sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ŞAKA GİBİSİNİZ.:1shok:

Şaka değil gerçek gerçek...kaydirigubbakcemile3

Kankiyle bozuşmaya niyeti yok ki...Msn den sildim demişti..Demek geri almış msne kafamçokkarıştı

Hani evlenince senin annen benim annem,baban benim de babam hesabı olur ya...Ama hiç senin kanki benim kanki diye bakmamıştım olaya ....:bbo: Hele hele bir zamanlar bana sarkmış bir kanki olsa ne eşim,sevgilim,erkek arkadaşım vs hayatımdaki özel erkek oan kimse artık, ne de ben bir daha yüzüne bakmayız o kanki müsveddesinin yüzüne....fisfisfis

ohoo senin sevgilin. benim kocamın kırk yıllık arkadaşı bana aşık olduğunu söylediğinde küçük dilimi yutuyordum nerdeyse, adam bizim evde yattı kalktı beraber tatillere gittik, sonra sebepsiz yere kavga çıkarıp küstü 30 yaşında adam, eşim çokk üzüldüğü için bende aradım neyin var niye böyle davranıyorsun ben seni hep abimm olarak görüyordum eşiminde 15 yıllık ev arkadaşıydın diye. adam bana ben sana aşık oldum o yüzden görüşmemiz en hayırlısı dedi. şokk geçirdim. bende eşime başka bir arkadaşımın başına gelmişki gibi anlattım ne yaparsın diye , arkadaş markadaş demem o adamın ağzına burnuna diye saymaya başladı. o yüzden hiç bir şey anlatmadım, ama arkadaşı beni hiç rahatsız etmedi o telefon görüşmemizden sonra.

selam kızlar , ben geldim, kankisiyle hala konuşuyorum :kedi:
sonucta kanki kankidir, ha benim kankim ha onun kankisi.
artık sarkmıyor...

kolonya ,,senin erkek arkadaşınla arana girip bu ilişkiyi bozmaya kalkan ,zerre kadar bu beraberliğe saygı göstermeyen biriyle,neden kankilik yapıyorsun.
sarkmaması yaptığı pisliğin unutulmasını , sağlarmı?....
nasıl bunu bilipte onunla hala ,görüşüyorsun...omdan nefret etmen gerekmez miydi?

arkadaslar aslında banlıydım söyleyemedım ama msnden konusan sanırım benımkısıymıs yani kankının msnınden gırmıs konusmus benle sarkmıs
gecen gun e madem kankı sarkmamıs dedım ger ı ekledım
normal geyık geıyk konusuyoruz arada, ama

yıne evel gece abidik seyler soyler gıbı oldu tum gece kızdım bagırdım duymazdan gelıp baska seylere kızdım falan ama ugrasmaya deymıyor cunku karsıdakı benımkısı mı degıl mı anlayamıyorum tabıkı

yani işin aslı benımkısı benle ugrasıp ddenıyor durmadan
yani cok ılgınc bır durum yorum yapamıyorum

ıyı yapmıssın yahu bır de kancıkarmanın manası yok
zaten adam uzaklasmıs her nasıl olduysa ıyı bırı dıyebılırız belkı adam ıcın.
azcuk sapıkmıs ama ıyı bırıymıs sonucta devam etmemıs

kankısı şu an ona benden daha yakın
kardesten yakın,ben henuz o mertebede degılım

yazdıklarını okuyor musun dönüp?
nasıl bir anlayıs nasıl tarz senin ki
literatürü varsa bu işin çığır açarsın arkadas sen orada?
yuh diyorum yuuuh

var mı buna yazılacak birsey
:mymeka:

kolonya güven yoksa,bununla bir beraberlik olmaz. sen aldatmışsın. o bunu asla unutamaz. gel vazgeç sen,bu ilişkiden..
başka ufuklara yelken aç derim ben .....

Son düzenleyen: Moderatör:
Oy :1shok:
Mevzu çok derin.. Beni bozar böyle şeyler daha da yorum yapmam

kolonya güven yoksa,bununla bir beraberlik olmaz. sen aldatmışsın. o bunu asla unutamaz. gel vazgeç sen,bu ilişkiden..
başka ufuklara yelken aç derim ben .....

okypete guzel yorumcum benım
bunun ıcın ayrılmaya deymez, ee sende yapma ayrılma bosanma
dedıgın bır yazını göster bana ki, aaa bu kız farklı yorumlar yapabılıyor evet demek guzel düşünüyor dıyebıleyım ve bu yazını dıkkate alayım bebegım

ama kolonya ,bazı şeyleri görmek için müneccim olunmasına gerek yok ki... zaten ortadaki veriler sonuca kolay yaklaşılmasını sağlıyor. sonuçta maalesef bu....

ama kolonya ,bazı şeyleri görmek için müneccim olunmasına gerek yok ki... zaten ortadaki veriler sonuca kolay yaklaşılmasını sağlıyor. sonuçta maalesef bu....

onu dıyorum ya hıc ıyı yorumunu görmedım senın şu sıtede
neyse anlamadın , anlayıp aa evet dıyebılecegın bır konu degıl genel mızacın sanırım..

"normal" ilişkilerde güven olur
"normal" ilişkilerde kişilerin birbirine ihanet etmesi başlıca ayrılık/boşanma sebebidir
ama anladım ki bu "normal"in tanımı bile değişir olmuş kişiden kişiye anormal olan kimine normal gelmeye başlamış

bak kolonya,benim beraberliklerde bazı olmaması gereken yapıldığı an asla affedilmemesini düşündüğüm davranışlar vardır.. bunlardan biri aldatma diğeri dayaktır...
ve bunu yaşadığını ister reelde ister kkda anlatan birine, asla olumlu bir yorum yapmam.... .evet bu konularda bakış açım bu......

normalde olması gereken budur zaten alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…