ama çok saçma bu yani :/
e o yüzden size açtım bu konuyu iste bi çözüm olur mu bana diyee
tedavi ol o zaman te allam ya.
tedavı olmaya gerek duymuyorum ben aynı seyı o da yapıyo hıcte sorun degıl kıskanıyorum var mı otesı?
tedavı olmaya gerek duymuyorum ben aynı seyı o da yapıyo hıcte sorun degıl kıskanıyorum var mı otesı?
ben sıızı cok ıyı anlıyorum cunku bende fecı kıskancım aynen sızın gıbı yabancıları gectım annesınden ablasından abılerınden kıskanıyorum napıyım elımde degıl ızne gelıyo sarılıyolar ya cıldırıyorummmm... ama neyse kı askım benı cok ıyı anlıyo cunku o da benı kardesımden kıskanıyo herkesten kankamdan bıle kıskanıyodu zaten o anlasın yeter bana ama engel olamıorum cok degısık bır duygu evlendım yınede gecmedı yaa onların yanına bıle otursun ıstemıyorum onlarla aynı ortama gırınce bıle sınır oluyorum mesela tel.de konusurken annesı senı cok ozledım oglum kurbn olıyım dıyo ben delırıyorum onlarlakonusmasını bıle ıstemıyorum yaaa. off hatta dıyorum ablanı opme yada onlar sana sarılınca karsılık verme o da zaten bananee dıyo bnde askııım en cok kımı sevıyosun dıyorum senı dıyo annenden babandan ablandan cok mu dıyormm eveett en cok senı kendımden bıle coook dıyohihoyyytalkisalkisalkisopuyorumnanaktan
Tam psikolojik bir vakasınız , hakkaten yani.
canim ben bu huyumu kimseye belli etmedim ki ya da tutup sevme onlari demedim aksine bir aradayken annesi ile olsun ablalari ile olsun cok da güzel vakit geçiririz asla hissetmezler böyle birşeyi o yüzden gelininiz var mi yok mu bilmiyorum ama büyük konuşmayın insanların içinden ne geçtiğini asla hissedemezsiniz :) :):)) düşündüm de böyle bir gelinimiz olsa napardım diye, cevap bulamadım.
canim ben bu huyumu kimseye belli etmedim ki ya da tutup sevme onlari demedim aksine bir aradayken annesi ile olsun ablalari ile olsun cok da güzel vakit geçiririz asla hissetmezler böyle birşeyi o yüzden gelininiz var mi yok mu bilmiyorum ama büyük konuşmayın insanların içinden ne geçtiğini asla hissedemezsiniz :) :)
bu sizi hiç ilgilendirmez herkesin düşüncesi farklıdır sizin tıp eğitiminiz var mı peki? arkadasın dedıgı dogru sıze gore anormaldır ama neden bu kadar yıkıcı tavırlarınız var hem biz rahatsız olmuyoruz siz neden oluyosunuz ki ayrıca yardım istemedim ki sizden:) bende zaten aynı seyı soyluyorum kıskanırım size ne ?
:)) düşündüm de böyle bir gelinimiz olsa napardım diye, cevap bulamadım.
Ayy siz iyice uçmuşsunuz bana ne ki haklısın..
Özür dilerim valla,sizin psikolojinizdeki birine normal davranmak,mantıkla yaklaşmak büyük bir hataydı..
Allah akıl fikir versin ne diyeyim..
canim ben bu huyumu kimseye belli etmedim ki ya da tutup sevme onlari demedim aksine bir aradayken annesi ile olsun ablalari ile olsun cok da güzel vakit geçiririz asla hissetmezler böyle birşeyi o yüzden gelininiz var mi yok mu bilmiyorum ama büyük konuşmayın insanların içinden ne geçtiğini asla hissedemezsiniz :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?