• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle kavga ettiğinizde nasıl bi atmosfere girersiniz

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar sevgılınızle kavga edınce durum nasıl oluyor msjlar kesılıyo artık konusulmuyormu? ayrılma kararı alıp sonra barısılıyormu.ılk defa bı sevgılım var ve kavgalıyız suan konusmuyoruz bu normalmı.bı ılışkide kavgadan sonra nasıl bı durum oluşur?

gecen gün bizde bu konuyu konusuyorduk. Allah nazarlardan saklasın hiç kavga etmedik ve daha bir sene oldu beraber olalı. Allah bozmasın. Dedimki : sevgilim bak daha bi sene oldu ve biz hiç kavga etmedik ufak kıskanclıklar filan vs oldu ama hiç büyütmedik ve bes dk içinde konuya cözüm bulduk hger defasında hiç öyle bağırısma kavga vs olmadı yani. ama olursa ben bukelemun gibi değişiyorum dedim :)) normalde cok sabırlıyımdır ama sabrımın tasması demek beni gercekten tanıyamaması demek. o da öyle oluyor sinirlendiği zaman cok kırıcı olabiliyoruz ikimizde daha doğrusu o benden daha az kırıcı oluyor :) dediğine göre. o yüzden en iyisi sen ortamı terket beni yalnız bırak dedim yada ben cıkar giderm dedim. nereye gidersin evimi bırakır öyle gidersin kafa dinlemek için dedi. yok dedim annemede gidebilirim kahve içmeye yada baska odaya cekilir iş yapmak için gidebilirmde dedim. o da bende gelir bi kez öperim barısırız dedi. barısırız demi dedi. barısırız dedim. hatta bende gelir öperim ortam sakinlesince yanına bile yatar uyuruz birlikte dedim. yani anlayıs saygı cok önemli.kızdııgım zaman kırıcı olabiliyorum sert tepkiler verebiliyorum ama bu benim karsımdakini sevmediğim anlamına gelmiyor kesinlikle.

Back
X