Sevgilinizle buluşurken nasıl çikiyorsunuz?

Ben bazen direkt söylüyodum bazen de arkadaşımla bulusucam diyodum. Şimdi evliyim kimseye bişey söylemek zorunda değilim ama adam aylardır eve gelemiyo ben de gidemiyorum

Sevdim seni pikaçu

Saat verip su zaman donecegim ,suraya gidiyorum diye haber verir cikardim ben. Soyledigim saatten gec kalirsam endiselenirdim,cunku soz vermisim yani.

Müzikkurdu küçüğüm bu konuda da rastladım sana. Canım benim ajsjsjsj. Avm önemli tabi, dikkat et yanlışlıkla gelişme avm gezerken.

Bende çok zorlanarak söylerdim .
Bulustunuz mu cuma günü sormuşsun taaa

Gerçekten anlamadım. Bir insanın sevgilisiyle buluşacağını söyleyerek evden çıkması neden moda olsun ki?
Evet gerçekten anlamamışsınız
Birdaha oku cnm istersen, konu;" bir insanın sevgilisiyle buluşacağını söyleyerek evden çıkması moda" mantığını siz kurdunuz,bu değil elbette :) , nasıl öyle bi mantığa yatmayan birşeyi moda gibi düşünüp yazdığımı düşündünüz hayret bi durum.

Konu sevgiliye "x" diye hitap edilmesi.
Çok açık yazdım hala anlamamış olamazsınız, bak 5 dk mı yedin

Sitede yeni de degilsiniz aslinda...
Kayinvideye kv, kayinpedere kp gibi kısaltmalar kullanır herkes, isim verilmek istemeyince de X diyoruz çoğunlukla, sevgiliye özel bir hitap değil, isim verilmeyen herhangi bir kişiye de "X" kullanabiliyoruz.

Bu kadar rahatsiz olduysaniz siz diğer harfleri kullanin ya da yeni moda çikarin.

Pardon nerden canınız oluyorum? Herkes sevgilisinin adını yazmayacağını göre herhangi bir isim anlamında x kullanılması çok normal bir durum ve yıllardır bu sitede sizin tabirinizle moda olan bir şey. Yeni üye de değilsiniz hiç denk gelmemiş olmanız garip. Ek olarak bu kadarcık cümle yazmak 5 dakikanızı alıyorsa hayat sizin için çok zor olmalı. Bu yoruma cevap yazmayabilirsiniz yormayın kendinizi

Dun kızım da sordu (10age) anne "mervelerle" ne zaman " AVM" Ye gidebilirim? diye. Simdi ben hangisini dusuneyim mervelerlemi yoksa avm yimi dusuneyim sasirdim he..Avm muhim tabi ya peki merveler onlarda iyi insandir eminim.Vürüs var kizim.vürüs dedim :))

Lisedeyken annem hep bilirdi sevgililerimi. Günler öncesinden söylerdim şu gün buluşacağız vs diye. Sonrasında annem Alzheimer hastası olduğu için ve ben onlardan farklı bir şehirde yaşadığım için öyle bir durum kalmadı. Ziyaretime geldiklerinde babama çoğunlukla yakın bir kız arkadaşımın ismini söylerdim ama ara ara erkek arkadaşımı sınıftan bir arkadaşım olarak söylerdim (ki yalan değil, kendisi aynı zamanda sınıf arkadaşımdı) kulağı alışsın, kabullensin diye, bence işe yaradı :) . Birkaç yıldır artık erkek arkadaşımı bildiği için söylüyorum onunla buluşacağımı.

Hah şimdi oldu, sen çok yaşa:) ben zannettim ki sevgiliye x olarak hitap ediliyor.
Bu arada rahatsız olmadım ki; bu nedir bi modamıdır diye sordum
Siz neden benim bunu sormadan rahatsız oldunuz

Peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…