rekor bizde herhalde 8 senelik bir flört ,2,5 senelikevlilik allah çok şükür her şey muhteşem ve ilk günki gibi 9 aylık da bir kızımız var inanın aşkla kurulan bir yuva daha güçlü oluyor.evlendiğimiz günü hiç unutmuyorum hiç bırakmadık ogün ellerimizi evimize geldiğimizde sımsıkı sarılıp ağladık evlendik mi diye sorduk birbirimize sımsıkı sarılıp ağladık canım kocam iyiki hayatımdasın
allah ıkınızıde mesud etsın canım 1yastıkta kocayın..
ben dusunorum da cesaret edemem gbı gelıo sevglmle evlenmeye. sonucta kucuguz henuz neyun ne oldgunu bılemeyız ve ınsanları tanımak o kdr zor kıbı kavga tartsma olsa aıleme nederım KENDIN BULDUN KENDIN ISTEDIN demezler mı
Bence bütün evli çiftler buraya yazmalı...
Bizim ailede maalesef severek evlenen 2 yi geçmez... :1no2:
Etrafımdaki herkes görücü usülünü savunuyor...
:sm_confused:
Gerçekten severek evlenmek bu kadar mı kötü diyorum...
benneyaptımki
Görücü usulü evlenenlere sormak istiyorum:
Evlendiğinizde birbirinize her bağlamda açılmakta, rahat olmakta problem yaşadınız mı?
Eşiniz sizlerin fiziğinizi, giyiminizi güzel bulup söylediği oluyor mu?
Benim aklıma görücü usulü evlilik denince sanki hiç birbirine güzel şeyler söylemeyen, sadece aynı evi paylaşan, eş görevlerini yerine getiren, zamanı gelince de anne-baba olan bireyler geliyor aklıma...
Sanki sadece birbirlerinin iyi huyları, iyi özellikleri ve iyi aileleri olduğu için evleniyorlarmış gibi geliyor...
evliliğin şekli değil ,evlenen insanların kişilikleri ,hayata bakış açıları önemli aslında ...insan mutlu olmayı bildikten sonra görücü usulu severek farketmiyor ..
ama ben görücü usulu evlenemezdim evlenmedim de ...
hiç bir şey paylaşmadığım 2-3 ayda görüştüğüm adamla evlenemem ..belirli bir zaman gerçirmem gerek ,herşeyden önce heyecan duymalıyım karşımdaki adama ..deli gibi aşık olmalıyım ..yoksa o adamın kahrını çekemem ki ...herşeyi batar bana ,ağır gelir ..evlilikte sevgi bu açıdan çok önemli ...gerçekten sevdiğiniz zaman kin duymuyor evliliği yarış haline getirmiyor hırslanıp öfkelenmiyorsunuz ...affedebiliyor herşeyi olağan karşılayabiliyorsunuz ..ama gerçekten seviyorsanız ....şeverek evlenmek tabirini açarsak günümüzde herkes birbirini sevdiğini severek evleniyor ..ama gerçekten seven insan sayısı o kadar az ki ..işte o gerçekten sevmeyip de sevdiğini sanan ve bu şekilde evlenenler mutsuz olup ayrılıyor .. o yüzden de severek evlenenler daha mutsuz gibi bir genelleme çıkıyor ortaya ki aslında o sevme sanılan şey gerçek sevme değil ...sevgi çok farklı bir duygudur ...öyle hemene çöpe atılacak birşey değildir ...gerçekten seven insanlar mutlu olurlar zaten ...
evlilik tamamen kader işi ..alnına ne yazıldıysa onu yaşayacaksın ...çok ince elemenin de bir anlamı yok evlenmiş olamk için evlenmenin de ..
herşeyin bir dozu olması lazım ..
ben severek evlendim ...çok da memnunum çok şükür ..iiiki de evlenmişim diyorum ...evlilikteki mutluluğu paylaşımı hayatta başka hiçbir şey veremiyor insana ..bir de sevdiğin adamdan bir bebeğin olursa değme keyfine ...Şeniz
ALLAH herkesin gönlüne göre versin ..
Bence bütün evli çiftler buraya yazmalı...
Bizim ailede maalesef severek evlenen 2 yi geçmez... :1no2:
Etrafımdaki herkes görücü usülünü savunuyor...
:sm_confused:
Gerçekten severek evlenmek bu kadar mı kötü diyorum...
benneyaptımki
Görücü usulü evlenenlere sormak istiyorum:
Evlendiğinizde birbirinize her bağlamda açılmakta, rahat olmakta problem yaşadınız mı?
Eşiniz sizlerin fiziğinizi, giyiminizi güzel bulup söylediği oluyor mu?
Benim aklıma görücü usulü evlilik denince sanki hiç birbirine güzel şeyler söylemeyen, sadece aynı evi paylaşan, eş görevlerini yerine getiren, zamanı gelince de anne-baba olan bireyler geliyor aklıma...
Sanki sadece birbirlerinin iyi huyları, iyi özellikleri ve iyi aileleri olduğu için evleniyorlarmış gibi geliyor...
evvett hanımlar gunumuzde görucu usulü cok nadır göruluyor artık,pekı ya 3-5sene ılıskı yasayıp daha sonra evlenler sızlere soruyorum nasıl gıdıyor evlılık ??
tavsıye edermısınız ?
bekarlara evlenmek uzere olanlara varmı bır tavsıyenız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?