Sevgilinizle ne sklkta tartrsnz?((Bakn ltfen))

sevgilinzle ne sıklıkta tartışıyorsunuz???

• haftada bir kez

OY: 14 16,9%
  • haftada birden fazla

OY: 26 31,3%
  • iki haftada bir

OY: 7 8,4%
  • ayda bir kez

OY: 8 9,6%
  • nadiren

OY: 28 33,7%

• Ankete Katılan
    83
illa tartışmak için zaman beklenmezki..

farklı görüşler konuşmaya başlanıldığı zaman tartışılır genelde.. belirli sıklıkta değil..

öyle periyodik olarak ayda haftada diye birşey diyememde stresli olduğumuz dönemlerde bir problem yada karmaşa varsa birimiz ailesinde akrabasında birde ekonomik olarak zorlanmaya başladığımızda çok daha fazla tartışıyoruz

aynen katılıyorum :lepi:

nadireni işaretledım ama nadiren bile diyemicem,8 ayda 2 kere tartıştık galiba oda ben gıcıklık yaptım sengözlerimebaksanab

Valla bizim değişiyor ama çoğu zaman

Sık,sık yaşıyoruz o tartışma denen naletii

İki tarafta agresif sinirli olunca maleseff son bulmuyor..

Hoş o içini boşalttıktan sonra geri adım atıyor ama ben

Affetmiyorum :dilcikar:

duruma göre değişir
aynı şehirlerde oturuyoruz fakat farklı şehirlerde okuyoruz
o dönemde aynı şehirdeysek çok nadir tartışırız
eğer farklı şehirlerdeysek ve uzun zamandır görüşemediysek vay halimize tartışırızda tartışırız valla:)

allah nazarlardan saklasında bizim olmaz öle kavga gürültümüz genelde sorun varsa konusuruz meseleyi tv yi kapatırız ortam sesssiz olur ve konuya çözüm bulmaya calısırız eşim gerginse olduğu yerde kalırda ben çok gerginsem hemen mutfaga gider birseylerle uğrasırım bulasık vs.çünkü gerginken ben kimse olmasın isterim yanımda ben sinirliyken kim olursa olsun gözüm görmez çok fena patlıyorum ama bu huyumu evlendikten sonra unutmam gerekiyo bu eş başka bişeye benzemezki onunla bir ömür birliktelik söz konusu ....sinirlerim yatıstıktan sonrada eşimin yanına döner olayı cözmeye calısırız beraber. olayı cözdükten sonrada sarılırız birbirimize.

çok nadiren tartışırız.... o da hep aynı görüşte olduğumuzdan değil birbirimize olan saygımızdan her konuya ikimizde cvp vermeyiz.

biz hiç tartısmıyoruz daha dogrusu tartısamıyoruz ama benden değil kocamın iyiliğinden adam melek gibi ben cazgırlık yapacak olsam hemen aaaa tamam tamam huzurumuz kacmasın der konuyu kapatır kaydirigubbakcemile2 böle bir adam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…