ayyynen öyle :) yasaklar cogu zaman sonucu hizlandirir... her daim hazir asker olmak ise karsidakini rehavete sürükler bu da gecikmeyi saglar yerimseniben
kolonya cım hele bi evlen o zaman gör bakalım nasıl cilve yapıyorsun şekercim...
Sevgiliyken evli gibi olucaksam neden evlenimki ozaman?? sevgiliyim ama evli gibi yaşıyorum adam demezmii zaten evli gibiyiz neden evlenelim ne gerek var diye??
evlilik ne içindir bazı şeyleri paylaşmak mutlu olmak özgürce yaşamak bazı şeyleri kısıtlma olmadan rahatça paylaşabilmek her duyguyu sevdiğin kişiyle??
amaa eğer sevglilikte evli gibi yaşanıyorsa ilişki bi heyecan bi özlem kalmaz artık o işin büyüsü kaçar nasılsa evliykende aynısı olucak ne gerek var evliliğe böylesi daha iyi diyip nasılsa böylede yaşıyoruz sorun olmuyor her iki taraf içinden diyip evlilik düşüncesi uçup gider beyinden BENCE.. yani bana göre sevgiliyken evli gibi yaşamak ters...
belinay BENCE DE sence:)
çevremde o kadar cok evlenmeden once herşeyi cinselligi de yaşayan insanlar var.ve bunu cogu insan yapıyo kimi pişman oluyoo kimi olmuyoo...ama cogu evleniyo.bir gercekte varkı artık evlenmeden birlikte olan cok insan var..ilk geceye saklamak belkide cok eskide kaldı.böyle olanlarda parmakla saylacak kadar az nerdeyse.keşke bunu bende yapabilseydim..bu geciktiri mi geciktimezmi bilmiyorum ama bagladıgını biliyorum her iki tarafında..erkeklere de haksızlık edemem şimdi sevgisiz cinsellik cogu erkegin yapamayacagı şey..kimler yapar günü birlik ilişkiler yaşayanlar geçmişine bak lazım bir erkegin..o kadar migdesiz degiller onlarda..zaten seviyorsa arada aşk varsa cinsellikte varsa zaten nyet evlenmek ama ne zaman olacagı belli degilse başkalarında ne arasınlar kı.onlarda insan sonucta..ama dedikleri gibi her zaman hazır asker olmamak gerekir herhalde..her bakımdan özlemeli düşünmeli seni...aslında tam benım derdimleee örtüşen konu bu iyiki bu konuyu açmışsın teşşekkür ederim cokkk:)
çevremde o kadar cok evlenmeden once herşeyi cinselligi de yaşayan insanlar var.ve bunu cogu insan yapıyo kimi pişman oluyoo kimi olmuyoo...ama cogu evleniyo.bir gercekte varkı artık evlenmeden birlikte olan cok insan var..ilk geceye saklamak belkide cok eskide kaldı.böyle olanlarda parmakla saylacak kadar az nerdeyse.keşke bunu bende yapabilseydim..bu geciktiri mi geciktimezmi bilmiyorum ama bagladıgını biliyorum her iki tarafında..erkeklere de haksızlık edemem şimdi sevgisiz cinsellik cogu erkegin yapamayacagı şey..kimler yapar günü birlik ilişkiler yaşayanlar geçmişine bak lazım bir erkegin..o kadar migdesiz degiller onlarda..zaten seviyorsa arada aşk varsa cinsellikte varsa zaten nyet evlenmek ama ne zaman olacagı belli degilse başkalarında ne arasınlar kı.onlarda insan sonucta..ama dedikleri gibi her zaman hazır asker olmamak gerekir herhalde..her bakımdan özlemeli düşünmeli seni...aslında tam benım derdimleee örtüşen konu bu iyiki bu konuyu açmışsın teşşekkür ederim cokkk:)
Canım bence tam tersi...Sevgisiz cinsellik çoğu erkeğin yapabileceği bir şey..Sadece istisnalar vardır..
Badem BENCE DE sencedelikafaduldentuttum ben bu lafısırnaşık şeysırnaşık şey
evet canım eskiye göre cinselliği evlilikten önce yaşayan çok insan var ama ben her zaman her iki tarafı da bağladığını düşünmüyorum açıkçası.çoğu durumda bu erkeklerin hiç de derdi olmuyor ne yazık ki.bu yüzden bayanların bu konuda çok dikkatli olması gerek eğer sonrasında altından kalkamaycağı bir baskı hissedecekse...
ayrıca üzgünüm canım ama tam tersine sevgisiz cinsellik çoğu erkeğin yapabileceği bir şey.doğalarında bu var çünkü.çok sağlam adım atmak lazım çoookkk....
Erkeklerde şu kızla birliktelik yaşadım ona bağlandım diye bir düşünce yok...Öyle olsa ilk cinsel birlikteliğini eşi hariç bir kadınla yaşamış olan her erkek o kadın haricinde başka kadınla birlikte olmaya kalkmazdı..Demek ki cinsellik erkekler için çok ta bağlayıcı bir unsur değil..a.s
Bu kızlara özgü bir düşünce yapısı....
evet canım eskiye göre cinselliği evlilikten önce yaşayan çok insan var ama ben her zaman her iki tarafı da bağladığını düşünmüyorum açıkçası.çoğu durumda bu erkeklerin hiç de derdi olmuyor ne yazık ki.bu yüzden bayanların bu konuda çok dikkatli olması gerek eğer sonrasında altından kalkamaycağı bir baskı hissedecekse...
ayrıca üzgünüm canım ama tam tersine sevgisiz cinsellik çoğu erkeğin yapabileceği bir şey.doğalarında bu var çünkü.çok sağlam adım atmak lazım çoookkk....
Erkeklerde şu kızla birliktelik yaşadım ona bağlandım diye bir düşünce yok...Öyle olsa ilk cinsel birlikteliğini eşi hariç ( eşinden önce )bir kadınla yaşamış olan her erkek o kadın haricinde başka kadınla birlikte olmaya kalkmazdı..Demek ki cinsellik erkekler için çok ta bağlayıcı bir unsur değil..a.s
Bu kızlara özgü bir düşünce yapısı....
altından kalkmak kalkmamak o da ayrı durum tabi onu hıc düşünmuyorum ınan,
bu benım cunku bellı yasımdan sonra verdıgım bır karardı, artık olmalı dedıgım bır seydı ilkim de degıl, önemlı olan sevdıgınle olabılmek bana kalırsa, ama evlılık ıcın de bır sınırı tutmak lazımmı ? :uhm:
mihrak kafa kalmadı gecenın 3ü olmus ben anlamadım ne yazdıgından kaydirigubbakcemile3
yarın bakarım tekrar okurum, ıyı geceler hepımıze tesekkurler arkadaslar yazılarınıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?