sevgilinizle en son hangi noktaya kadar gidersiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ati
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesin fikrini saygı duyuyorum...
ben hiç bi noktaya kadar gitmedim..1,5 yıldır beraberiz..1 ay içinde nişanım var ama daha sevgilimle ne el ele tutuştum nede öpüştüm..

bundan dolayı çok mutluyum kim ölür kim kalır başımıza neler geleceği hiç belli değil (bunu cinsellik için söylüyorum)
evleniyim imzayı atıyım,imam nikahınıda kıyalım ondan sonra........
valla artık geri kafaımı dersiniz,bağnazmı dersiniz bilemem saygı duyuyorum herkese
kendimi kocişime saklıyorum

hepinizi öpüyorumma.s.

ben sizin kadar katı düşünmüyorum tabiki sonuç olarak haklısınız insanın kendini eşine saklaması çok güzel bişey ki sonuna kadarda bunu savunurum ama nişanlımla nişanlanmadan önce flört dönemimizde el ele de dolaştık sarıldıkta bunlar bence çok masum şeyler insan ihtiyaç duyuyor kendini güvende hissediyor el ele tutuşmak kadar güzel masum bir duygu olamaz bence:asigim:şu zamanda birinin elimi sıkı sıkı tutması üşüdügüm zaman üzerindekini çıkartarak bana sarılması mükemmel bir duygu anlatılmaz yaşanır mahrum kaldıgın için üzüldüm

Her sorunun ardında bişey aramasanız ölürsünüz dimi:mymeka: süpheli karılarlülülülülülü

Ben sevgilimle olsaydı yapmazdım..ama nişanlım+imam nikahlı aşkımla(yani artık kocam sayılır) bayağı bi noktalara kadar geldimtatlicadiarzu hatta soru işaretinin ve ünlemin altındaki noktaya kadar :roflol: Ay susturun beni tatlicadiarzu

imam nikahlı aşkım yani allah katındaki kocam???bu konuyu daha önceden öylesine okumuştum ve sırf size cvp yzmak için aradım taradım konuyu buldum.ve şimdi yazıyorum.cnm daha geçen hafta ramazan miasebetiyle bir hoca çıkmıştı tv de.diyanet işlerinden.ve imama nikahının geçerliliği yoktur diye bas bas bağırmıştı.imam nikahı o zamanki islam aleminde geçerliymiş çünkü kağıtlara mühür basılır,devlet rafaından tanınır kadına miras ve boşanma hakkı verirmiş ve devlet kadının bu hakkını koururmuş.ki nikah sözleşme dememiş,yani karşıklıkı sözleşme.ve bu sözleşmenin ailelere akrabalara komşlara duyuyrulması gerekmiş fakat şuan günümüzde devletin yaptığı ve tanıdığı nikah resmi nikah bu yüzden sadece resmi nikah geçerli.ki imam nikahını senle nişanlın ha birde aililer biliyor.bunun rahatlığıyla ileri gitmek yanlış.ki evlilik başlmış demektir o zaman aynı evde yaşamkata gerekir ama günümüzde imam nikahı sadece cinsel ilişkiye girilmek için bir araç olarak kullnılıyor ve basitleştiriliyor!gerçi şuan evlisin hayırlı olsun ama bunu özellikle böyle düşünen bayanlar içi yazmak istedim.
umarım dini nikahın sadece bir gelenek olduğunu anlmışsınızdır..

Nişan Ve Imam Nikahi Olunca Her Sey Yapilabiliyor Mu Bende Bu Zihniyeti Anlamiyorum Allah Görmesin Nişanlin + Imam Nikanli Askin Elim Bi Kaza Sonucu öldü.... Yada Işler Ters Gitti Aileler Anlaşamadi Ve Ayrildiniz Sen Ozamn Ne B...k Yiycen Haa Ailene Ne Açikliycan Soranlara Ne Diycen Yada ....düğüne Daha çok Varken Hamile Kaldin Toplumun Tabu Dediklerini Nasil Yikican.... Millletttt Uyanin Imam Nikahi Y Apip O Erkeğin Eşi Olduk Sanmayinnnn. Resmi Nikah Var Kadin Haklari Ancak Bunla Korunabiliyorrrrr..... Dinim Islam Inanacliyimmm Imam Nikahina Karsi Değil.... Imam Nikahi Resmi Nikahhi Olmayanlara Kiyilmiyorrr Bu Imam Nikahini Kiyan Hoca Yasalari Bilmiyor .. Son Sözüm Bunla Gurur Duymma

işte budur!sonuna katılıyorum.nasıl olsa nişanlıyız diyorsun ama oadamın ömrünün yeteceği ne belli?ben düğünde ölen damat biliyorum ya...adam öldükten sonra ne diceksinki?karşı taraf nişandan sonra değil ancak gerdekten sonra aha bu kız artık bizim kızmıdır diyorlar ve sahip çıkıyorlar..
ki evlenmeden önce hamile kalmakta çok kötü!bnm teyze kızım,evlendikten 7 ay sonra doğum yapıyor,herkes erken doğum sanıyor ama doktor bebek tam 9 aylık gayet sağlıklı diyor.ve bunlar evlenmden önce işi yapmışlar diye akarabalara yaylıyor.ki bunu daha bu yaz anlattılar bana.ve o doğan çocuk şuan 21 yaşında!!!!!yani 21 yıldan beridir bunlar nişanlıyken şey yaptıı diye dilden dile anlatıyorlar!böyle utanç böyle rezalet olurmu!

sakın sakın imam nikahına güvenip iş yapmayın..kendinizi boş yere vermeyin....

herkes dikkatli olmalı...o işi yapıyor diye hamile kalmak zorunda değil kimse..tabii ki evlilik öncesi birliktelik dikkat gerektiren bir husus.ama olaya ya nişanlıyken ölürse ya imam nnikahlıyken adama birşey olursa nolcak o zmn diye bakmak bence yanlış...şahsi fikrimi söyleyecek olursam ben birinle son noktaya kadar birşey yaşamaya karar verdiysem zaten o kişi benim için sondur.ben o kişiyi canımdan çok seviyorumdur.ister sevgiliyken ona birşey olsun ister nişanlıken ister resmi nikahlıyken...ömrümün sonuna kadar ben bir başkasıyla olmayı bırakın başkasını düşünemem bile..ayrıca aşık olduysam illa birşeyler yaşamama gerek yok ona birşey olursa ondan başka kimseyle olmam kimseyi sevemem... ben de insanların nişanlısına birşey olursa ondan sonra başka birine gitme başkasını düşünme ihtimallerini nasıl düşünüyorlar onu anlamıyorum.

kizlar ben evliyim daha önce erkek arkadaslarim oldu ve simdiye kadar en fazla elini tutmusumdur
bence bir kadin icin gurur verici olan herseyin ilkini kocasinda yasamasidir
kocam bu soruyu bana nisanliyken sormustu ve önce verdigim cevaba inanamamsti cünkü bu devirde kizlar bence cok ileri gidiyorlar
ben simdi diyorum keske kimsenin elini bile tutmamis olsaydim
ama cok sükür daha ileri gitmemisim bence en iyisi budur
saygilar...

ınsan nasıl düşünürse, ne isterse onu yaşar. Herkesin görüşü farklı. Böyle olmalı zaten.
Konuyu ıslam'a getirmeyin. Her şeyinizi dört dörtlük mü yaşıyorsunuz? Yaptığınız her şeyin hesabını verebileceğinizi düşünerek mi bu işi dinle bağdaştırıyorsunuz? Kimsenin buna hakkı yok bence. Herkesin günahı da sevabı da kendine. Akıl vermemeli kimse kimseye.

ben sizin kadar katı düşünmüyorum tabiki sonuç olarak haklısınız insanın kendini eşine saklaması çok güzel bişey ki sonuna kadarda bunu savunurum ama nişanlımla nişanlanmadan önce flört dönemimizde el ele de dolaştık sarıldıkta bunlar bence çok masum şeyler insan ihtiyaç duyuyor kendini güvende hissediyor el ele tutuşmak kadar güzel masum bir duygu olamaz bence:asigim:şu zamanda birinin elimi sıkı sıkı tutması üşüdügüm zaman üzerindekini çıkartarak bana sarılması mükemmel bir duygu anlatılmaz yaşanır mahrum kaldıgın için üzüldüm

yaa herkes bana kızmış arkadaşlar...eğer farkındaysanız ben yazımda bi parantez açmışım ve bunu cinsellik için söylüyorum demişim..
ben sevgilimin elini bile tutmadım evet ama tutucak yer vardı da benmi tutmadım..
aynı şehirlerde değiliz arkadaşım
ama yakında nişanım var ve o zaman bol bol tutucam inşallah..
bunun katılıkla ne ilgisi var ki..ama evlenmeden önce öpüşmem ve asla cinselliği yaşamam Allah korusun...bunu inancım gereği olarak söylüyorum

arkadaşlar birbirimizn düşüncelerine saygı gösterelim. ayrıca el ele tutuşmayı bile yapmayanlara cahil gözüyle bakılmasın . dini açıdan bakıldığında doğru olan budur. ha siz ileri noktaya gitmişiniz yada gitmemişseniz sizin probleminiz günahı göze alıyosunuz demektir. ama kişinin el tutmayışını anormal bi durum değerlendirmeyin aynı şekilde ileri noktalara gidenlerde o kişiye anormal geliyodur. herkes kendi yaşam tarzı ve düşünceleriyle başka insanları değerlendirmesin .aynı değerlendirmeye başka düşünce yapısındaki insanla sizde karşılaşabilirsiniz. kısacası saygıyı yitirmeyelim birbirmize

Nişan Ve Imam Nikahi Olunca Her Sey Yapilabiliyor Mu Bende Bu Zihniyeti Anlamiyorum Allah Görmesin Nişanlin + Imam Nikanli Askin Elim Bi Kaza Sonucu öldü.... Yada Işler Ters Gitti Aileler Anlaşamadi Ve Ayrildiniz Sen Ozamn Ne B...k Yiycen Haa Ailene Ne Açikliycan Soranlara Ne Diycen Yada ....düğüne Daha çok Varken Hamile Kaldin Toplumun Tabu Dediklerini Nasil Yikican.... Millletttt Uyanin Imam Nikahi Y Apip O Erkeğin Eşi Olduk Sanmayinnnn. Resmi Nikah Var Kadin Haklari Ancak Bunla Korunabiliyorrrrr..... Dinim Islam Inanacliyimmm Imam Nikahina Karsi Değil.... Imam Nikahi Resmi Nikahhi Olmayanlara Kiyilmiyorrr Bu Imam Nikahini Kiyan Hoca Yasalari Bilmiyor .. Son Sözüm Bunla Gurur Duymma

Yuruuu be kim tutar seni cok guzel yazmisin canim.....

Hür doğdum,hür yaşarım kime nee kime neeee.....

Ben cinsellikle ilişkilendirmiyorum aşkımı sevgimi...olsa da olur olmasa da....

sevginin bir parçası olan sevişmeyi
nasıl oluyorda sınırlamaya gidiliyor anlamıyorum

Aşkın gücüne inanıyorsan ve sana ait olduğundan eminsen sonuna kadar.ama eminsen ve pişmanlık duymayacaksan

nilaycan_48 adlı arkadaşım senn bana hakaret etmeye hakkın yok anladın mı...o söylediğin kelime için benden özür dileyeceksin...ayıptır yaa...sen kimsin nesin de bana hakaret ediyorsun....

kızlar kızlar kızlarrr sakın olun birisi bu topiki kapatsın yüksek gerilim hattı mevcut:)))))))))))))cısssssssssssssssss

cinsellik aslında üzerinde bu kadar tartışılacak bir konu değil ki, kimse kimseyi değiştirmeyecek, kimse gitmek istemediği noktalar başkasının teşviki ile varmayacak...

Son düzenleme:
hadi kızlar dökülün sevgilinizle neson hangi noktaya kadar gidersiniz mesela öpüşürüz yada cinsel birliktelik yaşarız sizin enson noktanız nedir?

ne istiyorsa tabiki ama benim isteğim daha önemli bayan olan ben olduğum için. istediğim oydu onunkiside bendim ve son noktaya gittik. pişmanlık oldumu dersen evet ilk zamanlar oldu sonuçta türküz gelenek görenek tabulaımız var. bendeki zihniyet bir çok kişde olduğu gibi aman secdiğim adam ne yaşarsa yaşasın bende yaşasın oldu ve son noktaya ulaştık . zamanla pişmanlık gitti diyebilirim heleki bu nesilde hiç önem vermiyor gibi bi hali aldık. herşeye rağmen günün birinde evlilik yaparda kız evladına sahip ederse rabbimiz onun yaşamasını istemem

ben sevgilimle evlilik öncesi ileri noktalara gitmemek gerektiğini düşünüyorum şahsen
çünkü kadın herşeyiyle zarif nazik gizemli ve iffetli kalmalı
siz daha sevgiliyken ona tüm gizeminizi verirseniz ne farklılığınız kalır yada nasıl merak uyandırabilirsiniz ki?en azından ben böyle düşünüyorum kimse katılmak zorunda değil
el tutuşma mevzusuna gelince bence fazla abartılmış ve üzerinde durullmuş isteyen tutuşuur isteyen tutuşmaz evet dinde yasak belki ama günümüz şartlarında ise bana doğal geliyor...biliyorum dinin zamanı yoktur ama şuan ben yinede böyle düşünüyorum ben sevdiğim adamın elini tutarım yani flört döneminde...
birde öpüşme mevzusu var
eskiden bana çekici gelirdi öpüşmek
ama inanın şuan tiksiniyorum
evet hiç öpüşmedim ama tiksinti başladı
nedeni şu
ben 17 yaşındayım ve liseliyim
arkadaşımın sınıfına ne zaman onu almaya gitsem arka sırada okulda yapılmaması gereken hareketlerle beraber öpüşenleri görüyorum artık işin suyu çıktı yani
ileri görüş diye diye kızlarımız(herkes için demiyorum) bi fah.şe gibi yetişiyor
sevgilisi tenefüste geliyo kızın kız çocuğu boşaltıp veya şişirip sınıfına yolluyo...
olucak şey değil
gerçekten iğrenç
tenefüs boyu öpüşüyolar birbirlerinide sevmediklerine eminim
bu kız ve arkadaşı birbirlerinin eski sevgililileriyle flört edip birbine ayarlıycak kadar düşmüş...her hafta yeni sevgili yapanlardanlar yani

işte bu yüzden öpüşmeninde cırtı çıktı

Back
X