E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
rahat görüsebiliyor ve evli gibi samimi olmanin verdigi rahatlik evliligi engellemez ama geciktirir... bu yüzden hemen evlenmek istiyorsaniz azicik naz yapmak gerek. her daim hazir asker olmak dogru degil
naz derken her daim hazır asker olmamalı mı diyorsunuz,
yasaklar bazen sonucu hızlandırır mı iyi midir mirmirmirmir
yavaş yavaş kendini çekmelisin bazı yaptıklarından ilginde eksilme olmasın ama verdiklerin azalsın biraz ki oturup düşünsün vakti gelmiştir diye hatta ailem artık yasak koyuyor bu kadar sık görüşmemeize de diyebilrisn seni görmek ve rahatça hareket edebilmek içinde elleri sıvayacaktır
bugun dedıgın oldu aslında, aılem kızacak durumdaydı,
bızımkı de kızısmıs durumdaydıben de ıstemedım artık taviz vermek olmaz dedim, arabaya bındırıp eve getırdı benı dışarı atar gıbı açtı, kapıyı kapayamadan cektı gıttı :çok üzgünüm:
bilmem ki kızlar,
sonucta bir evimiz yok rahat değiliz ama orada burada samimi oluyoruzve sankı oyalanabılırlığım artıyormuş gibi gelıyor, yani belkı işte koklasa doyamasa adam tamam hadı evlenelım dıyecek,
ama böyle zaten doyuyor bır de şımarabiliyor bıle
ama bır yandan da alışması da güzel oluyor yani bana alışıyor bır baskasıyla yapamaz ve belkı artık daha rahat yaşayalım dıye düşünür evımız olsun der tek eksıgımız bu zaten ıyı bır beraberlıgımız var mı der?bılemıyorum
bu beraberlıktekı samımıyetı de kestırıp atarsam benı sallarsa sevgılısız ve koca olma ıhtımalım olmadan da olmasını ıstemıyorum sevıyorum da onu bı yandan ıstıyorum da, kaybetmek de ıstemıyorum ynı mirmirmirmir
ne cilveler varmış sende badem...:)
bense evliliğimin ilk aylarında utanırdım...
ama sonra......delikafadulden
İlk aylarda ben de utanırdım..Ama o utangaç kız gitti.Nereye gitti ben de bilmiyorum..İçimde ne cevherler varmış delikafadulden
Ama buradaki cilveleri okuyunca hala çok utangaç olduğumu düşünüyorum....:1rolleyes:
insan bir şeylerin hasretini ve özlemini çekerse onun bir an önce olması için bişiler yapar.evli gibi yaşıyosa eğer neyin özlemini çekecekte bir an önce olması için çaba sarfedecek ki...
İlk aylarda ben de utanırdım..Ama o utangaç kız gitti.Nereye gitti ben de bilmiyorum..İçimde ne cevherler varmış delikafadulden
Ama buradaki cilveleri okuyunca hala çok utangaç olduğumu düşünüyorum....:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?