• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle ne sıklıkta

Her gün görüşürdük , görüşemeyince de kafayı yerdik ikimiz de.Görüşememek değil de sevgilin bunu sorun etmiyorsa sıkıntı.

Biz de aynı mahallede 2-3 sokak mesafede oturuyoruz, arada o kadar yoğun oluyoruz ki bi hafta görüşmediğimiz oluyor. Eh bi 10 dk görüp eve dönmek de sinir bozucu olacak, onun yerine birbirimize adam akıllı zaman ayırıp daha kaliteli zaman geçirmeyi tercih edeceğimiz için birbirimizin yardımına ya da birbirimizin evinden bir şeye falan ihtiyacımız olmadığı sürece görüşmüyoruz. O yoğunluk bittiğinde de 5-6 saati her şeyden uzak (tv, bilgisayar, telefon vs) tamamen birbirimize ayırarak telafi ediyoruz. Ama görüşemediğimiz her gün “keşke bu kadar yoğun olmasaydım şunu şunu yapardık, keşke bugünü birlikte geçirebilseydik” gibi konuşmalar geçer aramızda. Önemli olan iki tarafın da bundan şikayetçi olması bence. Bir taraf memnunken öteki üzülüyorsa ilgide bi eşitsizlik var demek ki.

İçim temiz ben başlığın devamını "...konuşuyorsunuz" olarak okudum :KK8:

İlgisiz birisi heralde sevgiliniz.

Benim içim fesatsa demek :D

Ben sevişmeli/seksli anladım :D

Konu Sahibi arkadaşım, yorumuma gelirsek: Aynı şehirde 1 hafta-10 gün buluşmamak normal değil. Büyük ihtimal başka bir sevgilisi var ya da sizin ondan ayrılmanızı bekliyor :/

Hahaaha ben sirf kendim pispis fikirliyim zannediyordum ama konuya girince yorumlardan anladim ki yalniz degilim :D

Not: ikimizde calisiyorduk. Calismadigimiz gunler gorusurduk bir de haftaici ben calisip, o calismiyorsa ya ben onda kaliyordum ya da o bende. Yani haftada 3-4 gun derim

İlişkilerin dinamikleri farklı biz sevgilimle aynı şehirde farklı ilçelerdeyiz ikimzin de okulu işleri var ama fırsat buldukça ya o bende kalıyor ya da ben onda kalıyorum. Bu haftanın 5 günü falan böyle. Ama birbirimizi görmezsek delirecek gibi olmamız birbirini çok sık göremeyen bir çiftten çok daha aşık olduğumuz anlamına gelmez zira aşk böyle ölçülebilen bişey değil. Üzmeyin kendinizi görüşemediğiniz zamanlarda bile değer gördüğünüzü hissediyorsanız önemi yok bence :)

Biz sevgiliyken gündüz görüşemediysek akşam eve geçmeden 2 dk görüpte gideyim derdi. 10 senedir birlikteyiz telefonu aradığında açmazsam hala gelir niye açmadın diye :KK51:

2 çocuk oldu hala gün içersinde en az 3kez falan arar.
Bahsettiğiniz süre çok uzun geldi ilgisiz biri gibi veya sevgide eksiklik var

çok yakınsanız akşam bir çay içmeye bşle vakit vardır.ben eşimle 2 saatlik uzaklıktaydık
her hafta görüşürdük yakın olsak düşünemiyorum bile. Özlem yok demek ki.

Selam kızlar, sevgilinizle ne sıklıkta görüşüyorsunuz? Aynı şehirde yaşayıp da bir hafta on gün buluşmamak normal mi? Sevgilim çok yoğun çalışıyor bu arada ama bilemiyorum yaa , insan eve gitmeden 10 dk bari uğramaz mı ? Çok üzülüyorum sizce neden böyle?

Yogunluk bahane. Goreceli bir sey de degil bu, o nedenle normallestirme cabalarina girmesin kimse. Ayni sehirde olacaksiniz ama 10 gun gorusmeyeceksiniz. Peh! Boyle iliski mi olurmus? Insan hoslandigi kisiyi siklikla gormek, birlikte yemek yemek, gezmek, hayatinda yasadiklarini yuz yuze paylasmak istemez?

Olmaz boyle bir iliski. Olsa da heyecansiz, tatsiz tuzsuz, yavan bir iliski olur ki kulliyen vakit kaybi.

Biz farklı şehirlere rağmen haftanın üç günü beraberdik. Ona rağmen her gidişinde ağlardım. 10 gün korkunç bence, hele daha sevgiliyken.

Bu adam evlenince eve gelmeyi unutur gibi.

Aynı şehirdeyken haftanın 6 günü, uzak şehirlerde 2 haftada bir. Sizinki normal değil.

Back
X