sevgilinizin ailesi ile tatile gider miydiniz?

sevgiliniz ve ailesiyle tatile gider miydiniz?

• anlaşıyor olsam giderdim

OY: 3 15,8%
  • hayır anlaşıyor olsam da gitmezdim

OY: 12 63,2%
  • sevgilimin kendisiyle bile gitmem

OY: 4 21,1%
  • hayır, anlaşamadığım için gitmem

OY: 0 0,0%
  • evet anlaşamasam da giderim sevgilimi seviyorum çünkü

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .

ceriloppisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
112
76
98
farzedelim ki aileler daha tanışmamış hatta sevgiliniz de ailenizle tanışmamış ama siz onun ailesiyle tanıştınız ve hep birlikte bir tatile evet der miydiniz?

bugunkü aklımla hayır gitmezdım , sizin yaşkaç ,

belki gençliğin vermiş oldugu düşünceyle gitmek istiyebilirsiniz.

Hayır demezdim. Kesin bir sey yok sonucta. Eger rahat bir aileye sahipsen sorun etmezler diyorsan sen bilirsin. Benim ailem karşıdır mesela böyle seylere

bugunkü aklımla hayır gitmezdım , sizin yaşkaç ,

belki gençliğin vermiş oldugu düşünceyle gitmek istiyebilirsiniz.
yok benim için değil yakın arkadaşım bu yüzden kriz yaşadı ama ben de gitmezdim 29 yaşımdayım ben kendisine de hak verdim kabul etmeme konusunda

Türk örf ve adetlerine uygun değil, değil mi böyle bir durum
Uygun degil tabi ki. Duyulur laf olur. En basta aile kızar nasıl böyle bir sey yapar diye. Bir de garanti yok ki evli degil nisanlınla degil sevgili yani. Hem ayrılırsa kötü bir anı olarak kalır.

Türk örf ve adetlerine uygun değil, değil mi böyle bir durum

Örf ve adetlere bakmam ben şahsen. onlara bakacak olsak ne sacmaliklar var. Ama ayrilsa pisman olabilir de ne malum. Ve ya aile nasil ? Ilerde baktın herhangi bir durumda o bizle tatile bile gitti de diyebilirler vs. Ben oldam gitmezdim.

farzedelim ki aileler daha tanışmamış hatta sevgiliniz de ailenizle tanışmamış ama siz onun ailesiyle tanıştınız ve hep birlikte bir tatile evet der miydiniz?

Hayır anlaşıyor olsam da olmasam da gitmezdim. Ne münasebet. Nişanlı olsam da gitmezdim. Belki evlenince köşe bucak kaçacağım onlardan ne gerek var erken samimiyete, erken bıkmaya.
Kısmetse Evleniriz evi gibi gözler üzerinizde olur. Şunu yaptı böyle biri vs vs. Gerek yok yani.

Back
X