şu aşk evliliklerini bende merak ediyorum evlendikten sonra nasıl gidiyor hayatları ??
iyi bir soru!!vereliniortak
allah ıkınızıde mesud etsın canım 1yastıkta kocayın..
ben dusunorum da cesaret edemem gbı gelıo sevglmle evlenmeye. sonucta kucuguz henuz neyun ne oldgunu bılemeyız ve ınsanları tanımak o kdr zor kıbı kavga tartsma olsa aıleme nederım KENDIN BULDUN KENDIN ISTEDIN demezler mı
ben dusunorum da cesaret edemem gbı gelıo sevglmle evlenmeye. sonucta kucuguz henuz neyun ne oldgunu bılemeyız ve ınsanları tanımak o kdr zor kıbı kavga tartsma olsa aıleme nederım KENDIN BULDUN KENDIN ISTEDIN demezler mı
daha neler
görücü usulüyle evlilik mi kaldı ki vardır ama tavsiye etmiyorm iki tarafta birbirini kesinlikle cok iyi tanıyıp evlenmesi gerekiyor.sonucta evlilik zor verilen bir karar ve hayat arkadasınızı seciyosunuz..
msnde resimlerimi yapmış ve gizlilik ayarlarını unutmuş o sırada eşim görmüş beğenmiş msne ekleyip durmuş beni aylar süren kovalamacadan sonra ekledim konuştuk 1 hafta sonra görüştük 1 ay sonra ailemle tanışmaya geldi 2 ay sonra nişan yaptık 3 ay sonra da düğün
bu arada sadece 4 kez yada 5 kez ancak görüştük o yalova da ben antalyada eşimin ailesi de hep ankaradaydı :))) sanal aşkımla evlendim yani her ne kadar çoğu karşı çıksada doğru insan her zaman her yerde çıkabiliyor Allaha şükür çok ama çok mutluyuz 1.5 senelik evliyim ve Rabbim nasip ederse eylülde anne olacağım hayatımda ki tek şansımdı eşim :)
Canım hala var ama görücü usulü deyince de şak diye ilk görüşte evlenmiyorlar ki.Sonuçta bir arkadaşlık,tanışma evresi geçiriyorsun tabi istersen.Olduysa ne ala
aslında haklısın görücü usulünün de pek farkı yok sonucta tanıma süreci oluyo
ama aile baskısı falan bunlar isin icine girince anlamı kalmıyo görücü usulü oluyo.
Ona görücü usulü denmiyor da aile baskısıyla dersek doğru olur.Berbat birşey olsa gerek... Kızgın
e o zaman sevgılınle evlenmıceksen neden sevgılı yapıyosun kı? bos gununu doldurmak gezıp eglenmek ıcın mı anlamadım?
hayır tabıkı de ılerısını dusunmeden hıc bır ılıskıme baslamadım ben 2kez sevglm oldu ztn. benm demek ıstdgım o degıl, nasıl kesın net karar verılıyor sevgılının es olmasına yanı sevgılı ıken dogal olarak her ıkı tarafta daha anlayıslı olur bazı seylerı huylarını saklar.bunu nasl anlıyorlar ve karar verıolar dıe danısmak ıstdm sdce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?