- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
çoook güzeeel Allahım inşallah daim eder hep böyle devam eder. çok şanslısın :)
bugün akşam kayınvalidemlerdeydik. kayınbabam ve görümcemin eşi mutfakta oturuyolardı bizde kadınlar ve eşim salondaydık. karşımda oturuyordu. eşiiim diye seslendi eşiiiim dedim. hanımııım dedi beyiiim dedim. gözlerini kırpıp usulca öpücük gönderdi. herkeste alıştı kimse bakmıyordu tabi. benden bekledi bende utandım kayınvalidemin yanında. dışarı gel diye işaret etti öptü geri girdik. arada bi içinden geliyor böyle. kavgamız gürültümüzde olur tabi ama mutluyum.[/Q
baya romantık bı anınız olmusmasllah masllah allah bozmasın
bugün akşam kayınvalidemlerdeydik. kayınbabam ve görümcemin eşi mutfakta oturuyolardı bizde kadınlar ve eşim salondaydık. karşımda oturuyordu. eşiiim diye seslendi eşiiiim dedim. hanımııım dedi beyiiim dedim. gözlerini kırpıp usulca öpücük gönderdi. herkeste alıştı kimse bakmıyordu tabi. benden bekledi bende utandım kayınvalidemin yanında. dışarı gel diye işaret etti öptü geri girdik. arada bi içinden geliyor böyle. kavgamız gürültümüzde olur tabi ama mutluyum.[/Q
baya romantık bı anınız olmusmasllah masllah allah bozmasın
aaamiiiin Allahım herkesin yüzünü güldürsün. herzaman dört dörtlük olmuyor hiç birşeyin olamadığı gibi. hayattan zevk almayı bilmek iyi günlerimizin olduğu kadar kötülerinde hayatımızda illaki yerinin olduğunu bilmemiz gerekiyor.
aaamiiiin Allahım herkesin yüzünü güldürsün. herzaman dört dörtlük olmuyor hiç birşeyin olamadığı gibi. hayattan zevk almayı bilmek iyi günlerimizin olduğu kadar kötülerinde hayatımızda illaki yerinin olduğunu bilmemiz gerekiyor.
dogru söyluyorsun canım haklısın hemde cok
evlendikten sonra değişmemişse bu saatten sonra da değişmez herhalde
bugün akşam kayınvalidemlerdeydik. kayınbabam ve görümcemin eşi mutfakta oturuyolardı bizde kadınlar ve eşim salondaydık. karşımda oturuyordu. eşiiim diye seslendi eşiiiim dedim. hanımııım dedi beyiiim dedim. gözlerini kırpıp usulca öpücük gönderdi. herkeste alıştı kimse bakmıyordu tabi. benden bekledi bende utandım kayınvalidemin yanında. dışarı gel diye işaret etti öptü geri girdik. arada bi içinden geliyor böyle. kavgamız gürültümüzde olur tabi ama mutluyum.
bugün akşam kayınvalidemlerdeydik. kayınbabam ve görümcemin eşi mutfakta oturuyolardı bizde kadınlar ve eşim salondaydık. karşımda oturuyordu. eşiiim diye seslendi eşiiiim dedim. hanımııım dedi beyiiim dedim. gözlerini kırpıp usulca öpücük gönderdi. herkeste alıştı kimse bakmıyordu tabi. benden bekledi bende utandım kayınvalidemin yanında. dışarı gel diye işaret etti öptü geri girdik. arada bi içinden geliyor böyle. kavgamız gürültümüzde olur tabi ama mutluyum.
evet çok haklısın her şey bizim için zaten ,mutluluklar olduğu kadar kötü anlarımızda olacak elbet...
hayır evlendikten sonra aksine dahada ilerletti durumu sağolsun
inşallha kızlar sağolun...
darısı isteyenlerin başına
ne mutlu bana senı bıraz rahatlattıysamhayatım sen kac yasındasın bılmıyorum ama ben sımdı 21 yasındayım 17 yasından berı beyfendıyle yasamadıgımız olay kalmadı buna aılelerde dahıl sayıyım. onay vermedıler, ıstemedıler, tansıyonlar cıktı, hastanelık olacaktım, uc ay yatakta yattım, turkıyeden yurtdısına aılem zorla getırdı kalma şansım yoktu bu yuzden ayırlık gırdı gurbetlık basladı görusemedık, uykusuz geceler basladı, umursanmadım, beyfendı ara vermek ıstedı kafayı yıcektım dunyaya kustum, pıskolojı bozuklugu yasadık, gızlı gızlı görsmeye basldık farklı kımlıklerle, untuamadık bırbırımızı sonucta onca sey unutulmuyor yasamıslık var ortada. pısman oldu tabı oda cok haklıydı cıkmazdaydı cunku kendını affetırmek ıcın neler yaptı yanı anlıcagan bunlar sevgımızı guclendırdı aslında herseyı acısıyle tatlısıyla guzel yasadık bazen hatırladıgımızda guluyoruz cunku ıkmızde cok kucuktuk. cok mutluyuz temmuzda nısnımız olacak allah nasıp ederse aılelerde kabullendı. anlıcagan sakın sende uzulme ınan ılerde bu gunler ıcın guleceksınız ve sevgınızı zengınlesetrek bu anılarnız hatta bellı bır monoton dönemıne gırdıgınızde nesenız bıle olabılıyor ınan bunları dıyorum cunku ben hepsını yasadım sende sıkma canını ınsallah hersey duzelır bırbırınıze destek olun ve tabıkı kız olarak sen hep alttan derım
aslında evet romantik sayılır yani hani derler ya odun öyle değildir. eşim hem okuyo hemde çalışıyo kızlar ama muhakkak her pazarını bana ayırır gezeriz birlikte mutfakta vakit geçiririz film seyrederiz. bakın bi romantikliğini daha anlatayım. sanırım bu ömür boyu kalıcı (inş) ve çocuklarımızın da gölgesinden faydalanacağı bi anı:))))
bigün işten geldi elinde iki tane çam fidanı küçük ve tabi saksı onları dikkik birlikte birine benim adımı diğerine kendi adını verdi biraz daha büyüncce kayınvalidemlerin kaldığı köye götürüp dikicez ve allahın izniyle biz ölsek bile onlar orda yaşıcack:))))))
bide sağolsun babam o dönemde baya anlayışlıydı tabi eşimin aileside:)))[/QUOTE
çok güzel bir düşünceymiş aynısını benim erkek arkadaşımda yaptı geçen yıl bir erik birde kayısı fidanı almış erik benim(çok sevdiğim için) kayısın,da onun ağacı bahçelerine ikisini yan yana dikmiş bizim ağaçlarımız da büyüyor
bunları okuyunca bende yazayım dedim buna benzer..sevgilim 2 yıl önce erik fidanı almış.beni almaya geldi onların evinin bahçesine gittik.bizim ağacımız olsun diye bunu aldım.birlikte bahçeye dikelim.ilerde çocuklarımız bu ağaca çıkıp erik toplayacak dediaslında evet romantik sayılır yani hani derler ya odun öyle değildir. eşim hem okuyo hemde çalışıyo kızlar ama muhakkak her pazarını bana ayırır gezeriz birlikte mutfakta vakit geçiririz film seyrederiz. bakın bi romantikliğini daha anlatayım. sanırım bu ömür boyu kalıcı (inş) ve çocuklarımızın da gölgesinden faydalanacağı bi anı:))))
bigün işten geldi elinde iki tane çam fidanı küçük ve tabi saksı onları dikkik birlikte birine benim adımı diğerine kendi adını verdi biraz daha büyüncce kayınvalidemlerin kaldığı köye götürüp dikicez ve allahın izniyle biz ölsek bile onlar orda yaşıcack:))))))
bide sağolsun babam o dönemde baya anlayışlıydı tabi eşimin aileside:)))[/QUOTE
çok güzel bir düşünceymiş aynısını benim erkek arkadaşımda yaptı geçen yıl bir erik birde kayısı fidanı almış erik benim(çok sevdiğim için) kayısın,da onun ağacı bahçelerine ikisini yan yana dikmiş bizim ağaçlarımız da büyüyordiktik beraber..ağacımız geçen sene bir erik verdi.birlikte yedik bu sene de 7 tane vermiş onlarıda askerden izne geldiğinde yedik.ben eriği çok severim diye erik almış.
bu ağaç dikme konusu çok hoşuma gitti lionessama bizim ağaç dikecek bi yerimiz yok belki köye gidince dikebiliriz
Yılbaşında evde başbaşaydık eşimle bende wc deyim biraz uzun kalırım da :)
saat 12 ye geliyordu çıktım wc den "aşkım mutfağa girme sigara içiyorum"dedi.bende girmedim meğerse pc yi almış güzel romantik müzikler açmış mezeler meyveler içkiler hazırlamış mumları yakmış ortamı süslemiş loş bir ortam
beni çağırdı o kadar etkilendim ki dans ettik mum ışığında içkilerimizi içtik saat tam 12 de çok afedersiniz öpüşe öpüşe yeni yıla girdik
gerçekten çok romantik bir girişimdi..
bunları okuyunca bende yazayım dedim buna benzer..sevgilim 2 yıl önce erik fidanı almış.beni almaya geldi onların evinin bahçesine gittik.bizim ağacımız olsun diye bunu aldım.birlikte bahçeye dikelim.ilerde çocuklarımız bu ağaca çıkıp erik toplayacak dedidiktik beraber..ağacımız geçen sene bir erik verdi.birlikte yedik bu sene de 7 tane vermiş onlarıda askerden izne geldiğinde yedik.ben eriği çok severim diye erik almış.
bizimkine çok benzer bir şey yaşamışsınız canım bizde öyle aaa çiçek açtı meyve verince beraber yeme fikri falan çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?