Sevgilinizi ya da eşinizi paylaşabilmek

tedavı olmaya gerek duymuyorum ben aynı seyı o da yapıyo hıcte sorun degıl kıskanıyorum var mı otesı?

tedavı olmaya gerek duymuyorum ben aynı seyı o da yapıyo hıcte sorun degıl kıskanıyorum var mı otesı?

Hastalık işte bu boyutu..
Gerek görülüp görülmeyeceği sizin tasarrufunuz değil ki..?
Sizin tıp eğitiminiz mi var..?
Bence kendinize yazık ediyorsunuz böyle hayat geçer mi,geçse de nereye kadar geçer..
Herkes kıskanıyor kocasını karısını ama bu boyut tehlikeli.. Bir sinir anında herşeyi yapar insan bu kıskançlıkla kendine veya eşine.. Allah korusun..

Bu derece kıskançlık zamanla yoracaktır sizi de erkek arkadaşınızı da. Çünkü bir ömür böyle geçmez. Özellikle ikili ilişkiler üzerinde ihtisas görmüş evlilik danışmanları var. Onlardan yardım alabilirsiniz. Böyle yaşamak çok zor.Düşünsenize her an bir cendere içinde , sevginin tadı tuzu kalmaz diye düşünüyorum. Profesyonel bir yardım iyi gelebilir. Hem onlar bizim göremediğimiz birçok detayı görebiliyorlar.Umarım düzelirsiniz.

Tam psikolojik bir vakasınız , hakkaten yani.

:)) düşündüm de böyle bir gelinimiz olsa napardım diye, cevap bulamadım.
canim ben bu huyumu kimseye belli etmedim ki ya da tutup sevme onlari demedim aksine bir aradayken annesi ile olsun ablalari ile olsun cok da güzel vakit geçiririz asla hissetmezler böyle birşeyi o yüzden gelininiz var mi yok mu bilmiyorum ama büyük konuşmayın insanların içinden ne geçtiğini asla hissedemezsiniz :) :)

bu sizi hiç ilgilendirmez herkesin düşüncesi farklıdır sizin tıp eğitiminiz var mı peki? arkadasın dedıgı dogru sıze gore anormaldır ama neden bu kadar yıkıcı tavırlarınız var hem biz rahatsız olmuyoruz siz neden oluyosunuz ki ayrıca yardım istemedim ki sizden:) bende zaten aynı seyı soyluyorum kıskanırım size ne ?

Son düzenleme:
şu yorumları okuyorum da hayrete düşüyorum. ne kadar seviyesizleşebiliyorsunuz. her konu ya katılmak ve hak vermek zorunda değil kimse. ancak hitap şekli önemlidir. karşıdaki insana nasıl tepki vereceğinizi bilmeniz gerek.
katılırsınız katılmazsınız ama bunu düzgün bir dille ifade edebilirsiniz.

büyük konuşmuyorum ne ilgisi var, zaten şimdi kadınların çoğu böyle. siz tek değilsiniz ki.

Allah iyilik versin ne diyeyim.

Ayy siz iyice uçmuşsunuz bana ne ki haklısın..
Özür dilerim valla,sizin psikolojinizdeki birine normal davranmak,mantıkla yaklaşmak büyük bir hataydı..
Allah akıl fikir versin ne diyeyim..

Amaaaaan, püüüüüfff

İstediğinizi, istediğiniz kadar kıskanın bize nesengözlerimebaksanab

:)) düşündüm de böyle bir gelinimiz olsa napardım diye, cevap bulamadım.

ben cevap vereyim.. özellikle nişanlısıyla beraberken boynuna sarılırım, öperim, dizime yatırırım.. canım oğlum, bebeğim, aşkım derim.. periyodik olarak arar; dünyada onu en çok benim sevdiğimi söylerim.. nasıl olsa kız bir süre sonra çatlar!!!! yoksa bu sorunla bir ömür gidilmez, kimse kusura bakmasın... sempatiksalakcinni

Ayy siz iyice uçmuşsunuz bana ne ki haklısın..
Özür dilerim valla,sizin psikolojinizdeki birine normal davranmak,mantıkla yaklaşmak büyük bir hataydı..
Allah akıl fikir versin ne diyeyim..

neden yoruyorsun kendini derinssciğim.. hangi takıntı sahibi insan "evet, benim tedaviye ihtiyacım var" der ki??

siz gerçek misiniz?
bu ne her şeyi haber veririz birbirimize
yok artık...
bu kadar bunaltmayn şu adamlarınızı
annesidir öpsün koklasn size neaklinialirimsmile
bulunduğunz ilde psikiyatr var mı?
bi gidin isterseniz

hissedilir canım.. oğlum onun yanında bana mesafeli davranıyorsa, herzaman söylediği şeyleri söylemekten çekiniyorsa hissedilir.. ha içten içe kıskançlık duymuş;hiç umursamam.. onun kendi problemidir, başa çıkar-çıkamaz beni bağlamaz..

ama kalkıp da "anneni öpme, ablana sarılma,seni seviyorum deme" sıkar biraz.. ondan sonra da "k.validem bana neden kötü davranıyor, huzurum kalmadı" demesin kimse.. etki-tepki meselesi... :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…