Sevgilinizle kavga ettiğiniz zaman o an içinizden bişey yapmak geliyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mide bulantim aziyor ne zaman kavga etsek midem bulaniyor mideme vuruyor o yuzden hic bisey yapamiyorum yemek yiyemiyorum yatiyorum sadece

Mide bulantim aziyor ne zaman kavga etsek midem bulaniyor mideme vuruyor o yuzden hic bisey yapamiyorum yemek yiyemiyorum yatiyorum sadece

Aynen canım ya benimde midem problemli zaten sinirlenince hemen midem bulanır senin gibi

Aynen canım ya benimde midem problemli zaten sinirlenince hemen midem bulanır senin gibi

Midede benimde sıkıntı tamamen psikolojik iste en ufak üzüntü ye gelmiyor birde dis sikmalar var tabi valla tedavisi bu hangi doktors gittiysem kafana birsey takmayacaksin diyor gel sen takma ne kolay dimi

şuanda da olduğu gibi kendimi boşlukta hissediyorum.

ama msj atmıycam..........

Eğer haklıysam çok kötü hissetmiyorum Ayrıca ben haklı olduğumda muhakkak o arıyor. Ben adım atmıyorum.
Ama o haklıysa ve uzun bir müddet konuşmamışsak içim içimi yiyiyor, huzursuz oluyorum, hiçbirşeye odaklanamıyorum, hep onu düşünüyorum falan.

evet bazen kafasını kırmak istiyorum

şuanda da olduğu gibi kendimi boşlukta hissediyorum.

ama msj atmıycam..........

aynen bende oleyım huzursuzum korkuluyum acabalar dolaşıyor kafamda mesaj konusuna gelınce ben onu başaramıyorum valla evlı olsam su aıle danışmanlarına mutlaka gıderdım o derece psıkopat bısey hıssedıyorum kendımı yataktan çıkasım yemek yıyesım konuşasım gelmiyor butun enerjımı kaybettım adeta

o an içimden saymadığım kalmıyo ama onunla aramız bozukkende uyuyamıyorum o gece haram oluyo yani ...

ben sinirenince susarım. konuşmak içimden gelmiyor, zorluyorum olmuyor. ben susunca bu kez o haklı olsa bile benden özür dilemeye başlıyor konuş artık diye ama diğer güne ancak konuşuyorum
ne yapaym huy işte

Bütün enerjim çekilmiş gibi hissediyorum, canımın bişeyi istemesini geçtim odaklanamıyorum bile.
Bende de var sanırım psikopatlık mesaj atmadan duramam ben sinirli isem sayarım da sayarım.
Ayrıca şunu belirtmeden geçemem felaket senaryolar üretirim, kurarım kafamda kimseye tavsiye etmiyorum

Ben sedef hastasıyım, büyük kavga ettiysek şu ana kadar 2 kere oldu,yüzüm yara bere içinde kalıyor ve kavgayı unutup doktora koşmak zorunda kalıyorum..
Normal kavgaysa, biraz boşlukta gibi oluyorum..

eşimle kavga edince ölesim geliyor barışana kadar acı çekiyorm ağlama krizine giriyorm sinirkrizi geçiryom dünya başıma yıkılıyor malesef bukadar duygusal ve zayıfım

Barışana kadar içim içimi yiyor çok mutsuz oluyorum kendime günü rezil ediyorum ama barışınca her şey süt liman oluveriyor bu sefer ben rezil ediyorum ona gününü :)

hiç birşey valla nefes alışlarım bile değişiyor sanki dünyanın merkezi öküz
kavgalıyken hiç birşey yolunda gitmiyor her işim ters tepiyor

Sevgilimle tartisrkn aramz bozldugunda midemde anlam veremedigim bir aci oluyo nefes alip rahtlamk istiyorum ama olmuyor icm daraliyo. Birde o an hayattn soguyorum ve biran once aramz duzlsin bana askm bitanm dezn istiyorm

Valla sende kendimi gördüm bi an ama hakkediyorlar bazen ya bence bizim psikopatlığımızdan kaynaklanmıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…