Kolonya..Sen iyi değilsin sanırım..Sanki sana iftira atmışım gibi...Tövbe tövbe yaa..:1shok:
Bana ne dediğini ikimiz de biliyoruz..
Senin kocan dr,sor bakalım benim kukumda bir çıkıntı çıktı diye siteden bir arkadaş soruyor demen bana normal gelmedi..
Diğer erkekler sekste nasıl merak ediyorum demek bana normal gelmedi...
Sevgilimin kankileri ile cevizler kırdım demen bana normal gelmedi..
Bekarken kızlar diğer erkeklerle de seksin nasıl olduğunu merak eder demen bana normal gelmedi..Daha bir çok şey...
Tek dileğim Allah yardımcın olsun...İşine iyi sarıl ve bütün suç erkek arkadaşında gibi davranma,insanları yanıltma...
Ben müsade etmedikçe kimse bana sarkamaz efendim..
Sevgilimin arkadaşlarıyla da msnde falan görüşmem zaten.. Böyle bir şeye mahal vermem asla.. Ola ki böyle bir şey sezdim, anında erkek arkadaşıma bildiririm durumu.. Gizlim saklım olmaz ondan..
:lepi: a.s.:1hug:alkisalkisalkis
aklı başında,akıllı terbiyeli,asil bir genç kız da aynen böyle davranır zaten bitanem...opuyorumnanaktan
kanki ne ya? :sinifsinif:
kankardeş... kafamçokkarıştı
eskiden kanka denirdi şimdi kanki deniyor... yeni trend bu yönde...
çok yakın arkadaş anlamında kullanılıyor...
aysu, cansu, bengüsu, su motoru, bir şise su gibi..:lepi:
puhahahahahahahha laelaelaelaelae
hiç unutmam lisedeyim sınıftaki erkek arkadaşlara siz bizim kardeşlerimizsiniz demiştik kızlar olarak..onlarda neden gözünüz dışarda biz size kardeş gözüyle bakmıyoruz belkide demişti kaydirigubbakcemile3
bu kız erkek kanka geyiklerini okuyorumda nette ..birileride kalkmış bırak allahaşkına kanka ayağı g.t ayağı...:lepi: adamlarla o kadar ense tokat olmam...
birde bademumm msjım sana...diğer erkekleri merak etme olayı -diğerleriyle ceviz kırma falan...bigün hiç umutmam evi baldök yala yapmışım komşu teyze demiştiki..'bizede gel bir kızı 7 mahalleye faydası var diye....anladınız onu siz :lepi:sırnaşık şey:sm_cool:naniknanik
puhahahahahahahha laelaelaelaelae
hiç unutmam lisedeyim sınıftaki erkek arkadaşlara siz bizim kardeşlerimizsiniz demiştik kızlar olarak..onlarda neden gözünüz dışarda biz size kardeş gözüyle bakmıyoruz belkide demişti kaydirigubbakcemile3
bu kız erkek kanka geyiklerini okuyorumda nette ..birileride kalkmış bırak allahaşkına kanka ayağı g.t ayağı...:lepi: adamlarla o kadar ense tokat olmam...
birde bademumm msjım sana...diğer erkekleri merak etme olayı -diğerleriyle ceviz kırma falan...bigün hiç umutmam evi baldök yala yapmışım komşu teyze demiştiki..'bizede gel bir kızı 7 mahalleye faydası var diye....anladınız onu siz :lepi:sırnaşık şey:sm_cool:naniknanik
hooppp gözünü aç karın elden gidiyor derdim...
ne diyecem başka...
karı mılmaz:
selam kızlar , ben geldim, kankisiyle hala konuşuyorum :kedi:
sonucta kanki kankidir, ha benim kankim ha onun kankisi.
artık sarkmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?