sevgilinizle, eşinizle yaş farkı

benimde esimle aramda 2 yas var.bence erkegin kadindan kucuk olmasi ayiplanmamali.kadin-erkek esit olmali.fakat gunumuzde hala ayiplaniyor tuhaf geliyor.bence iki kisi arasinda bag oldumu kimse cozemez. bende gormedim avantajlarınıı :)
bence erkegin kadından küçük olması iyi degil neden derseniz erkekler geç olgunlaşıyorlar kadınlara göre bu yüzden kişilikleride tam oturmamış oluyo bundan dolayı bi ilişkide erkek daima bana göre büyük olmalı ki kadına göre daha olgun davranmalı

yaş farkı değil önemli olan huy ve kişilik yapısı onlar uyuyosa sorun yok bence eşimle aram 2.5 yaş o büyük jenerosyon aynı sayılır

bencede bi ilişkide yaş farkı o kadar önemli degil yalnız bu yaş farkında erkek büyükse önemli degil erkegin büyük olması her konuda iyidir kıymetini daha iyi biliyor degerini biliyor bazı konularda daha anlayışlı oluyor

Sevgilim benden 3 yaş büyük.Aynı yaşta olmak istemezdim zaten çünkü hayatı benden bi adım önden yaşaması bence daha iyi oluyor.Ben çok iyi niyetliyim O da çok detaycıdır.Mesela bi karar aşamasında benim görmediğim detayları görür böylece iyi sonuçlar alırım:)

Bence anlaşmaya bağlı. Bana göre bişey değil. Eski erkek arkadaşım 37 yaşındaydı, ben 25 tim. Anlaşıyorduk ama sanki hep bişeyler eksikti.
Avantajı: Değer vermesi, aldatmaması
Dezavantajı: Düşünce farklılıkları, kıskançlık, istekler, beklentiler.

Kesinlikle bana göre değil. Şuanki ilişkim daha güzel, aramızda 3 yaş var. Daha iyi anlaşıyoruz ve ortak noktamız daha çok.

Eşim benden 8 yaş büyük ilk başlarda zorlanıyorduk.Şimdi iyi ki benden büyük diyorum.Tamamlıyoruz birbirimizi

Olgun olması bir avantaj..

Dezevantajı ise; çoğunlukla söylediği her şeyin doğru çıkması

Son düzenleme:
eşim bende 1,5 yaş küçük

avantajı;neredeyse yaşıt olmak enerjimiz eşit sayılır,sürekli gezmek isteğimiz,zevklerimiz,hayattan beklentimiz aynı...
dezavavantajı:bazen cocuksu davranması,konusmayı dınlemekten cok sevmesi ve playstation manyaklıgı :)

bence bir kadının kendisinden büyük bir erkeğe ihtiyacı yoktur, olmamalı...yani erkek olgun olmalı diye bir genelleme bana göre değil...erkek arkamda değil yanımda olsun, ben kendimi koruyup kollarım zaten...o yüzden büyük küçük yaşıt farketmez...

meseleye kadın açısından baktığımızda sevgilinizin sizden büyük olması sizin için avantajdır.hayat tecrübesinin kadından fazla olması ilişkinin gidişatı açısından daha sağlıklıdır.sonuçta ataerkil bir toplumuz ve kendinizden küçük veya aynı yaşta bir erkek arkadaşınız varsa hayat tecrübesi olarak ya eşitsiniz ya da kişilik olarak henüz olgunlaşamamışsa onu yönlendirmeniz gerekir ki buna ihtiyacı olsa bile erkek kısmı bundan pek hoşlanmaz ve tepki gösterebilir.Ama erkek büyükse size kol kanat gerer hayat tecrübenizin gelimesine katkıda bulunur.
özetle, tercih sizin. dadılık bakıcılık yaparım sevgilimi ben büyütür eğitir olgunlaştırırım diyorsanız yaş farkı olmaması daha iyidir ama o emek verdiğiniz aşkınız gözü açıldığında sizi bırakıp bir başkasına gidebilir.erkekler öyledir her zaman kendilerinden genç kadınlar daha cazip gelir. ancak erkeğin yaşı büyük olsa daha iyi olur derken uçurum olsun da demiyorum. bence erkek kadından 3-10 yaşa kadar büyük olabilir bir sıkıntı olmaz.

8 Yas var...
Maalesef Avantajini goremedim
Dezavantajlarini Saysam Bitmez😉

ben hep olgundum ama işi maymunluğa vuruyordum ama benim çocuksu hallerim ona batmaya başladı.
ve ben sonunda hayattan zevk almayan, gülmeyi yavaş yavaş unutan bir kadın haline geldim...
gülüşümden sırnaşmamdan rahatsız olan bir insana daha fazla sarılıp sokulmak istemiyorum bende haliyle...
ama bi kez daha baştan başlama şansın olsa napardın diye sorarsan yine evlenirdim evet ama benim yaşım biraz ilerlediğinde evlenirdim. 23 yaşında evlendim ve biraz erken oldu diye düşünüyorum. aradaki yaş farkı önemli diil bence senin kaç yaşında evlendiğin önemli olan.

erkek arkadaşım benden 2 yaş küçük :) ben hep kendimden küçük biriyle sevgili olmam derdim buda onun kulağına gitmişki yaşı konusunda başta beni kandırdı
iyikide kandırmış yoksa ön yargılı davranarak bu ilişkiye başlamazdım vee kendisi benden kat kat olgun genelde çocuk gibi davranan ben oluyorum:)
4 yıldır cok iyi giden bir ilişkimiz var yaşla ilgili hiç sorun yaşamadık

Azerin bacııım :)
Bizim 6 yaş var ama ben yine çocuk
Ben 20'ydim eşim 26..
Şimdi eşitlendik ama o hala çok olgun
Tam 5 yaş var arada..
Ben 25 eşim 31...

Sevgilim benden 2 yaş büyük..
Avantajı çok, en önemlisi yaş farkı çok olmadığı için aynıyız her ne kadar o bana daha çoçuksun dese de
Bir arkadaşın dediyi gibi dertlerimi basit görmüyor ve bu bence çok önemli..

dezavantajını hiç görmedim (çok şükür)

erkeğin büyük ya küçük olmasına geldikte ise evet bence büyük olmalı ama bu insandan insana değişiyor.. anlaşa biliyorlarsa neden olmasın kii

Son düzenleme:
10 yaş farkımz var daha çocuk benden, dezavantajına gelince sorunları önemsiz görüyo, çünkü gerçekten bi süre sonra önemsememek gerektiğini anlıyosun, yada farklı bakış açısıyla onun aslında sorun olmadığını, gösterebiliyo yani olgun olması iş görür derim ben, eğlenceside varsa oooohh

Eşimle aramda 10 yaş var, ama ben nedense avantaj ve dezavantajın yaşla pek ilgili olmadığı kanaatindeyim. 30 yaşında bi adam bulursun, kişiliği oturmuş, efendi... zart zurt.. Bunun 20 yaşında olanını da bulursun. Önemli olan bulmak

eşim benden bir yaş büyük ve gayet mutluyuz bazen ben çocuklaşırım bazen o dengeliyizdir ve birbirimize saygılıyızdır
ama bence ideal olan erkeğin bir kaç yaş büyük olması ne de olsa yüzde doksan geç olgunlaşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…