- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
gecenin bi yarısı uyanmıştım yanında uyurken. su içmek için kalkarken sevgilim de uyandı.
sonra uyuyamadık bi süre. kulağıma şarkılar söylemişti
gecenin bi yarısı uyanmıştım yanında uyurken. su içmek için kalkarken sevgilim de uyandı.
sonra uyuyamadık bi süre. kulağıma şarkılar söylemişti
Erkek arkadaşımla ayrı şehirdeyiz... İzinde şu an, ama memlekette kalcam planlarım var dedi. Gelmicem dedi.
E peki dedim ama ağlak ben 2 aydır görmemişim gece 1 e kadar ağladım resmen sıkıntıdan... :95:
Geçtiğimiz pazartesi kuzeni beni aradı HayyaL seninki sana bişey yollamış bende, akşam buluşalım al dedi. Akşam koştur koştur gittim aradım nerdesin dedi şu şu şurda bekle geliyorum arabayla alcam seni.
Ben de pür dikkat bakıyorum arabalara nerde diye. :26:
Arkamdan kırmızı güller uzandı :86: Bi döndüm aşkımmmmmmm
Tabii ağzım 2 metre açık kalakaldımBir sarıldım sonra inanamadım nasıl yani deyip gene sarılmıştım...
Daha sonra kuzeni beni aradı HayyaL nasılmış hediyen dedi. Süper ötesi dedim
3 gün oldu ama hala etkisi üstümde
Odunsun odun derken beni fena pişman etti meğerse önceden gelişini ayarlamış
nişanlandıktan sonra iş yerimizin bulunduğu binadaki billboardlara resimlerimizi koydurtmuştu
amanıca ,ozel mesaj kutun dolu ımıs ulasamadım sana :)
senın bır de araba susleme olayın vardı dımı
teşekkür ederim daha anlatacak epey bi şey var :))tek kelime ile ha-ri-ka
onu şirketten biri yaptığı için anlatmadım
teşekkür ederim daha anlatacak epey bi şey var :))
ne mutlu bana senı bıraz rahatlattıysamhayatım sen kac yasındasın bılmıyorum ama ben sımdı 21 yasındayım 17 yasından berı beyfendıyle yasamadıgımız olay kalmadı buna aılelerde dahıl sayıyım. onay vermedıler, ıstemedıler, tansıyonlar cıktı, hastanelık olacaktım, uc ay yatakta yattım, turkıyeden yurtdısına aılem zorla getırdı kalma şansım yoktu bu yuzden ayırlık gırdı gurbetlık basladı görusemedık, uykusuz geceler basladı, umursanmadım, beyfendı ara vermek ıstedı kafayı yıcektım dunyaya kustum, pıskolojı bozuklugu yasadık, gızlı gızlı görsmeye basldık farklı kımlıklerle, untuamadık bırbırımızı sonucta onca sey unutulmuyor yasamıslık var ortada. pısman oldu tabı oda cok haklıydı cıkmazdaydı cunku kendını affetırmek ıcın neler yaptı yanı anlıcagan bunlar sevgımızı guclendırdı aslında herseyı acısıyle tatlısıyla guzel yasadık bazen hatırladıgımızda guluyoruz cunku ıkmızde cok kucuktuk. cok mutluyuz temmuzda nısnımız olacak allah nasıp ederse aılelerde kabullendı. anlıcagan sakın sende uzulme ınan ılerde bu gunler ıcın guleceksınız ve sevgınızı zengınlesetrek bu anılarnız hatta bellı bır monoton dönemıne gırdıgınızde nesenız bıle olabılıyor ınan bunları dıyorum cunku ben hepsını yasadım sende sıkma canını ınsallah hersey duzelır bırbırınıze destek olun ve tabıkı kız olarak sen hep alttan derım
slm arkadaşlar yeni yeni kendime gelmeye başladım dün geceki üzücü olaydan sonra herkese geçmiş olsun diyorum gece okadar korktumki hayatımda ilk defa bukadar büyük deprem gördüm ve ben cnm eşime sarılarak çığlık attım sarıldı korkma korkma gece nezaman gözümü açsam başımda bekliyo sanki sabah erkenden kalkmış yine beni teselli ediyo başımda bekliyo hiç bir romantizim bunun yerini tutamaz çünki benim ailemden hiç kimse yanımda değil benim sanki arkamda bir dağ varmış gibi o benim annem babm eşim arkadaşım sırdaşım canım ciğerim allahım onu başımdan eksik etmesin:98::98::103::103::103::119::119:
zevkle dinleriz......
14 şubattakini anlatayım madem,
sabah şirkete gittim masamda not gülle birlikte; ingilizce bir şiir altındada sevgililer günün kutlu olsun.. ve toplantı odasına gitmemi isteyen bir not . ben arkadaşlarımdan biridir diye düşündüm.
toplantı odasına gittim; kalpli tost kalp kurabiyeler 2 gül sabah kahvaltın prenses yazıyo. şaka gibi :)
neyse 2 saat sonra gerçekten toplantıya girdik... sonra odama döndüm çekmecemi bir açtım, içi gül yapraklarıyla dolu bide harika bi koku. gül kokusu değil farklı bişey yaprakların arasından ilginç bileklik çıktı pırlantaymış kuyumcuya gittim daha sonra(iade ettim tabii ki kabul etmedim kim olduğunu öğrenince). alt çekmecede kocaman renkli bir demet şok oluyorum ben şaka mı bu diye dolaştım tüm gün. akşama doğru yeni bi çiçek geldi abim göndermiş bunu :)) akşam da lavaboya gittim geldim masamda bu kez beyaz gül yaprakları var yanında bi kadeh sıcak şarap kek üstünde 2 mum yanıyo ( not iki mum: sen ya da ben efe ya da umay(ikizlerim), ya da tamamen farklı bilmiyorum :) ) yazılı. hediye paketinden; kırmızı ayakkabı not: cesur kadınım senin rengin: kırmızı) ayakkabıya aşık oldum bu arada ayakkabı zaafım vardır gözlemleyip yapmış.
ofisten çıktım garaja indim arabam pembe balonlarla kaplı.. yaptıklarım hiç değerli şeyler değil senin yanında.. sen beni hergün şaşırtan kadınsın ben seni bi gün şaşırtmışım ne önemi var? seni seviyorum yazılmış arabaya binmeye korktum eve gidene kadar ödüm patladı :)) garaj güvenliğine soruyorum bilmiyoruz biz vardiyalı çalışıyoruz diğer arkadaşlar bilir diyolar delirdim!!
ve bunları nişanlım değil, ofiste benden hoşlanan iş arkadaşım yapmış
nişanlımın anneler gününde annelerimize hediye alırken bana da anne adayısın sen de, çocuklarımın annesi olacaksın deyip hediye almak istemesi çok romantikti bence... çok hoşuma gitmişti
ya kızlar çok özendim sizlere ve dua ettim Allah bozmasın diye..
benim adamım hiç anlamıyo böyle inceliklerden ya..çok kibardır naziktir,beni incitmeye özen gösterir ama insan bazen bi güzellik bekliyo yani..ben yapıyorum hani öğrensinde kendini borçlu hissetsin gibilerinden..hatta bazen uyarıyorum hayatım bekliyorum arada bi süpriz yapmanı bi güzellik yapmanı (ki ben söyleyince kıymeti kalmıyo ya neyse) doğru söylüyosun benim kafam pek basmıyor diyor ama söz öğrenicem diyor..
ama yok yani ben görmedim hala bişibi kaç kere elinde gül getirdi onu bile beceremiyor sapını kırmış getirmiş,insan bi not yazar vs dimi..diceksiniz daha ne istiyosun getirmiş ya ama romantiklik o değildirki yoksa gülü sokakdanda koparabilir insan,maksat beyin jimlastiği yapıp işi farklı boyuta taşımak.. o getirdiği iki çiçeğide yani ben belki kırk kere demişimdir çiçek istiyorum diye anca öyle..ne çingeneyim ya..napim belki öğrenirde ben demedende yapar oda süpriz olur işte diyorum..
böyle kabul mu et dersiniz..ama yok bayanız arzuluyoruz böyle şeyleri işte..
bugün bana yaşattığı en güzel an kendi elleriyle bana yapmaya çalıştığı resmimdi
nişanlımın anneler gününde annelerimize hediye alırken bana da anne adayısın sen de, çocuklarımın annesi olacaksın deyip hediye almak istemesi çok romantikti bence... çok hoşuma gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?