canım tabii ki sevdiğinle evleneceksin
ama sanırım senin yaşın küçük söylediklerinden bunu anlıyorum
ben de eşimle severek evlendim ilk aşkımdı
çok mutluyum( maşallah )Allahıma binlerce kez şükürler olsun
zaten eskisi gibi görücü usulü de kalmadı
akrabalar aracılığıyla tanılıyor bir süre görüşülüyor sonra istenirse evliliğe karar veriliyor
ayrıca da bir anne baba evladı mutsuzken kendin buldun başının çaresine bakl dememeli
yanlıs anlamadıysam karsılıklı birbirini tanımadan bahsediyosun
birbirini tanıma sürecinde kesinlikle nisanlılık dönemi de cok önemlidir
hani erkek tarafı biraz rahatlar nasılsa benim gibilerinden ilgiyi alakayı keser fln
böylelerinden uzak durcaksın iste.
her anlamda tanıyamayız ıste sevgılı olsa bıle3-4 yıl bıle.cunku ben mesela ev ortamını merak ederım dagınık mı cok mu tıtz bunları bılemezsın aynı evde yasmadıgın surece. o da ancak evlenınce mumkun olur. ya mesela nefret ederm erkk corabına dokunmaktan ama bıcok erkkyastgının altna koyar corabını ıyyaaak gecenın bı köru curuk et kokusu gbı bı kokuyla uyanmak ohaoldumsmile
her anlamda tanıyamayız ıste sevgılı olsa bıle3-4 yıl bıle.cunku ben mesela ev ortamını merak ederım dagınık mı cok mu tıtz bunları bılemezsın aynı evde yasmadıgın surece. o da ancak evlenınce mumkun olur. ya mesela nefret ederm erkk corabına dokunmaktan ama bıcok erkkyastgının altna koyar corabını ıyyaaak gecenın bı köru curuk et kokusu gbı bı kokuyla uyanmak ohaoldumsmile
kendi kuzenlerimden örnek vereyim canım
görücü usulü evlenenlerde oldu severek evlenenlerde
severek evlenenlerden iki tanesi boşandı maalesef görücü usulü evlenenlerden biride boşanmadı ama çok sıkıntı çekti
kısacası evlilik cidden şans ve kısmet işi.
sevgılı olupta yasanmıslıkları tüketmemek bence önemlı.
uzun suredır cıkıyorsan eger sevgın saygın tukenmeden evlenmelı ınsan...
bi ömür beraber olun cnm inş.
sanaldan ask olmaz sözüne katılmıyorum
tartısılabilir aslında bu konu ama tamamen kisiye baglıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?