Sevgilinizle kavga ettiğiniz zaman o an içinizden bişey yapmak geliyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oooff tam beni anlatan bi yorum..
Vallahi içime sanki bi öküz oturuyo, nasıl huzursuzzz nasıl kendimden geçmiş oluyorum anlatamam...
Küçücük bir tartışmayı bile hemen kafama takıyorum ve dünyanın sonuymuş gibi hissediyorum.

Oysaki arkadaşımızın dediği gibi bazı insanlar nekadar vurdumduymaz nekadar rahat oluyo

Çok huzursuz olduğum için bir an önce tatlıya bağlansın diye vallahi şebeklik yapıyorum artık paşama
Çünkü sevmiyorum huzursuzluğu.. İçimdeki huzursuzluktan nefret ediyorum.

Ben de bu durumları birkaç kez yaşadım.
Eğer imkanım varsa hemen gider yüzyüze konuşur bildiğim bütün duaları okur yüzüne üflerim.
Çok geçmez zaten barışırız.
Ama eğer yüzyüze görüşemezsek 1 hafta bile küs kaldığımız zaman oldu. O zamanlar tamamen kendime küsmüş bir halde oluyorum.
Yemeden içmeden kesiliyorum. Sadece sigara içiyorum...

bende cok kötü oluyorum o gün moralim cok bozuk oluyor dogru düzgün birsey de yemiyorum
herkese catiyorum durduk yere sinirleniyorum yani sinrimi baskasindan cikariyorum

şu an kavgalıyız ve ben her zaman ki gibi lafımı esirgemiyorum sayıyorum ona sabaha kadar o da bu huyumu bildiği için fazla karşılık vermez onu sınıyorum bir şekilde bana göre çok sabırlı olduğu için bu zamana kadar geldik zaten ama ona huyluyken saydırmaya doyamıyorum ve sonrasında kendimi ya alışverişe yada dostlarla muhabbete,filme,diziye vuruyorum.günler sonrada özlem baş gösterdiğinde ondan veya benden buzlar eriyor..:))

içimdeki acı tarif edilemez bir halde oluyor, ne ağlayabiliyorum,ne bağırabiliyorum kitlenip kalıyorum ne kadar konuşsam da ona sayıp döksem de yine de içimdekileri boşaltamıyorum ve bu beni daha da sinirlendiriyor. hemen ayrılıyorum sevgilimden o anda. başka hıncımı çıkaracak bişi bulamıyorum belki de. çok karışık oluyorum yaa ben

Kavgamınızn derecesine bağlı,genelde basit şeylerden küs kalıyoruz.Şuan küsüğüz ve ben buradayım He,öbür türlü kendimi dışarı atmak insanlardan uzaklaşmak geliyor,üstüme başıma dikkat etmeden ne bulduysam giyinir çıkarım.En kötü huyum ,çokta sinirli olur ve sinirimi başkalarına yansıtıp,çıkartırımda.

Hiçbir şeye odaklanamıyorum eşimle kavgalıyken
Öyle boş boş vakit geçirmeye çalışırım ama hiç geçmez
uyku bile uyuyamam işkence oluyor bana

Abartmıyosun çünkü bende aynı durumda oluyorum. Sevgilimle aramızın bozuk oldugu zamanlarda tartıştığımızda içimde anlamsız kötü bir his oluyor. Huzursuz, mutsuz hissediyorum. Hiç birsey yapasım olmuyor. Ve biran önce aramızın düzelmesini istiyorum.

Kızlar kavga etmiyim etmiyim diyorum tutuyorum kendimi bu herhangi bi konu olabilir en sonunda patlıyorum ağzıma geleni sayıyorum.Sonra sinirim geçincede keşke yapmasaydım diyorum ama zaten kavga etmesemde sinirliyim en iyisi ediyim diyorum zanen huzursuzum kavga ettikten bi kaç sat sonrada sinirim geçiyo biraz sonra dahada huzursuz oluyorum barışmak istiyorum anlamadım ki kendimi millet nasıl takmaya biliyo benim içimden tutuyo hemen kavga edince takmadan duramıyorum

ben de aynıyım canım asla duramıyorum çoğu zaman çabuk sinirlenip hemen unutanlardanız boşver kin mi tutalım sinirlenip hemen unutalım daha iyi

ben de aynıyım canım asla duramıyorum çoğu zaman çabuk sinirlenip hemen unutanlardanız boşver kin mi tutalım sinirlenip hemen unutalım daha iyi

Öyle canımda işin ucunda inat var bide adım atan hep biz oluyoruz dayanamadığımız için onlar bizim kadar atmıyo buda sinir bozucu

İnatlıkta değil yaa biz kadınlar erkeklere göre daha duygusalız öyle küs dargın kalamıyoruz :)

Haklısın canım ama bu bütün kadınlar için geçerli değil biz gibi duygusal kadınlar için öyle kendini tutupta hiç mesaj atmayıp bekleyebilen takmaya bilen kadınlarda var:26:

Haklısın canım ama bu bütün kadınlar için geçerli değil biz gibi duygusal kadınlar için öyle kendini tutupta hiç mesaj atmayıp bekleyebilen takmaya bilen kadınlarda var:26:

Ben onları hiç anlamıyorum valla sevgilimle aram bozuldugun an aram düzelsin diye herşeyi yaparımda derimde. Nasıl oyle umursamaz oluyolar bilmiyorum.

Ben onları hiç anlamıyorum valla sevgilimle aram bozuldugun an aram düzelsin diye herşeyi yaparımda derimde. Nasıl oyle umursamaz oluyolar bilmiyorum.

öyle olmak daha ii ama canım olan bize oluyo barışıyoruz eninde soununda zaten.

Bende çok sinirli oluyorum, önüme gelene çatıyorum seri katil modunda oluyorum
Eğer ben sinirliysem ve o beni sakinleştirmeye çalışıyorsa hiç susmuyorum anca kendimi haklı çıkarıyorum
Eğer oda sinirliyse işte o zaman hemen ayrılık lafları yapıyorum, ki ani sinirle bunu söylemek sonradan pişmanlık sebebidir tabi.
Ama o huyumu geride bıraktım sanki. Bir sorun olunca kızdığımı belirten bi mesaj atıyorum ve istediğim mesajı yazana kadar cevap vermiyorum Zor ama etkili

Çok sinirliysem o an kimse görünmesin gözüme illa bir şey bahana eder kavga çıkarırım bunun için kendimi işe veriyorum mp3'e o an hangi şarkılar iyi gelecekse değiştiriyorum.Kulaklığı takıp iş yapıyorum, uyuyorum yada sessiz bir ortamda. Kolay kolay kavga etmem kimseyle edersemde kötü oluyor o ana kadar ne varsa döküyorum ortaya en kötü huylarımdan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…