Sevgilinizle/eşinizle yaşadığınız romantik anlar

çooookkkk güzelmiş hiç ummadık anda olması daha da güzel olmuş Allah bozmasın

aminnn
ben kızıyodum arada teklif bile alamadık falan diye o gün de elinde bi çiçek bile görmeyince üzüldüm.hatta söz tarihimiz belliydi bizim ben ona kravat almıştım onu verdim sözde takarsın falan dedim..a ben hiç düşünemedim özür dilerim falan dedi bozulmuştum sonra süprizi görünce bayıldım tabiii

bende bozulurdum hatta istemeden belli bile ederdim valla....ama sonu iyi olmuş

ne kadar zor günler atlatmışsın canım...Allah yardımcınız olmuşta sonunda her şey hallolmuş inşallah ömür boyu mutlu olursunuz

evet canım Allah kımseye yasatmasın bu gunlerı şukur şukur hepsı mazıde kaldı. tabı olgunlasıtgımzda aıleler daha cok saygı duyuyor verdıgımız kararlara umarım sızde hıc bır zorluk yasmasınız canım

ben bunların hiçbiriini yapmadığım için vakit geçmiyor dersaneye falanmı gitsem diye düşünüyorum bazen...

Ahh canım benım senı cok ıyı anlıyorum bende hıc bısı yapmıyorum önumzdekı ay turkıyeye gelecez ınsallah bırtek onun hazırlıklarıyla ugrasıyorum ınan buraya uye oldum sızlerle konusuyorum yoksa benım ıcın vakıt hıc gecmezdı. dersanaye kayıt olsan guzel olur vakıt daha cabuk gecer unversyete mı hazırlancaksın ozaman?

2 yıllık bitirdim aslında.ama hiç ders faln çalışmak sitemiyorum.sıkıntıdan patlıyorum zaten.açık öğretim düşünüyorum...sen tatil için mi geliyosun türkiyeye

cok guzel yaa masllah allah ayrımasın cok romantıkmıs esın en guzel yanıda herzman bulusutgunuz yerde bu sekıl bı evlenme teklıfı etmesı.

son cümleye katılıyorum :86:

2 yıllık bitirdim aslında.ama hiç ders faln çalışmak sitemiyorum.sıkıntıdan patlıyorum zaten.açık öğretim düşünüyorum...sen tatil için mi geliyosun türkiyeye

hangı bölum bıtırdın canım? ben senın yerıne olsam gunduzlerı calısırım aksamalrıda dersaneye gıderım eger ımkanın varsa emınım senın ıcın cok ıyı olur. evet canım tatıl ıcın gelecem ınsallah bızım nısanımızda temmuzda olacak sız nısanlımısınz?

ben sevgilime küsmüştüm.bikaç gün konuşmadım.ayrılalım falan dedim.buluşalım dedi kabul etmedim.bi gün kapı çaldı bi açtım.papağan ..üzerindede not..ayrılırsak yanında olamıycam. ömrü uzun olduğu için ve beni yıllarca unutma diye sana bu hediyeyi aldım yazıyo..çok mutlu olmuştum..
sevgilim askerde...zil çaldı .açtım baktım kapıda kimse yok..yere büyük bi çiçek buketi koyup gitmişler..şaşırdım.bu kimden geldi faln diye.bi baktım üzerinde mektup bana askerden ilk mektubunu bu şekilde göndermişşuan bunlar aklıma geldi..

nişan yapmadık ...benim ailem istemedi askerlik bitince yapalım dedi.bizde o geldikten bir iki ay içinde yaparız nişanı ...çocuk gelişim okudum.kreşte iş bakayım en iyisi.böyle zaman geçmiyo

Son düzenleme:
kızlar dayanamayıp yazdıklarınıza bende katılmak istedim. bi tanesini anlatayım mesela : nişanlıydık ayrı şehirlerde yaşıyoduk bazen o geliyodu bazende ben gidiyodum. görüşmeyeli 3-4 hafta olmuştu ve birbirimizi çok özlemiştik ama ne yazıkki o gelemicekti en son ben gitmiştim o yüzden babamda izin vermez demiştim. benim çılgın kocam babama güzel bi mesaj babacım biz birbirimizi çok özledik gönderebilrimsin bi kaç günlüğüne diye. hiç unutmam babamı anneme gösterip baya bi gülmüşlerdi ama tabi izin de vermişti. gerçi şimdi okadar romantik değildir ama yinede güzel vakit geçiririz :)))))

aa cok guzel senın baban bır melekmıs anlasılan canım aılenın o dönemde ılerı göruslu olmasına cok sevındım özellıkle bu dönemlerde bızlerın onların desteklerıne cok ıhıtyacımız oluyor ama nerdeee.. benım babamda sevdıcegımde bırbırıne cok benzıyorlar albırını vur ötekıne hesabı ıkısıde hıc ılerı göruslu degıller. ne mutlu sana sevdıgıne doya doya her hafta hasret gıderebılmısınız

valla konuda şanslı olduğumu düşünüyorum canım kocişim hep romantiktir
öyle çicek böcek tarzı değil ama ince şeyler düşünür ..
evlenmeden önce ayrı şehirlerdeydik birbirmizi görmeyeli 3 ay olmuştu resmen çıldırıyoduk ben okul nedeniyle gidemiyodum tabii,oda bende işlerim yoğun gelemem 1 kaç hafta dedi..
üzülerek tama dedim.
aynı haftanın sonu okul çıkışı bi mesaj geldi ..aşkım kargonun oraya gitsene sana hediye gönderdim görünce beğeneceğini düşündüm git ordan al dedi...
bende sınavdan çıkmışım kafam allak bullak çok şaşırdım ama aklıma bile gelmez...
bi gittim kargonun önünde elinde tek bi kırmızı gül bni bekliyo çıldırdım koşa gittim kucağına atladım resmen o günü nolursa olsun unutamam...
bide doğum yaptım odaya götürüyolar odama bi geldim yatağın üzerindeki duvarda kocaman bi yazı:
SENİ SEVİYORUM KADINIMMM.....
tabi bende ne sancı kaldı ne bişey daha sonrada oğluşumuzuda verdiler kucağımıza ağlaya ağlaya bi hal oldum valla

Son düzenleme:

inşallah canım benimde babam bir ara karşı çıktı ama şimdi pek ses çıkarmıyor...

ayyy ne güzel şeyler düşünmüşte yapmış özellikle papağan fikri çok ilginç

katıl tabi canım romantik değildir demişsin ama yine de senin için babana ne yapmış bak her damat cesaret edemez

vaaavv evet şanlıymışsınız eşiniz gayet romantikmiş maşallah

çoook güzeeel Allahım inşallah daim eder hep böyle devam eder. çok şanslısın :)

bugün akşam kayınvalidemlerdeydik. kayınbabam ve görümcemin eşi mutfakta oturuyolardı bizde kadınlar ve eşim salondaydık. karşımda oturuyordu. eşiiim diye seslendi eşiiiim dedim. hanımııım dedi beyiiim dedim. gözlerini kırpıp usulca öpücük gönderdi. herkeste alıştı kimse bakmıyordu tabi. benden bekledi bende utandım kayınvalidemin yanında. dışarı gel diye işaret etti öptü geri girdik. arada bi içinden geliyor böyle. kavgamız gürültümüzde olur tabi ama mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…