- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
bir iş için istanbula gitmiştim.20 gün sonra dönecektim..eşim aradı sana çok güzel bi sürprizm var demişti GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRACAKSIN.neyse geldim evime.tabi bi sürpriz arıyorum evde.kapa dedi gözünü kapadım.açtım ne göreyim.boynunu bükmüş bi çiçek.şaşkınlıkla aldım.bide kağıt vardı çiçeğin üstünde.kendi kendime dedim güzel bi not yazmış olmalı.bide ne göreyim..........belediye başkan adayı yazılı kağıt:bi partinin seçim için dağıttığı çiçeği bulmuş getirmiş.53:
çok bozuldum.
sonra tabi mutfakta benim için hazırladğı sofrayı görünce herşeyi unutum:97:
Gelecekten evlilikten hayallerden arzulardan bahsettiğimizz birgün ikimizde iyice hüzünlendik..
Bazı engeller var önümüzde evlilik için kısa sürede işi resmiyete dökmemiz mümkün değil(
Neyse işte öyl bir günde gözümün içine baka baka şarkı söylemişti bana çok duygulanmıştım.:78:
Çokta güzel söylemişti. eve bırakacaktı beni. yolun kenarına çekti arabayı.. İçli içli söyledi kuzumm.
benim için bizimm için romantik ve duygulu birandı:97:
Baharı bekleyen kumrular gibi
sende beni bekle sakın unutma
ellerin havada gözlerin yolda
bir tanrıyı birde beni sakın unutmaa
çınladın durdun kulaklarımda
dökülen yaşsın yanaklarımdaa
bir şarkı oldun dudaklarımda
senin ismini söyledim durdumm
oofffff oooffffffff bilen bilir güzl şarkıdır
benim eşim çok romantik değildir. ama çook düşüncelidir. aklıma gelen çok fazla olay var ama hic unutamadıklarımı anlatayım.
ikimizde ayni şehirde yasıyorduk. ilk zamanlarımızda annem fazla görüimemize izin vermiyordu. eşim bana hep sürpriz yapıp cama çık diye mesaj atardı. sokağın başında dikilmiş beni izlerdi.. çok hoşuma giderdi.
maddi şeylerle sürpriz yapmaya imkanı yoktu çok fazla. iştende ayrılmak zorunda kalmıştı. epey bi süre işssiz kaldıktan sonra nihayet işe girmişti. aldığı ilk haftalığıyla bana çiçek almıştı. çok uzun zaman geçti üstünden ama o çiçeklerimi kurtuttum hala saklarım. ondan sonra o çiçeklerden daha pahalı hediyelerde aldı ama hic bir hediyesi o çiçeklerin değerine ulaşamaz.
kocam benim.. merhametine aşığım.
canım senı cok ıyı anlıyorum ıkı sene önce bızde aynı sorunları yasadık ama ınan gecıyor zaman gectımı askınızın alt yapısı daha saglam oluyor cunku bırbırınze ıyıce alsıyorsunuz ımkansız oluyor onsuz yasamak ama ınsallah yakın zamanda resmıyete dökersenız..
ben senın yerıne olsam o arabadan ınmezdım yaaa cok duygulandım kendı eskı halım göz önumze geldısenı cok ıyı anlıyorum öyle seyler yasadıkkı bızde cok sukur artık hepsını atlattık. bazı seyler ıcın ınsan cok pısman oluyor keske zamanında daha guclu olabılseydım dıyor .ınsallah bırbırnızı uzmessınız ve hersey gönlunucze olur olur cancazım
Canımmm öyle mutlu ettiki yazdıklarınÇok teşekkür ederim İçimi ferahladı resmen. Hiç tanımadığın birinin seninle aynı hisleri paylaşması çok tuhaf çok güzel bir duygu:130: İnan bende o arabadan hiiç inmek istemedim. Zaten o da beni eve bıraktıktan yarım saat sonra arayıp telefondada aynı şarkıyı söylemişti yine eşek heriff yaa sevdiriyor kendini
evet canım askerde şuan..aminnhımmm hoş bir sürprizmiş şu anda da askerde sanırım Allah kavuştursun
evet canım askerde şuan..aminn
Allah kavuştursun..benim 379.ama sayılı gün çabuk geçmiyoosayılı gun cabuk gecer ınsallah canım gunlerınız cabuk bıter benım şafakta 372
Allah kavuştursun..benim 379.ama sayılı gün çabuk geçmiyoo
Gelecekten evlilikten hayallerden arzulardan bahsettiğimizz birgün ikimizde iyice hüzünlendik..
Bazı engeller var önümüzde evlilik için kısa sürede işi resmiyete dökmemiz mümkün değil(
Neyse işte öyl bir günde gözümün içine baka baka şarkı söylemişti bana çok duygulanmıştım.:78:
Çokta güzel söylemişti. eve bırakacaktı beni. yolun kenarına çekti arabayı.. İçli içli söyledi kuzumm.
benim için bizimm için romantik ve duygulu birandı:97:
Baharı bekleyen kumrular gibi
sende beni bekle sakın unutma
ellerin havada gözlerin yolda
bir tanrıyı birde beni sakın unutmaa
çınladın durdun kulaklarımda
dökülen yaşsın yanaklarımdaa
bir şarkı oldun dudaklarımda
senin ismini söyledim durdumm
oofffff oooffffffff bilen bilir güzl şarkıdır
benim eşim çok romantik değildir. ama çook düşüncelidir. aklıma gelen çok fazla olay var ama hic unutamadıklarımı anlatayım.
ikimizde ayni şehirde yasıyorduk. ilk zamanlarımızda annem fazla görüimemize izin vermiyordu. eşim bana hep sürpriz yapıp cama çık diye mesaj atardı. sokağın başında dikilmiş beni izlerdi.. çok hoşuma giderdi.
maddi şeylerle sürpriz yapmaya imkanı yoktu çok fazla. iştende ayrılmak zorunda kalmıştı. epey bi süre işssiz kaldıktan sonra nihayet işe girmişti. aldığı ilk haftalığıyla bana çiçek almıştı. çok uzun zaman geçti üstünden ama o çiçeklerimi kurtuttum hala saklarım. ondan sonra o çiçeklerden daha pahalı hediyelerde aldı ama hic bir hediyesi o çiçeklerin değerine ulaşamaz.
kocam benim.. merhametine aşığım.
ne mutlu bana senı bıraz rahatlattıysamhayatım sen kac yasındasın bılmıyorum ama ben sımdı 21 yasındayım 17 yasından berı beyfendıyle yasamadıgımız olay kalmadı buna aılelerde dahıl sayıyım. onay vermedıler, ıstemedıler, tansıyonlar cıktı, hastanelık olacaktım, uc ay yatakta yattım, turkıyeden yurtdısına aılem zorla getırdı kalma şansım yoktu bu yuzden ayırlık gırdı gurbetlık basladı görusemedık, uykusuz geceler basladı, umursanmadım, beyfendı ara vermek ıstedı kafayı yıcektım dunyaya kustum, pıskolojı bozuklugu yasadık, gızlı gızlı görsmeye basldık farklı kımlıklerle, untuamadık bırbırımızı sonucta onca sey unutulmuyor yasamıslık var ortada. pısman oldu tabı oda cok haklıydı cıkmazdaydı cunku kendını affetırmek ıcın neler yaptı yanı anlıcagan bunlar sevgımızı guclendırdı aslında herseyı acısıyle tatlısıyla guzel yasadık bazen hatırladıgımızda guluyoruz cunku ıkmızde cok kucuktuk. cok mutluyuz temmuzda nısnımız olacak allah nasıp ederse aılelerde kabullendı. anlıcagan sakın sende uzulme ınan ılerde bu gunler ıcın guleceksınız ve sevgınızı zengınlesetrek bu anılarnız hatta bellı bır monoton dönemıne gırdıgınızde nesenız bıle olabılıyor ınan bunları dıyorum cunku ben hepsını yasadım sende sıkma canını ınsallah hersey duzelır bırbırınıze destek olun ve tabıkı kız olarak sen hep alttan derım
ben bunların hiçbiriini yapmadığım için vakit geçmiyoraramızda cok fark yokmus benım bugun safak 371 oldu uzuldugumuz zaman vakıt gecmıyorben hep gelecegı hayal edıyorum okuyorsan calısıyorsan yada bır kursa felan gıdıyorsan daha hızlı gecer vakıt bende kendıme ugras arıyorum.
benim nişanlım canı isteyince süper bi romantik istemezse de fena odun olabiliyor
romantik anlarımız çoktur ama en unutamadığım evlenme teklifiydi...
2.yıldönümüzdü her zamanki gibi buluştuk gidiyoruz ( ben o hafta plan yaparsın artık deyip durmuştum) ee napıyoruz dedim ne yapalım dedi. dedim plan falan yok tüh... seçenek saydı biri hep gittiğimiz park, sık sık gittiğimiz bi cafe ve ona çok yakın avm. park olsun dedim yok ya cafede yemek yiyelim dedi sonra da avm ye gideriz.dedim bu saatte ne yemeği aç değiliz önce avm sonra cafeye o zaman.bi yandan da düşünüyorum avmde de yiyebiliriz diye. ama tutturdu ben de kabul ettm. gittik cafeye hep oturduğumuz tarafta masanın üstünde örtü falan hazırlık.onu görünce dedim başka yere oturalım rezerve galiba.garson da oturun diyo benimkine bakıyorum acaba? diye ama tık yok. neyse oturduk sohbet muhabbet bi yandan yemek yiyoruz. baktım benimkinin gözü dev ekrana kaydı noluyo diye dönmemle resimlerimizi ve sevgilimin ilan-ı aşkını görmem bir oldu kaldım öyle. ensonunda benimle evlenir misin derken garson çiçekle yüzüğü getirdi şahane oldu aldım ellerim titreye titreye taktım.bu arada cafedeki herkes kim bunlar diye bizi arıyodu
çok çok güzeldii......
benim nişanlım canı isteyince süper bi romantik istemezse de fena odun olabiliyor
romantik anlarımız çoktur ama en unutamadığım evlenme teklifiydi...
2.yıldönümüzdü her zamanki gibi buluştuk gidiyoruz ( ben o hafta plan yaparsın artık deyip durmuştum) ee napıyoruz dedim ne yapalım dedi. dedim plan falan yok tüh... seçenek saydı biri hep gittiğimiz park, sık sık gittiğimiz bi cafe ve ona çok yakın avm. park olsun dedim yok ya cafede yemek yiyelim dedi sonra da avm ye gideriz.dedim bu saatte ne yemeği aç değiliz önce avm sonra cafeye o zaman.bi yandan da düşünüyorum avmde de yiyebiliriz diye. ama tutturdu ben de kabul ettm. gittik cafeye hep oturduğumuz tarafta masanın üstünde örtü falan hazırlık.onu görünce dedim başka yere oturalım rezerve galiba.garson da oturun diyo benimkine bakıyorum acaba? diye ama tık yok. neyse oturduk sohbet muhabbet bi yandan yemek yiyoruz. baktım benimkinin gözü dev ekrana kaydı noluyo diye dönmemle resimlerimizi ve sevgilimin ilan-ı aşkını görmem bir oldu kaldım öyle. ensonunda benimle evlenir misin derken garson çiçekle yüzüğü getirdi şahane oldu aldım ellerim titreye titreye taktım.bu arada cafedeki herkes kim bunlar diye bizi arıyodu
çok çok güzeldii......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?