Sevgilinizi ya da eşinizi paylaşabilmek

Çok yanlış bi durum...
Onlar onun ailesi,et tırnaktan ayrılır mı....
Benim eşim annesiyle şapır şupur babasıyla ninesiyle kardeşiyle acaip tutkunlardır.
Ve bu durum benim çok hoşuma gider,o aile sıcaklığını yaşamaları muhteşem bişey...
Sadece dengeyi kurmayı bilecek...
Aşırısı hem size hem sevgilinize zarar verir...

Kocayı sevgiliyi başka kadınlardan kıskanmayı anlarım da annesiden kızkardeşinden kıskanmak hakikaten tedavilik bir durum.

eşimi kıskanıyorm dıye hıc bı zaman olmadık yere annesı ıcın hakaret etmedım annesı ne dedıyse onu soyledım ayrıca ucmus olan bellı sız kım oluyosunuz kı boyle degerlendırme yapıyosunuz? ne hakla? ucmus olan sızsınız gercekten neden bu kadar yordunuz kendınızı? sızde eger ıyı nıyet gorseydım o sekılde cevap verırdım sıze nerde bı sorun olsa tabı bu sorun sıze gore yanlıssa hemen atlıyosunuz dalıyosunuz bu ne ya ılk once guzellıkle bı soyleyın dınleyınn yok vahım ucmussunuz fılan bıraz ıyı nıyetlı olsanız yada ıyı nıyetınızı dılınızede yansıtsanız..nye bu kadar sıvrı dıllısıınız?bence sızdede sorun var . . empatı kurmayı deneyın acaba bırı bana soyle yazsa nasıl olur dıye dusunun ya bu kadar gaddar olmayın lutfen ...kötükedihüsokötükedihüso

Kim uçmuş dedi ki? ben demedim benden sonra yazmışsın bana mı diyorsun anlamadım

Bana göre uçmuyorsunuz yerinde duruyorsunuz da ama kıskançlığın bu kadarı hem sizi hem çevrenizi yer bitirir, şimdi amenna eşim bana değer veriyor üzerime titriyor diye düşünülüyordur ama yeri gelince bu karşınızdakini sıkar boğar.
Günün birinde "yeter bea anamdan bacımdan bile kıskanıyorsun sıktın artık" gibi bir laf duyarsanız şaşmayın

Uçmuş diyen benim canım.. Ama ondaki bu sinirle stresle bu gerginlikle döver valla beni :)
bırak canım o mutlu halinden evden bile çıkmasına izin verilmeyen bir ilişkiyi sağlıklı sayıyor..
o yüzden ne yazsa bundan sonra kabulüm çünkü psikolojisi pek iyi değil hak veriyorum

neden yoruyorsun kendini derinssciğim.. hangi takıntı sahibi insan "evet, benim tedaviye ihtiyacım var" der ki??

Doğru valla bende ki de saflık..
İyi niyetle tedavi olun ilişkinize zarar verin dedim bildiğin sokak ağzı cevaplar.
Bana ne kim kimi eve kapatırsa kapatsın millet bunu onuruna yakıştırıyorsa bana ne sositososito
Ama sonu belli ilişkiler yazık yuva kolay kurulmuyor benneyaptımki

siz hayatında yokken anası babası kardeşi hayatındaydı o adamın
onlar bi aile..onlar sizden daha yakınlar sevgilinize
onları kıskanma gibi bi lüksünüz olduğunu düşünmüyorum
sevgilinizin başta kıskanılmak hoşuna gitse bile zamanla bu durumun hastalık derecesinde olduğunu görüp sıkılıp patlayacaktır muhtemelen

sokak agzı cevap veren sız oldunuz ucmussunuz fılan bellı yanı ucmussunuz demek edeplıyse bısey dememe gerek yok sanırım cok uzattınız yanı gayette mutluyuz kı bı ınsanın sevıp sevmedıgını anlamak ıcın kıskanclıgını olcmeye gerek yok sız zaten super ınsanlarsınız yaa benım adıma karar verıyosunz eger gunun bırınde esım derse sıkıldım dıye yada ben sıkılırsam sıze soylerım tamam mı ? ayrıcada hangı ılıskının ne zaman bıtecegını sız bılemezsınız o yuzden benımle ılgılı yorum yapmayın buna hakkınız yok sıze bısey sormadım :)

Son düzenleme:

Amannn tamam eve kapatılmış birinin psikojisine uygun konuşacak kadar akademik bilgim yok. Öyle de bir hayatım olmadığı için anlayamıyorum.. Yaşınız da ufak galiba tamam anlaşıldı.. Uçmuşsunuz lafı sizin oralarda küfür falan galiba..? Abartmışsınız ,büyütmüşsünüz türünde birşeydi.. Aman neyse esaret hayatında mutluluklar gizemcim olumunekankayizsmile

yaşınız kaç...?
aile ilişkilerini kıskanıyorsunuz, ona söylüyorsunuz bananeee diyor, en çok kimi seviyorsun diyorsunuz seniii diyor... babandan ablandan çok mu diyorsunuz eveet en çok seni diyo...
hakkaten yaş kaç???

dua edin,gönül tahtına oturtmayın erkeleri,sonu böle işe annesınden kıskanma falan..ailesi ilişkisi iyi olan bıreyın eşine çocuklarınada yansır,haa ailesine değer veripte sızı önemsemıyorsa o ayrı tabi..

Ya arkadaşlar hepinize sesleniyorum ben gayet masum bi ifade ile sizden ne yapacağıma dair fikirlerinizi sunmanizi istedim ben başta anlattım sorunumu tamamen içimde yaşıyorum onu kıskanmam da onun bedeni vs değil sadece ilgisi dedim ve de bunu ona sarılma etme sevme gibi cümleler kurup da degil sadece ben seni cok kıskanıyorum paylaşamiyorum bundan bir an önce kurtulmak istiyorum bu derece olsun istemiyorum diye paylaştım ama yorumlar aşmış gidiyo daha önce de dedim bu benim sorunum memnun değilm zaten memnun olsam burda konu açıp sizle paylaşmazdim bundan sonra ki yorumlarınızi benim bu söylediklerimi dikkate alarak daha anlayışlı ve daha yönlendirici fikirlerle yaparsaniz sevinirim burası bayanların aralarında dertlesip birbirine destek olduğu bi forum bunu da unutmayalım lütfenn :) :)

çok haklısın bebeğim dua et,yaşın kaç bılmıyorum,zamana bırak olgunlaşınca bazı şeyler geçiyor

yaşınız kaç bilemiyorum, ama ciddiye alınmak istiyorsanız içinde bulunduğunuz teenager tutumunuzdan bir an önce kurtulmak zorundasınız..

genelde megaloman ebeveynler yapar bunu; babanı mı çok seviyorsun anneni mi? çocuk hangisi yanında değilse diğerinin adını verir.. nasıl bir güvensizlikse...

elbette ki böyle mutluysanız kimin ne itirazı olabilir ki? ama bir gerçeği isteseniz de istemeseniz de kabul etmek zorundasınız : anneden daha fazla hiçkimse sevilemez (kötü anneler hariç, ki zaten onlarla da böyle bir yarışa girmeye gerek kalmaz)

ha derseniz ki eşim bunu annesinin yanında da söylüyor; "ben eşimi senden daha çok seviyorum anne" diyorsa, bütün laflarımı geri alırım.. ama bunu diyebilecek bir evladın var olduğunu hiç sanmıyorum bayanssulusmile

ps: istediğiniz gibii son derece olumlu yaklaştım...

Son düzenleme:

aslında sen, bunun sorun olduğunu kabul etiğin için, konu senden çıktı.. evet bu bir sorun.. kendini yıpratmaman için bir psikolgdan yardım almanı tavsiye ederim.. onların eşinizin ailesi olduğunu, bu yaşa gelmesinde katkıları olduğunu düşüneerek daha iyi hissedebilirsin belki kendini.. yerimseniben

Office tesekkur ederim canim bende zaten aşırısina hic bi zaman kaçmadim bu olayın dediklerini de düşünürüm zaten hep erkek arkadasima da derim annen olmasa senin gibi birisini ben nerden bulabilirdim derim bu iste tamamen kendi içimde yaşadığım absürd bi vesvese en kısa zamanda atlatmak icin elimden geleni yapacagim ama sana bi yerde katılmıyorum her zaman anne cok sevilir diyorsun ya anne sevgisi ayrıdır eş sevgisi ayri ikisi denk olmadığı icin bi kıyaslamaya gidilmesini de yanlış görüyorum

Yahu ne var bu uçmuşsun lafında. Her şeyi de hakaret sayar oldunuz nedir bu hassaslık anlamadım.
İlişkinin boyutunu buraya yazarsan bizde yorum yaparız. Hem gel yaz buraya uçlardaki kıskançlığını yorum yapılınca da size ne benim ilişkimden, normal dememizi mi bekliyorsun. Kıskançlığın aşırısı normal değildir, 2+2=4 kadar nettir

zaten sorun orada canım, elbette kıyaslanamaz.. ama "seni annemden çok seviyorum" lafı anneye hakkarettir yahu.. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…