sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:1shok:kafamçokkarıştı:bbo::1ninca:CADIARZU:uhm:

İnsan her küslükte ,ayrılıkta illa kendine anında bir başka erkek bulup gezmek tozmak ihtiyacı hissediyorsa hele hele bu gezip tozduğu erkeklerden bazıları sevgilisinin kankilerindense ne kankilerde iş vardır ne de o kankileri terslemeyip gezip tozmaya devam eden ,hoş gören kızda......kaydirigubbakcemile..Hele bunu gayet normal bir davranış olarak görmesi ne acı......

Ben müsade etmedikçe kimse bana sarkamaz efendim..
Sevgilimin arkadaşlarıyla da msnde falan görüşmem zaten.. Böyle bir şeye mahal vermem asla.. Ola ki böyle bir şey sezdim, anında erkek arkadaşıma bildiririm durumu.. Gizlim saklım olmaz ondan..

:lepi: a.s.:1hug:alkisalkisalkis
aklı başında,akıllı terbiyeli,asil bir genç kız da aynen böyle davranır zaten bitanem...opuyorumnanaktan

selam kızlar , ben geldim, kankisiyle hala konuşuyorum :kedi:
sonucta kanki kankidir, ha benim kankim ha onun kankisi.
artık sarkmıyor...

Eğer erkek arkadaşının kankisi sana sarkma cesareti buluyorsa,erkek arkadaşının ciddiyetinden şüpheye düşerim.Eğer seninle evlenecek kadar ciddi olsaydı, kanki sana asılacak cesareti bulmazdı.Hatta özel anlarımızı bile anlattığından ve kankisinin gözünde kolay bir kız olarak göründüğümden bile şüpheleniirdim.
Bu narada artık ex di mi erkek arkadaşın:uhm:

hooppp gözünü aç karın elden gidiyor derdim...
ne diyecem başka...

kanki ne ya? :sinifsinif:

kankardeş... kafamçokkarıştı
eskiden kanka denirdi şimdi kanki deniyor... yeni trend bu yönde...
çok yakın arkadaş anlamında kullanılıyor...
aysu, cansu, bengüsu, su motoru, bir şise su gibi..:lepi:

kankardeş... kafamçokkarıştı
eskiden kanka denirdi şimdi kanki deniyor... yeni trend bu yönde...
çok yakın arkadaş anlamında kullanılıyor...
aysu, cansu, bengüsu, su motoru, bir şise su gibi..:lepi:

puhahahahahahahha laelaelaelaelae
hiç unutmam lisedeyim sınıftaki erkek arkadaşlara siz bizim kardeşlerimizsiniz demiştik kızlar olarak..onlarda neden gözünüz dışarda biz size kardeş gözüyle bakmıyoruz belkide demişti kaydirigubbakcemile3
bu kız erkek kanka geyiklerini okuyorumda nette ..birileride kalkmış bırak allahaşkına kanka ayağı g.t ayağı...:lepi: adamlarla o kadar ense tokat olmam...

birde bademumm msjım sana...diğer erkekleri merak etme olayı -diğerleriyle ceviz kırma falan...bigün hiç umutmam evi baldök yala yapmışım komşu teyze demiştiki..'bizede gel bir kızı 7 mahalleye faydası var diye....anladınız onu siz :lepi:sırnaşık şey:sm_cool:naniknanik

Vayyyy :kedi: kaydirigubbakcemile3

bir kızın 7 mahalleye faydası mı var söze bak çaydemle kaydirigubbakcemile3
ben üstüme alınmıyorum sen öylesindir belkı ama ben degılim
kimse de demedi benım için 7 mahalleye faydan var dıye

demek senın 7 mahalleye faydan varmış anladım canım
böyle kızlar da var tabi.
allah bol etsin ne diyeyim.
tsk yorumun için zemuszemus

Önce aptala yatar anlamamış gibi yaparım, bozarım her fırsatta hala anlamıyor kendine çeki düzen vermiyorsa kankisiyle çözer sorununu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…