sevgilinizle en son hangi noktaya kadar gidersiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ati
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şöyle izah edeyim. kız yada erkek farketmez. her koyun kendi bacağından asılır. insanlar inançları doğrultusunda yaşar. yani o benden önce biriyle olmuşsa bendemi gidip eşitleyeyim durumu. fikrim bu dadlummm gibi düşünüyorum. evlenince herşey helaliyle olur zaten.

katılıyorum sana canım..

benimde bir buçuk yıldır konuştuğum bi insan var elini tuttum sadece o da inanırmısınız sonradan pişman oldum keşke olmasaydı ya gerek yok bence böle sevgiye nefsani şeyleri katmaya elini tutarak nefsani bişe hissetmedim ama ya işte görüş farklı kimi gittiği yere kadar gidiyo kimi benim gibi olanlar da elini tutmayı bile mahrem sayıyo inş yaza nişanımız var:sm_cool:

.......evettttt.......

Son düzenleyen: Moderatör:
güven,sevgi,doğru insan doğru zaman olduktan sonra gittiin kadar gidersin herkesin kendne kalmış birşey sevgilinin garantisi yoksa nikahında garantisi yok...herkes kendi çizer sınırlarını

el tutmayla da bekaret bozuluyormuş galiba :roflol: sağolun valla kızlar çok güldüm:teytey:

evlenmeden önce seks yapıp yapmamak kişinin kendi tercihidir ama elele tutuşmamak da ne ki onu anlayamadım?!:1shok: yani sen elini bile tutmadığın sarılmadığın öpmediğin bu durumda tenine bir kerecik dokunmadığın birine ilk dokunduğun gün ayrıca onunla ilk öpüştüğün ilk seks yaptığın gün mü olacak sevmenin de çok etkisi yok bence burada bu büyük bi tramva olur kişiye hatta bence çok iğrenç o güne kadar elini bile tutmamışsın ama seks yapıyorsun düşüncesi bile korkunç bence :1shok:

yani herseyi bi nebze anlarım da el bile tutmamak noluyo yani?bi arkadasımız 1.5 yıldan bahsetmiş benim hayal gücüm mü kısıtlı bilemedim ama iki insan hele de birbirini seviyosa o kadar seneyi nasıl birbirlerine dokunmadan gecirebilir ?.hadi dokunmayı gectik elele tutusmak gibi masumca bi seyden nasıl böle öcü gibi kacılabilr nasıl farklı anlamlar yüklenebilir gercekten aklım almıyo.heralde karsılıklı sandalyelerde oturarak anlaşıyolar.garip gercekten...

herkesin görüşü kendine arkadaşlar siz sevgiyi sadece o işi yapmak için gördüğünüz için bunlar garip geliyo size bence herşey özeldir bir kişide toplanmalı leylayala mecnun tarihe meydan okumuş kişiler onlar acaba sevgiyi nasıl görüyolar bide o yönden bakın olaya dar kapsamlı düşünmeyin tabiki sevdiğinin elini tutmak istersin yeri gelir tutarsında ama bunlar benim için özel şeyler ok kimseyede cevap hakkı doğmaz bu durmda şahsıma ait çünkü

siz sevgiyi sadece o işi yapmak için gördüğünüz için bunlar garip geliyo size bence herşey özeldir bir kişide
merak ettim dokunmak o işi yapmak mıdır?ha öyleyse ben onu savunmadım .
neyse boşver herkes kendi dogrusunu yasasın banane.

soru çok saçma evlendiğinde keşke dememek ve vicdanen rahat olmak için evlilik öncesi ne şekilde olursa olsun cinselliği yaşamak çok yanlış bence bir kadın kendini eşine saklamalı zina üstüne mutluluk olmaz

ya arkadaşım ben onu demiyorumki tabiki dokunursun ben zaten o işi yapıyosun dokunmakla demedimki neden yanlış anladınız anlamadım herkesin eğrisi doğrusu kendine yani herşey özel olmalı anlatabildimmi eğer bi kişiye dokunuyosan o kişi ölene kadar senin olmalı yani aynı durumları bi çok kişiyle yaşamak ii değil sevgililik dönemide böle yani ne olacağı belli değil gelki evlilikte öyle ama hiç değilse o zaman evlenmiş ayrılmış diyolar ya bencede boşverelim herkesin eğrisi doğrusu

ya arkadaşım neden yanlış anladın anlamadım doğrusu ben dokunmak o işi yapmak mı demişim iyice bi oku bak herkesin eğrisi doğrusu kendine günümüzde sevgiler hep bu yönde ondan diyorum ben hem özel olmalı herkesle aynı durumu yaşamamalı bi insan düşünsene evlendiğin bi insanın senden önce farklı kızlarla nasıl olmasını istemiyorsan o da senin için aynısını istiyordur biraz kişisel bi durum gelki benim görüşüm bu yönde sevgilisiyle inanıyorumki herkes evliliği düşünür ama işte bazen olumsuzluklar baş gösterebiliyo o yüzden gerek yok bu tarz şeylere ilk önce sevgili döneminde tanırsın zaten nişan dı sözdü yakınlaşırsın haksızmıyım

ben evlenememki opmediğim elini tutmadığım biriyle..
bence kişiler arasında ten uyumu cok onemli..
imzayı attıktan sonra bişeylerin dank etmesini istemem..
ayrıca ten uyumu denen bişey var bence cok onemli
bana sevgili iken elini bile tutmamak cok garip geldi..aşk ve muhabbet birbirine kariştirilmamali yanliş miyim?!?

Son düzenleme:
buraya da her önüne gelen yazmış yok soru çok saçma yok zina mina ya soru "sevgilinizle hangi noktaya kadar gidersiniz?" cevap da "şu noktaya kadar giderim" olmalıı sevgilinle gidecegin bir nokta yoksa kendi sorunun madem soru saçma neden cevap veriosn.. artık burdan da evlilik öncesi cinsellik tartısmasına gelicekse konu çok gülerim walla! :))

Back
X