Sevgilinizle buluşurken nasıl çikiyorsunuz?

on kere bulusuyorsam sadece ikisini söyluyordum anneme. sonra her dk bulusuyorsunuz diye bulusmama engel olmaya calısıyordu

hayatımda okudugum en anlamsız mesaj olabilir, anlamak icin harcadıgım zaman ziyan oldu

Benim ailem bu konulara benim donemimde cok karşıydı maalesef ben sürekli kütüphaneye gidiyordum tabi lafta
Benden sadece 3 yaş küçük kardeşim nasıl olduysa sevgilisiyle her bulusmasinda kapıdan ugurlanirdi benden sonra baya bir medeni oldular

biz gencken mervelere giderdik, mervelerle bulusurduk simdi devir degisti tabi, diyiverirsin dumduz nolcak..

Çok eğlenceli bir mesaj olmuş Sormadan edemeyeceğim, AVM de Merve gibi bir şifre mi artık? Gereksiz bir soru oldu, ama merak işte.

Konu sahibi soruna gelecek olursam ben 12 yılı devirdim evlilikte. Geçmiş zaman ama hatırladığım direkt buluşacağımızı söylerdim. Toplu görüşmelerimiz de olunca “arkadaşlarlayız” derdim.

Herkesin aile yapısı başka, bahanelerle dışarı çıkanları da garipsemiyorum. Ama hani büyüklerimiz derdi ya “zaman kötü yavrum” gerçekten öyle şeffaflık en güzeli.

Hani bir uye avmsiz yapamayacagini soylemisti ya ona atifta bulundum birde avm ile yanyanayiz :) bzde pek yakin.Tek gondermiyorum sitemlerde kizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…