- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
çooookkkk güzelmiş hiç ummadık anda olması daha da güzel olmuş Allah bozmasın
aminnn
ben kızıyodum arada teklif bile alamadık falan diye o gün de elinde bi çiçek bile görmeyince üzüldüm.hatta söz tarihimiz belliydi bizim ben ona kravat almıştım onu verdim sözde takarsın falan dedim..a ben hiç düşünemedim özür dilerim falan dedi bozulmuştumsonra süprizi görünce bayıldım tabiii
ne kadar zor günler atlatmışsın canım...Allah yardımcınız olmuşta sonunda her şey hallolmuş inşallah ömür boyu mutlu olursunuz
ben bunların hiçbiriini yapmadığım için vakit geçmiyordersaneye falanmı gitsem diye düşünüyorum bazen...
2 yıllık bitirdim aslında.ama hiç ders faln çalışmak sitemiyorum.sıkıntıdan patlıyorum zaten.açık öğretim düşünüyorum...sen tatil için mi geliyosun türkiyeyeAhh canım benım senı cok ıyı anlıyorum bende hıc bısı yapmıyorum önumzdekı ay turkıyeye gelecez ınsallah bırtek onun hazırlıklarıyla ugrasıyorum ınan buraya uye oldum sızlerle konusuyorum yoksa benım ıcın vakıt hıc gecmezdı. dersanaye kayıt olsan guzel olur vakıt daha cabuk gecer unversyete mı hazırlancaksın ozaman?
benim nişanlım canı isteyince süper bi romantik istemezse de fena odun olabiliyor
romantik anlarımız çoktur ama en unutamadığım evlenme teklifiydi...
2.yıldönümüzdü her zamanki gibi buluştuk gidiyoruz ( ben o hafta plan yaparsın artık deyip durmuştum) ee napıyoruz dedim ne yapalım dedi. dedim plan falan yok tüh... seçenek saydı biri hep gittiğimiz park, sık sık gittiğimiz bi cafe ve ona çok yakın avm. park olsun dedim yok ya cafede yemek yiyelim dedi sonra da avm ye gideriz.dedim bu saatte ne yemeği aç değiliz önce avm sonra cafeye o zaman.bi yandan da düşünüyorum avmde de yiyebiliriz diye. ama tutturdu ben de kabul ettm. gittik cafeye hep oturduğumuz tarafta masanın üstünde örtü falan hazırlık.onu görünce dedim başka yere oturalım rezerve galiba.garson da oturun diyo benimkine bakıyorum acaba? diye ama tık yok. neyse oturduk sohbet muhabbet bi yandan yemek yiyoruz. baktım benimkinin gözü dev ekrana kaydı noluyo diye dönmemle resimlerimizi ve sevgilimin ilan-ı aşkını görmem bir oldu kaldım öyle. ensonunda benimle evlenir misin derken garson çiçekle yüzüğü getirdi şahane oldu aldım ellerim titreye titreye taktım.bu arada cafedeki herkes kim bunlar diye bizi arıyodu
çok çok güzeldii......
O kadar çok ki..
Bi defasında ben çok hastalanmıştim..ateşler içinde yanıyordum..bi kaç gün kendime gelemedim haftasonu evci iznine çıktığında sabaha kadar apartmanın çardaginda iyileşmemi beklemişti..
Artık bu kadar romantik değil genelde fantezik işler peşinde:)
2 yıllık bitirdim aslında.ama hiç ders faln çalışmak sitemiyorum.sıkıntıdan patlıyorum zaten.açık öğretim düşünüyorum...sen tatil için mi geliyosun türkiyeye
nişan yapmadık ...benim ailem istemedi askerlik bitince yapalım dedi.bizde o geldikten bir iki ay içinde yaparız nişanı ...çocuk gelişim okudum.kreşte iş bakayım en iyisi.böyle zaman geçmiyohangı bölum bıtırdın canım? ben senın yerıne olsam gunduzlerı calısırım aksamalrıda dersaneye gıderım eger ımkanın varsa emınım senın ıcın cok ıyı olur. evet canım tatıl ıcın gelecem ınsallah bızım nısanımızda temmuzda olacak sız nısanlımısınz?
kızlar dayanamayıp yazdıklarınıza bende katılmak istedim. bi tanesini anlatayım mesela : nişanlıydık ayrı şehirlerde yaşıyoduk bazen o geliyodu bazende ben gidiyodum. görüşmeyeli 3-4 hafta olmuştu ve birbirimizi çok özlemiştik ama ne yazıkki o gelemicekti en son ben gitmiştim o yüzden babamda izin vermez demiştim. benim çılgın kocam babama güzel bi mesaj babacım biz birbirimizi çok özledik gönderebilrimsin bi kaç günlüğüne diye. hiç unutmam babamı anneme gösterip baya bi gülmüşlerdi ama tabi izin de vermişti. gerçi şimdi okadar romantik değildir ama yinede güzel vakit geçiririz :)))))
evet canım Allah kımseye yasatmasın bu gunlerışukur şukur hepsı mazıde kaldı. tabı olgunlasıtgımzda aıleler daha cok saygı duyuyor verdıgımız kararlara umarım sızde hıc bır zorluk yasmasınız canım
ben sevgilime küsmüştüm.bikaç gün konuşmadım.ayrılalım falan dedim.buluşalım dedi kabul etmedim.bi gün kapı çaldı bi açtım.papağan..üzerindede not..ayrılırsak yanında olamıycam. ömrü uzun olduğu için ve beni yıllarca unutma diye sana bu hediyeyi aldım yazıyo..çok mutlu olmuştum..
sevgilim askerde...zil çaldı .açtım baktım kapıda kimse yok..yere büyük bi çiçek buketi koyup gitmişler..şaşırdım.bu kimden geldi faln diye.bi baktım üzerinde mektup bana askerden ilk mektubunu bu şekilde göndermişşuan bunlar aklıma geldi..
kızlar dayanamayıp yazdıklarınıza bende katılmak istedim. bi tanesini anlatayım mesela : nişanlıydık ayrı şehirlerde yaşıyoduk bazen o geliyodu bazende ben gidiyodum. görüşmeyeli 3-4 hafta olmuştu ve birbirimizi çok özlemiştik ama ne yazıkki o gelemicekti en son ben gitmiştim o yüzden babamda izin vermez demiştim. benim çılgın kocam babama güzel bi mesaj babacım biz birbirimizi çok özledik gönderebilrimsin bi kaç günlüğüne diye. hiç unutmam babamı anneme gösterip baya bi gülmüşlerdi ama tabi izin de vermişti. gerçi şimdi okadar romantik değildir ama yinede güzel vakit geçiririz :)))))
valla konuda şanslı olduğumu düşünüyorumcanım kocişim hep romantiktir
öyle çicek böcek tarzı değil ama ince şeyler düşünür ..
evlenmeden önce ayrı şehirlerdeydik birbirmizi görmeyeli 3 ay olmuştu resmen çıldırıyoduk ben okul nedeniyle gidemiyodum tabii,oda bende işlerim yoğun gelemem 1 kaç hafta dedi..
üzülerek tama dedim.
aynı haftanın sonu okul çıkışı bi mesaj geldi ..aşkım kargonun oraya gitsene sana hediye gönderdim görünce beğeneceğini düşündüm git ordan al dedi...
bende sınavdan çıkmışım kafam allak bullak çok şaşırdım ama aklıma bile gelmez...
bi gittim kargonun önünde elinde tek bi kırmızı gül bni bekliyo çıldırdım koşa gittim kucağına atladım resmeno günü nolursa olsun unutamam...
bide doğum yaptım odaya götürüyolar odama bi geldim yatağın üzerindeki duvarda kocaman bi yazı:
SENİ SEVİYORUM KADINIMMM.....
tabi bende ne sancı kaldı ne bişeydaha sonrada oğluşumuzuda verdiler kucağımıza ağlaya ağlaya bi hal oldum valla
vaaavv evet şanlıymışsınız eşiniz gayet romantikmiş maşallah
sağol arkadaşımşimdiye kadar hiç değişmedi umarım bundan sonrada hep böyle kalır
valla konuda şanslı olduğumu düşünüyorumcanım kocişim hep romantiktir
öyle çicek böcek tarzı değil ama ince şeyler düşünür ..
evlenmeden önce ayrı şehirlerdeydik birbirmizi görmeyeli 3 ay olmuştu resmen çıldırıyoduk ben okul nedeniyle gidemiyodum tabii,oda bende işlerim yoğun gelemem 1 kaç hafta dedi..
üzülerek tama dedim.
aynı haftanın sonu okul çıkışı bi mesaj geldi ..aşkım kargonun oraya gitsene sana hediye gönderdim görünce beğeneceğini düşündüm git ordan al dedi...
bende sınavdan çıkmışım kafam allak bullak çok şaşırdım ama aklıma bile gelmez...
bi gittim kargonun önünde elinde tek bi kırmızı gül bni bekliyo çıldırdım koşa gittim kucağına atladım resmeno günü nolursa olsun unutamam...
bide doğum yaptım odaya götürüyolar odama bi geldim yatağın üzerindeki duvarda kocaman bi yazı:
SENİ SEVİYORUM KADINIMMM.....
tabi bende ne sancı kaldı ne bişeydaha sonrada oğluşumuzuda verdiler kucağımıza ağlaya ağlaya bi hal oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?