• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin kokusunu neye benzetiyorsunuz:))

bitter çiko karışımı. ve sevgilim dr bunu söylediğinde çok şaşırmıştım. biz bayanlar parfüm sıkınca ten kokumuzla karışan parfümden etkileyici bir koku ortaya çıkıyormuş ve benimkini söylemişti:)) kokunaaa bayılıyorummmm.yiyesim filan gelio demişti:))

Son düzenleme:
geçen gün oturmuş bunu düşünürken buldum kendimi neye benziyor diye :3:
tatlı ama çok şekerli değil vee güven veriyor
meyve gibi kokuyorrrr :52:

birseye benzetemiyorum acıkcası :9: ama farklı bir his oluyor parfumsuz kokusunu duydugumda sanırım arada sevgi oldugu icin boyle hissediyorum

bu nasıl tarıf edılır kı :)
yanıma geldıgınde kokusuyla bırlıkte gelıor ve ben tekrar asık oluyorum sankı ona :) bu onun kokusu dıyebılıyorum..:16:

tarifsizzzzz...muhtesem bır koku..
yeni dogmus bebegın annsınde bıraktıgı ılk koku mısalı..

Bilmiyorum ki birşeye benzetemedim şu an. :44:
Ama sürekli koklamak istediğim çok muhteşem bir koku hissediyorum.
Özellikle sarılıp beraber yattığımızda benim başım onun koynunda olur.
Sürekli koklayıp öper dururum. O da dayanamayıp uyur hemen. :16:

dupduru tertemiz, ne bileyim sabun gibi ferah ferah ahh yerim onu ben :16:

Şuanda ona her ne kadar çok kırgın ve kızgın olsamda aynı bebek gibi kokuyo çok değişik anlatılamaz..Teyzemde bi sıvı sabun vardı pembe renk onuda andırıyodu kokusu of of aklıma geldi şimdi :43:

Evet bayanlar eşinizin kokusunu tabiiii parfümsüz halini neye benzetiyorsunuz :1:

Biraz tuhaf bir soru, ama benim cevabımda bir o kadar tuhaf... :9:

Çocukluğumuzdan beri biz babamızın kokusuna alışırız, erkeklerin kadınlardan daha yoğun bir kokusu vardır.
Ben babamın kokusunu özlerim mesela, güven duygusu ve karşılıksız sevgi taşıyan bir koku...
Netice itibariyle, aradan geçen zaman içerisinde Nişanlım'da bu şekilde kokmaya başladı burnuma.
Güven veren, sevgi dolu... Kim ne derse desin, eminim baba kokusu ile aynı olmaz ama, nişanlımda artık bilinçaltına yerleşmiş olan o kokuya sahip... :17:

eşim değil ama uzun zamandır erkek arkadaşım.
asla tarif edilecek gibi değil.ona bnezer bir koku yok ama en yakın tatlı gibi,elmalı turta gibi.sakin bir tatlı. :12:

okyanus kokuyor benim aşkım...deniz kokuyor resmen..
tenine kurban olurum ben onunn,dur gidip öpiimm gaza geldim :)))

Back
X