Sevgilinizle evli gibi samimiyet; Evliliği geciktirir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kolonya cım hele bi evlen o zaman gör bakalım nasıl cilve yapıyorsun şekercim...

ayyynen öyle :) yasaklar cogu zaman sonucu hizlandirir... her daim hazir asker olmak ise karsidakini rehavete sürükler bu da gecikmeyi saglar yerimseniben

canım peki ne boyutta hazır asker olup olmama durumu önemlı yani
nasıl dıyeyım her ıstedıgınde tamam dememelı mı , bunun ımkanı var mı :1no2: olmadı işte.....püff ,
ya da samımıyete aynı sekılde bellı sure devam edıp sonra kestrıp atmak aılem maılem mı demek gerek bu daha ıyı mı bir çözum. en azından benden kaynklanmıyor gıbı kaydirigubbakcemile ama bunda da kısıtlanan görusme suresı mı olucak. Çok üzgünüm çoook

Sevgiliyken evli gibi olucaksam neden evlenimki ozaman?? sevgiliyim ama evli gibi yaşıyorum adam demezmii zaten evli gibiyiz neden evlenelim ne gerek var diye??
evlilik ne içindir bazı şeyleri paylaşmak mutlu olmak özgürce yaşamak bazı şeyleri kısıtlma olmadan rahatça paylaşabilmek her duyguyu sevdiğin kişiyle..
amaa eğer sevglilikteda evli gibi yaşanıyorsa ilişki bi heyecan bi özlem kalmaz artık o işin büyüsü kaçar nasılsa evliykende aynısı olucak ne gerek var evliliğe böylesi daha iyi diyip nasılsa böylede yaşıyoruz sorun olmuyor her iki taraf içinde diyip evlilik düşüncesi uçup gider beyinden BENCE.. yani bana göre sevgiliyken evli gibi yaşamak ters...

Son düzenleyen: Moderatör:
çevremde o kadar cok evlenmeden once herşeyi cinselligi de yaşayan insanlar var.ve bunu cogu insan yapıyo kimi pişman oluyoo kimi olmuyoo...ama cogu evleniyo.bir gercekte varkı artık evlenmeden birlikte olan cok insan var..ilk geceye saklamak belkide cok eskide kaldı.böyle olanlarda parmakla saylacak kadar az nerdeyse.keşke bunu bende yapabilseydim..bu geciktiri mi geciktimezmi bilmiyorum ama bagladıgını biliyorum her iki tarafında..erkeklere de haksızlık edemem şimdi sevgisiz cinsellik cogu erkegin yapamayacagı şey..kimler yapar günü birlik ilişkiler yaşayanlar geçmişine bak lazım bir erkegin..o kadar migdesiz degiller onlarda..zaten seviyorsa arada aşk varsa cinsellikte varsa zaten nyet evlenmek ama ne zaman olacagı belli degilse başkalarında ne arasınlar kı.onlarda insan sonucta..ama dedikleri gibi her zaman hazır asker olmamak gerekir herhalde..her bakımdan özlemeli düşünmeli seni...aslında tam benım derdimleee örtüşen konu bu iyiki bu konuyu açmışsın teşşekkür ederim cokkk:)

belinay BENCE DE sence:)

ahh eskiler die lafa başlarız ya bazen.yaşanan bazı olaylarda ki düzensizlikler,bize ah eskiler dedirtir ya.bu işte çığrından çıkıp.bize ahh eskiler dedirtmesin ALLAH korusun

Canım bence tam tersi...Sevgisiz cinsellik çoğu erkeğin yapabileceği bir şey..Sadece istisnalar vardır..

Eğer sevgisiz birliktelik yaşamamazlar diyorsan erkekleri tam olarak çözememişsindir...

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım eskiye göre cinselliği evlilikten önce yaşayan çok insan var ama ben her zaman her iki tarafı da bağladığını düşünmüyorum açıkçası.çoğu durumda bu erkeklerin hiç de derdi olmuyor ne yazık ki.bu yüzden bayanların bu konuda çok dikkatli olması gerek eğer sonrasında altından kalkamaycağı bir baskı hissedecekse...
ayrıca üzgünüm canım ama tam tersine sevgisiz cinsellik çoğu erkeğin yapabileceği bir şey.doğalarında bu var çünkü.çok sağlam adım atmak lazım çoookkk....

Canım bence tam tersi...Sevgisiz cinsellik çoğu erkeğin yapabileceği bir şey..Sadece istisnalar vardır..

Badem BENCE DE sencedelikafaduldentuttum ben bu lafısırnaşık şeysırnaşık şey

Badem BENCE DE sencedelikafaduldentuttum ben bu lafısırnaşık şeysırnaşık şey

Erkeklerde şu kızla birliktelik yaşadım ona bağlandım diye bir düşünce yok...Öyle olsa ilk cinsel birlikteliğini eşi hariç ( eşinden önce )bir kadınla yaşamış olan her erkek o kadın haricinde başka kadınla birlikte olmaya kalkmazdı..Demek ki cinsellik erkekler için çok ta bağlayıcı bir unsur değil..a.s

Bu kızlara özgü bir düşünce yapısı....

ben tesekkur ederım cnm sen de saol :)
sevgisiz cinsellik de olabiliyor tabi olmayanı da var
ama arwenin dediği dğer konu da dogru cınsllık ıkı tarafı bırbırıne daha sıkı baglıyor baska açılardan da daha bır sevgılı gıbı hıssedıyor ınsan kendını hem doyuyor da o da var, bedenen de tatmın aynı zamanda.
daha 5 paragraf yazabılırım buraya kafam karıstı

eevet katılıyorum ,erkeklerı baglayan cınsellıgın guzellıgı kızın guzellıgı falan degıl aşkıdır, ask baglar ask evlılıge göturur asktır esas olan . ask olunca erkek her sey bahane sayar, kız guzel ondan evlenıyorum, yapıyoruz ondan evlenmek durumundayım vsvs . ask olmasa kılını kıpırdatmaz

altından kalkmak kalkmamak o da ayrı durum tabi onu hıc düşünmuyorum ınan,
bu benım cunku bellı yasımdan sonra verdıgım bır karardı, artık olmalı dedıgım bır seydı ilkim de degıl, önemlı olan sevdıgınle olabılmek bana kalırsa, ama evlılık ıcın de bır sınırı tutmak lazımmı ? :uhm:

kesinlikle öyle....
kaydirigubbakcemile5

altından kalkamama zaten senin için geçerli olan bir durum değil,diyorsun ya;karar verdim bu benim...önemli olan da bu zaten.

sınır konusuna gelince bu bence çok göreceli...sana,bana,karşımızdaki erkeklere....ilk yorumumda belirttiğim gibi karşındaki kişinin beklentilerine ve senin ona sunduklarına bağlı.evlilikten beklediği sadece senin ona sağladıklarınsa eğer tabi ki ya engeller ya da geciktirir...o adama zaten sınır koyup koymamanın da bir manası kalmyor zaten...

ama evlilik çok yönlü bir paylaşım içinde her şey var...beklentileri bu doğrultudaysa eğer çok da engel teşkil edeceğini sanmıyorum doğrusu...

mihrak kafa kalmadı gecenın 3ü olmus ben anlamadım ne yazdıgından kaydirigubbakcemile3
yarın bakarım tekrar okurum, ıyı geceler hepımıze tesekkurler arkadaslar yazılarınıza..

mihrak kafa kalmadı gecenın 3ü olmus ben anlamadım ne yazdıgından kaydirigubbakcemile3
yarın bakarım tekrar okurum, ıyı geceler hepımıze tesekkurler arkadaslar yazılarınıza..

hehe:))doğru diyosun walla yine 3 ü yaptık...iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…