eşimi kıskanıyorm dıye hıc bı zaman olmadık yere annesı ıcın hakaret etmedım annesı ne dedıyse onu soyledım ayrıca ucmus olan bellı sız kım oluyosunuz kı boyle degerlendırme yapıyosunuz? ne hakla? ucmus olan sızsınız gercekten neden bu kadar yordunuz kendınızı? sızde eger ıyı nıyet gorseydım o sekılde cevap verırdım sıze nerde bı sorun olsa tabı bu sorun sıze gore yanlıssa hemen atlıyosunuz dalıyosunuz bu ne ya ılk once guzellıkle bı soyleyın dınleyınn yok vahım ucmussunuz fılan bıraz ıyı nıyetlı olsanız yada ıyı nıyetınızı dılınızede yansıtsanız..nye bu kadar sıvrı dıllısıınız?bence sızdede sorun var . . empatı kurmayı deneyın acaba bırı bana soyle yazsa nasıl olur dıye dusunun ya bu kadar gaddar olmayın lutfen ...kötükedihüsokötükedihüso
Kim uçmuş dedi ki? ben demedim benden sonra yazmışsın bana mı diyorsun anlamadım
Bana göre uçmuyorsunuz yerinde duruyorsunuz da ama kıskançlığın bu kadarı hem sizi hem çevrenizi yer bitirir, şimdi amenna eşim bana değer veriyor üzerime titriyor diye düşünülüyordur ama yeri gelince bu karşınızdakini sıkar boğar.
Günün birinde "yeter bea anamdan bacımdan bile kıskanıyorsun sıktın artık" gibi bir laf duyarsanız şaşmayın
neden yoruyorsun kendini derinssciğim.. hangi takıntı sahibi insan "evet, benim tedaviye ihtiyacım var" der ki??
sokak agzı cevap veren sız oldunuz ucmussunuz fılan bellı yanı ucmussunuz demek edeplıyse bısey dememe gerek yok sanırım cok uzattınız yanı gayette mutluyuz kı bı ınsanın sevıp sevmedıgını anlamak ıcın kıskanclıgını olcmeye gerek yok sız zaten super ınsanlarsınız yaa benım adıma karar verıyosunz eger gunun bırınde esım derse sıkıldım dıye yada ben sıkılırsam sıze soylerım tamam mı ?
ben sıızı cok ıyı anlıyorum cunku bende fecı kıskancım aynen sızın gıbı yabancıları gectım annesınden ablasından abılerınden kıskanıyorum napıyım elımde degıl ızne gelıyo sarılıyolar ya cıldırıyorummmm... ama neyse kı askım benı cok ıyı anlıyo cunku o da benı kardesımden kıskanıyo herkesten kankamdan bıle kıskanıyodu zaten o anlasın yeter bana ama engel olamıorum cok degısık bır duygu evlendım yınede gecmedı yaa onların yanına bıle otursun ıstemıyorum onlarla aynı ortama gırınce bıle sınır oluyorum mesela tel.de konusurken annesı senı cok ozledım oglum kurbn olıyım dıyo ben delırıyorum onlarlakonusmasını bıle ıstemıyorum yaaa. off hatta dıyorum ablanı opme yada onlar sana sarılınca karsılık verme o da zaten bananee dıyo bnde askııım en cok kımı sevıyosun dıyorum senı dıyo annenden babandan ablandan cok mu dıyormm eveett en cok senı kendımden bıle coook dıyohihoyyytalkisalkisalkisopuyorumnanaktan
Ya arkadaşlar hepinize sesleniyorum ben gayet masum bi ifade ile sizden ne yapacağıma dair fikirlerinizi sunmanizi istedim ben başta anlattım sorunumu tamamen içimde yaşıyorum onu kıskanmam da onun bedeni vs değil sadece ilgisi dedim ve de bunu ona sarılma etme sevme gibi cümleler kurup da degil sadece ben seni cok kıskanıyorum paylaşamiyorum bundan bir an önce kurtulmak istiyorum bu derece olsun istemiyorum diye paylaştım ama yorumlar aşmış gidiyo daha önce de dedim bu benim sorunum memnun değilm zaten memnun olsam burda konu açıp sizle paylaşmazdim bundan sonra ki yorumlarınızi benim bu söylediklerimi dikkate alarak daha anlayışlı ve daha yönlendirici fikirlerle yaparsaniz sevinirim burası bayanların aralarında dertlesip birbirine destek olduğu bi forum bunu da unutmayalım lütfenn :) :)
eşimi kıskanıyorm dıye hıc bı zaman olmadık yere annesı ıcın hakaret etmedım annesı ne dedıyse onu soyledım ayrıca ucmus olan bellı sız kım oluyosunuz kı boyle degerlendırme yapıyosunuz? ne hakla? ucmus olan sızsınız gercekten neden bu kadar yordunuz kendınızı? sızde eger ıyı nıyet gorseydım o sekılde cevap verırdım sıze nerde bı sorun olsa tabı bu sorun sıze gore yanlıssa hemen atlıyosunuz dalıyosunuz bu ne ya ılk once guzellıkle bı soyleyın dınleyınn yok vahım ucmussunuz fılan bıraz ıyı nıyetlı olsanız yada ıyı nıyetınızı dılınızede yansıtsanız..nye bu kadar sıvrı dıllısıınız?bence sızdede sorun var . . empatı kurmayı deneyın acaba bırı bana soyle yazsa nasıl olur dıye dusunun ya bu kadar gaddar olmayın lutfen ...kötükedihüsokötükedihüso
Ya arkadaşlar hepinize sesleniyorum ben gayet masum bi ifade ile sizden ne yapacağıma dair fikirlerinizi sunmanizi istedim ben başta anlattım sorunumu tamamen içimde yaşıyorum onu kıskanmam da onun bedeni vs değil sadece ilgisi dedim ve de bunu ona sarılma etme sevme gibi cümleler kurup da degil sadece ben seni cok kıskanıyorum paylaşamiyorum bundan bir an önce kurtulmak istiyorum bu derece olsun istemiyorum diye paylaştım ama yorumlar aşmış gidiyo daha önce de dedim bu benim sorunum memnun değilm zaten memnun olsam burda konu açıp sizle paylaşmazdim bundan sonra ki yorumlarınızi benim bu söylediklerimi dikkate alarak daha anlayışlı ve daha yönlendirici fikirlerle yaparsaniz sevinirim burası bayanların aralarında dertlesip birbirine destek olduğu bi forum bunu da unutmayalım lütfenn :) :)
sokak agzı cevap veren sız oldunuz ucmussunuz fılan bellı yanı ucmussunuz demek edeplıyse bısey dememe gerek yok sanırım cok uzattınız yanı gayette mutluyuz kı bı ınsanın sevıp sevmedıgını anlamak ıcın kıskanclıgını olcmeye gerek yok sız zaten super ınsanlarsınız yaa benım adıma karar verıyosunz eger gunun bırınde esım derse sıkıldım dıye yada ben sıkılırsam sıze soylerım tamam mı ? ayrıcada hangı ılıskının ne zaman bıtecegını sız bılemezsınız o yuzden benımle ılgılı yorum yapmayın buna hakkınız yok sıze bısey sormadım :)
Office tesekkur ederim canim bende zaten aşırısina hic bi zaman kaçmadim bu olayın dediklerini de düşünürüm zaten hep erkek arkadasima da derim annen olmasa senin gibi birisini ben nerden bulabilirdim derim bu iste tamamen kendi içimde yaşadığım absürd bi vesvese en kısa zamanda atlatmak icin elimden geleni yapacagim ama sana bi yerde katılmıyorum her zaman anne cok sevilir diyorsun ya anne sevgisi ayrıdır eş sevgisi ayri ikisi denk olmadığı icin bi kıyaslamaya gidilmesini de yanlış görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?