Sevgilinizle/ Eşinizle Yapmak İstediğiniz 100 şey ~

disarda kar yagarken, sominenin basinda, ickilerimizi ictikten sonra, gece boyunca .........

ahh yakalarsam tik tik

Eğitimli iki köpeği gezdirmeye elele çıkıp bi yandan da sohbet etmek olabiliir :))

herhangi bir sahilde, zaman-mekan sorunu olmadan ve kimsenin rahatsız edemeyeceği şekilde bir gün geçirmek..

disarda kar yagarken, sominenin basinda, ickilerimizi ictikten sonra, gece boyunca .........

ahh yakalarsam tik tik

canım süpersın ya:)) benımde aklımdan geçen ilk şeydi bu:))) hatta belkıde en mantıklısı..
gecenin favori şarkısıda:
SENİ GİDİ FINDIK KIRAN:))))

dunya turu yapalim isterim el ele kol kola dudak dudaga yanak yanaga ilk sayfada bir arkadasimizda ayni bu cevabi yazmis...o cevap benim cevabim dusuncemi calmis ilk ben soledim bunu oke

sorunumuz olduğunda ikimizden biri sinirlenip arıza çıkartmadan insan gibi konuşabilmek...

baş başa uzaklara gidip anı fotoğraflamak ve evimden hiç çıkmadan onunla sarılıp uyumak isterdim:)

- Trenle(yataklı) bir kaç gün sürecek yolculuğa çıkmak baş başa bunu yapacağım en sonunda.
- Birlikte balık tutmak
- Kışın sessiz sakin bir yerde tatil ve yürüyüş yapmak
- Uzanıp hem film hem onu izlemek
- Gece dışarıya çıkıp plansız gezmek belki sabaha kadar..
- Çocuk yapmak

Bir çok şey sayılabilir aslında şuan bunları düşündüm en çok uzun yolculuk yapmak istiyorum onunla

canım süpersın ya:)) benımde aklımdan geçen ilk şeydi bu:))) hatta belkıde en mantıklısı..
gecenin favori şarkısıda:
SENİ GİDİ FINDIK KIRAN:))))

:d ahaha baktim kimse soylememis ben soyleyim dedim. Sevgilinizle yapmak istediginiz sey ne? sorusuna walla hic oyle ilk beraber oturup yildizlari seyretmek, yok efendim, film izlemek gibi seylerle cevap veremeyecegim ilk aklima gelen tabii ki de "o" oldu digerleri herturlu yapilir

eşimle 100 şey değil tek birşey yapmak istiyorum..onunla ve çocuklarımızla birlikte yaşlanmak..sadece bu kadar..

İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…