neyse lmaz:

oo olmazmı.. kanka ayağına yatarlar sonra canım..:)) benimkine yanımda canım napıyosun dedi.. ee yaptıklarımdan sonra kız artık kafası yerde geçiyo yanımızdan..

Yaaa benimde başımda var bitane sevglime faceden böcük fln yazms baya yakın arkıydı ne yaptn solesene onu pısman etmek ıstıyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…