Sevgilinizle/eşinizle yaşadığınız romantik anlar

sağol canım
bak sende şanslısın... bunlar küçük gibi görünsede insanı çok mutlu eden şeyler allah daim etsin inşallah..

güzel bir anı olmuş maşallah

aslında evet romantik sayılır yani hani derler ya odun öyle değildir. eşim hem okuyo hemde çalışıyo kızlar ama muhakkak her pazarını bana ayırır gezeriz birlikte mutfakta vakit geçiririz film seyrederiz. bakın bi romantikliğini daha anlatayım. sanırım bu ömür boyu kalıcı (inş) ve çocuklarımızın da gölgesinden faydalanacağı bi anı:))))

bigün işten geldi elinde iki tane çam fidanı küçük ve tabi saksı onları dikkik birlikte birine benim adımı diğerine kendi adını verdi biraz daha büyüncce kayınvalidemlerin kaldığı köye götürüp dikicez ve allahın izniyle biz ölsek bile onlar orda yaşıcack:))))))

bide sağolsun babam o dönemde baya anlayışlıydı tabi eşimin aileside:)))

ilk evlenme teklifinde yaşadıklarımız
ikinci en önemli olanda bebeğimizin olucağını öğrendiğimiz dakikalar
iki deneyimdede bol bol göz yaşı mutluluk duygusallık yaşadık

ahh sultan ahh bizde yaşadık onları 19 yaşındayım 3.5 senedir tanışıyoruz eşimle başta herkes onay veriyordu ilişkimize sonra benim ünv yi kazanacağım garanti gibi olunca annem eşimi küçümsemeye başladı elide deyneklerle mi üstüne yürümedi ne hakaretler etti ama sonunda evliyiz 9 aydır tabi kaçarak evlendik şimdi herkesle aramız iyi ama o kadar şey gözümüzde kaldı ki hiçbir istediğimiz olmadı nerdeyse bu günümüze de şükür diyorum rabbim kimseye yaşatmasın bunları şimdi gaziantepte hukuk okuyorum esim güvenlik olarak çalışıyor aileler kayseride bizim de huzur gayet yerinde

bu ağaç dikme konusu çok hoşuma gitti lioness ama bizim ağaç dikecek bi yerimiz yok belki köye gidince dikebiliriz

Yılbaşında evde başbaşaydık eşimle bende wc deyim biraz uzun kalırım da :)
saat 12 ye geliyordu çıktım wc den "aşkım mutfağa girme sigara içiyorum"dedi.bende girmedim meğerse pc yi almış güzel romantik müzikler açmış mezeler meyveler içkiler hazırlamış mumları yakmış ortamı süslemiş loş bir ortam
beni çağırdı o kadar etkilendim ki dans ettik mum ışığında içkilerimizi içtik saat tam 12 de çok afedersiniz öpüşe öpüşe yeni yıla girdik
gerçekten çok romantik bir girişimdi..

Son düzenleme:
gecenin bi yarısı uyanmıştım yanında uyurken. su içmek için kalkarken sevgilim de uyandı.
sonra uyuyamadık bi süre. kulağıma şarkılar söylemişti

Erkek arkadaşımla ayrı şehirdeyiz... İzinde şu an, ama memlekette kalcam planlarım var dedi. Gelmicem dedi.
E peki dedim ama ağlak ben 2 aydır görmemişim gece 1 e kadar ağladım resmen sıkıntıdan... :95:
Geçtiğimiz pazartesi kuzeni beni aradı HayyaL seninki sana bişey yollamış bende, akşam buluşalım al dedi. Akşam koştur koştur gittim aradım nerdesin dedi şu şu şurda bekle geliyorum arabayla alcam seni.
Ben de pür dikkat bakıyorum arabalara nerde diye. :26:
Arkamdan kırmızı güller uzandı :86: Bi döndüm aşkımmmmmmm
Tabii ağzım 2 metre açık kalakaldım Bir sarıldım sonra inanamadım nasıl yani deyip gene sarılmıştım...
Daha sonra kuzeni beni aradı HayyaL nasılmış hediyen dedi. Süper ötesi dedim
3 gün oldu ama hala etkisi üstümde
Odunsun odun derken beni fena pişman etti meğerse önceden gelişini ayarlamış

Son düzenleyen: Moderatör:

evet romantikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…