aynı dert bende de var :26:
hiçbirşey yapasım gelmez
tabiri caizse içime öküz oturmuş gibi olur
bazı insanlar çok vurdumduymaz oluyor
onlar gibi olabilmek isterdim ben çok takıyorum ufacık birşeyi bile
Kızlar kavga etmiyim etmiyim diyorum tutuyorum kendimi bu herhangi bi konu olabilir en sonunda patlıyorum ağzıma geleni sayıyorum.Sonra sinirim geçincede keşke yapmasaydım diyorum ama zaten kavga etmesemde sinirliyim en iyisi ediyim diyorum zanen huzursuzum kavga ettikten bi kaç sat sonrada sinirim geçiyo biraz sonra dahada huzursuz oluyorum barışmak istiyorum anlamadım ki kendimi millet nasıl takmaya biliyo benim içimden tutuyo hemen kavga edince takmadan duramıyorum
ben de aynıyım canım asla duramıyorum çoğu zaman çabuk sinirlenip hemen unutanlardanız boşver kin mi tutalım sinirlenip hemen unutalım daha iyi
Öyle canımda işin ucunda inat var bide adım atan hep biz oluyoruz dayanamadığımız için onlar bizim kadar atmıyo buda sinir bozucu
İnatlıkta değil yaa biz kadınlar erkeklere göre daha duygusalız öyle küs dargın kalamıyoruz :)
Haklısın canım ama bu bütün kadınlar için geçerli değil biz gibi duygusal kadınlar için öyle kendini tutupta hiç mesaj atmayıp bekleyebilen takmaya bilen kadınlarda var:26:
Ben onları hiç anlamıyorum valla sevgilimle aram bozuldugun an aram düzelsin diye herşeyi yaparımda derimde. Nasıl oyle umursamaz oluyolar bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?