sevgilinizle mı evlendınız??

kolonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
128
0
96
İstanbul
evvett hanımlar gunumuzde görucu usulü cok nadır göruluyor artık,pekı ya 3-5sene ılıskı yasayıp daha sonra evlenler sızlere soruyorum nasıl gıdıyor evlılık ??

tavsıye edermısınız ?
bekarlara evlenmek uzere olanlara varmı bır tavsıyenız??

Son düzenleme:
şu aşk evliliklerini bende merak ediyorum evlendikten sonra nasıl gidiyor hayatları ??

iyi bir soru!!vereliniortak

ben sevqilimle evlendim
3 yıllık bir flört dönemi yaşadık
askerliğini falan bekledim.. evliliğimizin 2 yılı bitti 3e qirdik..
ve çok qüzel bir evlilik yaşıyoruz allahıma şükürler olsun:asigim:
Gerçekten doğru insanı bulduğunuzda fırsatı kaçırmayın ve onunla evlenin
ben herkese kesinlikle evliliği tavsiye ediorum kızlar..
Rabbim herkesi yuvasında mutlu ve huzurlu etsin..:Saruboceq:

ben sevgilimle evlenmedim sayılır,
bu evliliğe karar veren ailemdi
5 ay birbirimizi tanıma amaçlı görüştük ve evlendik
şimdilik bi problem yok sayılır
bazen küçük çatışmalar oluyo ama önemli değilŞeniz

allah ıkınızıde mesud etsın canım 1yastıkta kocayın..
ben dusunorum da cesaret edemem gbı gelıo sevglmle evlenmeye. sonucta kucuguz henuz neyun ne oldgunu bılemeyız ve ınsanları tanımak o kdr zor kı bı kavga tartsma olsa aıleme nederım KENDIN BULDUN KENDIN ISTEDIN demezler mı

daha neler
görücü usulüyle evlilik mi kaldı ki vardır ama tavsiye etmiyorm iki tarafta birbirini kesinlikle cok iyi tanıyıp evlenmesi gerekiyor.sonucta evlilik zor verilen bir karar ve hayat arkadasınızı seciyosunuz..

e o zaman sevgılınle evlenmıceksen neden sevgılı yapıyosun kı? bos gununu doldurmak gezıp eglenmek ıcın mı anlamadım?

msnde resimlerimi yapmış ve gizlilik ayarlarını unutmuş o sırada eşim görmüş beğenmiş msne ekleyip durmuş beni aylar süren kovalamacadan sonra ekledim konuştuk 1 hafta sonra görüştük 1 ay sonra ailemle tanışmaya geldi 2 ay sonra nişan yaptık 3 ay sonra da düğün
bu arada sadece 4 kez yada 5 kez ancak görüştük o yalova da ben antalyada eşimin ailesi de hep ankaradaydı :))) sanal aşkımla evlendim yani her ne kadar çoğu karşı çıksada doğru insan her zaman her yerde çıkabiliyor Allaha şükür çok ama çok mutluyuz 1.5 senelik evliyim ve Rabbim nasip ederse eylülde anne olacağım hayatımda ki tek şansımdı eşim :)

Küçükseniz hiç kafanız bunları dert etmeyin,sizin için daha önemli mevzulara yönelin..
Eğitim,iş,kişisel gleişim vs,yaşınız kaç merak ettim bu arada.
Ben de aşk evliliği yaptım ve mutluyum,3 yıllık birliktelikten sonra evlendik.
Ailem bulsaydı ne olacaktı kavun mu koklayalım da anlayalım..?

Canım hala var ama görücü usulü deyince de şak diye ilk görüşte evlenmiyorlar ki.Sonuçta bir arkadaşlık,tanışma evresi geçiriyorsun tabi istersen.Olduysa ne ala.

Canım önce sen evleniyorsun ailen değil.Ailenin kefil olduğu biriyle evlendiğinde de karşındaki insanın doğru olamayabileceği varsayımını da kat işin içine...

bi ömür beraber olun cnm inş.
sanaldan ask olmaz sözüne katılmıyorum
tartısılabilir aslında bu konu ama tamamen kisiye baglıdır.

Canım hala var ama görücü usulü deyince de şak diye ilk görüşte evlenmiyorlar ki.Sonuçta bir arkadaşlık,tanışma evresi geçiriyorsun tabi istersen.Olduysa ne ala

aslında haklısın görücü usulünün de pek farkı yok sonucta tanıma süreci oluyo
ama aile baskısı falan bunlar isin icine girince anlamı kalmıyo görücü usulü oluyo.

canım tabii ki sevdiğinle evleneceksin
ama sanırım senin yaşın küçük söylediklerinden bunu anlıyorum
ben de eşimle severek evlendim ilk aşkımdı
çok mutluyum( maşallah )Allahıma binlerce kez şükürler olsun
zaten eskisi gibi görücü usulü de kalmadı
akrabalar aracılığıyla tanılıyor bir süre görüşülüyor sonra istenirse evliliğe karar veriliyor
ayrıca da bir anne baba evladı mutsuzken kendin buldun başının çaresine bakl dememeli

Ona görücü usulü denmiyor da aile baskısıyla dersek doğru olur.Berbat birşey olsa gerek... Kızgın

ay sacmalamısım aile baskısı tabiki de görücü usulü olmuyo
ama senin de dedigin gibi aile baskısıyla yapılan evlilikler gercekten berbat
egitim düzeyi de cok önemli bu konuda
genelde egitim seviyesi düsük olan gencler aile baskısıyla evlilik yapıyo
üniversite mezunu insanlar flört dönemi vs. yasayarak..

e o zaman sevgılınle evlenmıceksen neden sevgılı yapıyosun kı? bos gununu doldurmak gezıp eglenmek ıcın mı anlamadım?

hayır tabıkı de ılerısını dusunmeden hıc bır ılıskıme baslamadım ben 2kez sevglm oldu ztn. benm demek ıstdgım o degıl, nasıl kesın net karar verılıyor sevgılının es olmasına yanı sevgılı ıken dogal olarak her ıkı tarafta daha anlayıslı olur bazı seylerı huylarını saklar.bunu nasl anlıyorlar ve karar verıolar dıe danısmak ıstdm sdce

yanlıs anlamadıysam karsılıklı birbirini tanımadan bahsediyosun
birbirini tanıma sürecinde kesinlikle nisanlılık dönemi de cok önemlidir
hani erkek tarafı biraz rahatlar nasılsa benim gibilerinden ilgiyi alakayı keser fln
böylelerinden uzak durcaksın iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…