Sevgilinizle kavga ettiğiniz zaman o an içinizden bişey yapmak geliyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Kızlar sevgilinizle kavga ettiğiniz zaman hayattan bıkıyormusunuz o a bişey yapasınız geliyor mu?mesela ben kavga ettiğim zaman canım hiç bişey yapmak istemiyor kimseyle konuşmakta istemiyorum doğru düzgün çok sinirli oluyorum içimde çok huzursuz oluyor kafaya çok takıyorum galiba siz demi öylesiniz yoksa ben mi çok abartıyorum

Son düzenleme:
Kavgalı olduğumuz zamanlarda eğer bunu o an çözememişsek,Çok huzursuz ve durgun oluyorum.

İçimden bir şey beni kemiriyor sanki sürekli

Kavgalı olduğumuz zamanlarda eğer bunu o an çözememişsek,Çok huzursuz ve durgun oluyorum.

İçimden bir şey beni kemiriyor sanki sürekli

Sİnirden deliriyorum sakinlesene kadar canm hc bsy yapmk konusmak istemyor hic

ben hemen ayrılmak istiyorum soğuyorum sevgilimden eskisi gibi olmamda 4-5 gün alıyor gerçi genelde eskisi gibi olamadan hareketlerim yüzünden ayrlıyoruz çünkü çook soğuk davranıyorum.. etrafmdaki herkeslede tartışıyorum

Son düzenleme:
Kavgamız eğer haftaiçiyse kendimi işe vuruyorum.Deliler gibi çalışıyorum.
Yok haftasonuna denk geldiyse sıcacık banyo edip misler gibi uyuyorum.
Uyku tutmazsa bu defa da kendimi eski Türk filmlerine veriyorum.
Bana bulaşılmasına engel oluyorum yani. Çekilmez oluyorum çünkü.

Seninki iyiymiş valla ya ama ben şimdi üniversiteye gittiğim için öyle kendimi işe verme gibi bi şansım yok malesef ama haftasonu çözümlerin iyiymiş

bende telefonu sessıze alıp kk ya takılıyorum saatlerce cvp vermıyorum msjlara aramalara anca sakınlesıyorum zaten

bende böyleyim, hazır kavga etmişiz boş vereyim işime gücüme dersime okuluma sarılayım falan diye düşünmüyorum da aksine her şeyi boş veriyorum.
içimden bir şey yapmak gelmez..

Bende sinirli ve huysuz oluyorum fakat eskisi gibi küçük kavgaları çok kafama takmamaya çalışıyorum.
Dışarı çıkıyorum ya da evde oyalancak bişeyler buluyorum.

ayyy konu sahibi arkadaşımm aynıyııımm hatta şuan tam öyleyim konu basitte olsa huzursuzuuuuumm çok kötü içim kalbim hızlı atıyo içimi bişiler kemiriyo sankii huysuzluk zirve yaptıı 3 gündür stresli malak halde işyerindeym eve gider gitmez uyuyoruumm neden böyleyim ki sankiiiii çözüm yok gbi bizeeeeeeee

aynı dert bende de var :26:
hiçbirşey yapasım gelmez
tabiri caizse içime öküz oturmuş gibi olur
bazı insanlar çok vurdumduymaz oluyor
onlar gibi olabilmek isterdim ben çok takıyorum ufacık birşeyi bile

Şirketteysem hıncımı borçlulardan alıyorum.
Eğer evdeysem de kendimi temizliğe veriyorum

Son düzenleme:
Ben sadece sevgilim değil kiminle kavga etsem elime geçen tüm eşyaları sinirim geçene kadar sağa sola fırlatmak istiyorum.. Tabii mümkün olmuyor

içime yumru oturuyor sanki
göğsümü delip içimden çıkıcakmış gibi oluyorum özellikle karşıda ki öküz kalbimi kırıcak bişi söylediyse canım acıyor resmen yutkunamıyorum gibi nefesim daralıyor gibi oluyorum sinirden

Tamda o durumdayım. Ne gülebiliyorum ne yiyip içebiliyorum hayattan vazgeçiyorum diyebilirim hatta bunun aşırı oldğuna inanıyorum tedavi görmek istiyorum aşırı asabi oluyorum ağlama krizlerine giriyorum.

Kesinlikle akşamına buluşuyoruz öyle zamanlarda. Telefonda saatlerce halledilemeyen sorun yanyana iken yalnızca 10 dakika alıyor. Zaten yüzünü görünce bir de bana gülümsüyorsa o tartışma ortamını uzatmak ne mümkün Hemen yumuşatırız ortamı karşılıklı.

biz henüz yüzyüze hiç tartışmadık ama telde tartıştığımız oldu. ben sinirim geçene kadar susmam hep söylenirim hep kızarım o yüzden bu konuda biraz çekilmezim ne yaparsam yapayım ne sinirim geçer ne unuturum o yüzden genelde otururum öyle saf saf sevgilime söylenemiyorsam kendi kendime söylenirim

aynen bende o anda birşeyler duruyor sanki kalbime agrılar giriyo terler döküyorum bunalıyorum sıgamıyorum hiç bir yerlere yalnız değilsin canım benm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…