- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Ben bazen direkt söylüyodum bazen de arkadaşımla bulusucam diyodum. Şimdi evliyim kimseye bişey söylemek zorunda değilim ama adam aylardır eve gelemiyo ben de gidemiyorumBen sevgilimle her bulusagimda bulusacagimi anneme söylerken çok geriliyorum. Çekiniyorum. Sizde nasıl oluyor ? Nasıl çıkıyorsunuz? Pandemiden itibaren görüşmedik hiç. Ikimiz de izole bir yasam sürdük. Yarın goruselim dedik dikkat ederek. Annem de virüsten de cok korkuyor, normalde de çekiniyorum öyle fikrinizi almak istedim . Şimdiden teşekkkürler :)
Sevdim seni pikaçuHanımefendi sevgili yok yani olmayınca da çıkılmıyor çıkmak için bir gereksinim olmuyor evde kalıp dizi izliyorum da ben bazen AVM ye gidiyorum gerçi bizimkiler AVM ye bile izin vermezler diye korkuyorum ama olsun.Bir şekilde ikna ediyorum zaten küçük,kimse girmiyor oraya tenha falan diyorum hoop AVM ye gidiyorum geziyorum neyse konu dağıldı yaa bendeki bu AVM aşkı AVM sevgiliden daha önemli bir şey bence içi boş olsa bile girerim hiçbir şey satılmasa bileAVM
Hanımefendi sevgili yok yani olmayınca da çıkılmıyor çıkmak için bir gereksinim olmuyor evde kalıp dizi izliyorum da ben bazen AVM ye gidiyorum gerçi bizimkiler AVM ye bile izin vermezler diye korkuyorum ama olsun.Bir şekilde ikna ediyorum zaten küçük,kimse girmiyor oraya tenha falan diyorum hoop AVM ye gidiyorum geziyorum neyse konu dağıldı yaa bendeki bu AVM aşkı AVM sevgiliden daha önemli bir şey bence içi boş olsa bile girerim hiçbir şey satılmasa bileAVM
Bende çok zorlanarak söylerdim .Ben sevgilimle her bulusagimda bulusacagimi anneme söylerken çok geriliyorum. Çekiniyorum. Sizde nasıl oluyor ? Nasıl çıkıyorsunuz? Pandemiden itibaren görüşmedik hiç. Ikimiz de izole bir yasam sürdük. Yarın goruselim dedik dikkat ederek. Annem de virüsten de cok korkuyor, normalde de çekiniyorum öyle fikrinizi almak istedim . Şimdiden teşekkkürler :)
Evet dün buluştuk cekinerek söyledim yine :)Bende çok zorlanarak söylerdim .
Bulustunuz mu cuma günü sormuşsun taaa
Başlığı açan sizsiniz ve çocuksunuz galiba diyemiyorsunuz 'sevgilimle buluşacağım çıkıyorum' diye. Verdiğiniz cevapla sorunuz alakasız olmuş.
Bu "X le buluşacağım" ne zamandır moda? yeni moda mı? Yoksa ben mi yaşlandım kızlar
Evet gerçekten anlamamışsınızGerçekten anlamadım. Bir insanın sevgilisiyle buluşacağını söyleyerek evden çıkması neden moda olsun ki?
Evet gerçekten anlamamışsınız
Birdaha oku cnm istersen, konu;" bir insanın sevgilisiyle buluşacağını söyleyerek evden çıkması moda" mantığını siz kurdunuz,bu değil elbette :) , nasıl öyle bi mantığa yatmayan birşeyi moda gibi düşünüp yazdığımı düşündünüz hayret bi durum.
Konu sevgiliye "x" diye hitap edilmesi.
Çok açık yazdım hala anlamamış olamazsınız, bak 5 dk mı yedin
Oooo akşam kalmaya geçme hemen. Daha buluşmayı söyleme evresindeyizBen söyleyip cıkıyorum direkt. Yada işte bu aksam x da kalacam diyorum.
Evet gerçekten anlamamışsınız
Birdaha oku cnm istersen, konu;" bir insanın sevgilisiyle buluşacağını söyleyerek evden çıkması moda" mantığını siz kurdunuz,bu değil elbette :) , nasıl öyle bi mantığa yatmayan birşeyi moda gibi düşünüp yazdığımı düşündünüz hayret bi durum.
Konu sevgiliye "x" diye hitap edilmesi.
Çok açık yazdım hala anlamamış olamazsınız, bak 5 dk mı yedin
Hah şimdi oldu, sen çok yaşa:) ben zannettim ki sevgiliye x olarak hitap ediliyor.Sitede yeni de degilsiniz aslinda...
Kayinvideye kv, kayinpedere kp gibi kısaltmalar kullanır herkes, isim verilmek istemeyince de X diyoruz çoğunlukla, sevgiliye özel bir hitap değil, isim verilmeyen herhangi bir kişiye de "X" kullanabiliyoruz.
Bu kadar rahatsiz olduysaniz siz diğer harfleri kullanin ya da yeni moda çikarin.
PekiPardon nerden canınız oluyorum? Herkes sevgilisinin adını yazmayacağını göre herhangi bir isim anlamında x kullanılması çok normal bir durum ve yıllardır bu sitede sizin tabirinizle moda olan bir şey. Yeni üye de değilsiniz hiç denk gelmemiş olmanız garip. Ek olarak bu kadarcık cümle yazmak 5 dakikanızı alıyorsa hayat sizin için çok zor olmalı. Bu yoruma cevap yazmayabilirsiniz yormayın kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?