bı tane anlatabileceğim geldi aklıma :))
erkek arkadasimla ikinci buluşmamız,daha çıkmıyoruz ama..gece için program yaptık,bar a gidelim diye,erkek arkadaşımın kuzeniyle de benim en yakın arkadasım çıkıyordu o zaman..4unuz gidicez,bende aksam arkadasımda kalicam..neyse biz tabii gündüzden hazırlanmaya başladık,kıyafetler,sac bas falan..aksam oldu bunlar gelip alcak bizi,bir anda yağmur yağmaya başladı..neyse aradı bunlar geldik inin diye,benim arkadasında evi yokusta,biz bir indik o yokuş bildiginiz şelale :)) bı şemsiyenin altında süslenmiş puslenmis saclar fln yapali iki kız hayal edin ve selalenin icinde..bunlar neyse biraz gecte olsa geldi..o sırada annem aradı,izmir i baya sel basıyor diye telaş olmuş ve bı de bu arada da deprem olmuş,biz disarda olduğumuz için fark etmedik..ben depremden accayip korkarım bu arada..neyse annem aradı iste,sen nerdesiiin izmir i sel aldiii deprem olduuu nerdesiiin eve gel falan diyo,ben dedim gelemem burda hiç bir şey yok diyorum ama bizim evle arkadasın evi 10dk yani kendi söylediğime resmen kendim güldüm..deprem olduuu diye inliyo annem ben yine yoo burda bir şey yok diye geçiştirdim..ve biz bar a gittik tabii..hala onu söylerim,yani izmir izmir olalı hem sel hem depremi bir arada az yaşamıştır ve biz azimle,inatla o gece o bara gittik ya..Allah korusun şimdi olsa evden dışarı adımımı atmam,bı de deprem den coook korkarım yani öyle böyle değil..zaten o akşamki o rahatlığıma annemde çok şaşırmıştı :) ee isin ucunda cocuğu tavlamak var :)))))) sel deprem hak getire :)))
esim tanistiktan bir kac ay sonra evlenme teklif etti ...cevabimsa yangindan mal mi kaciriyoruz ne bu acelen filan demistim.....yarim saat sonra istiklal caddesinde pano sarap evine gittik...ben 3 bardak saraptan sonra esime askim biz evlenelim demistim....hala anlatir seni sarhos edip evlenmeye ikna ettim der:))))iyiki evlenmisim askimmmmm.........
Hehehehe sana da çook güldüm =)) bi an gözümün önünde canlandırdım da yarım saat önce nazlanan kızımız çakırkeyif olunca evlenelim aşkımmm diyor hehehe =)) ya ben ne yaptım.. allahım ne rezillikti ama.. yılbaşında arkadaşlar var 20 kişi falanız yarım şişe vodka içtim sarhoş oldum.. herkesin içinde sevgilime "baaakk beni alacan mı söle.. şimdiden söle ona göre.. beni oyalıyosan baştan söyle.." sevgilim susturmaya çalişiyor kibarca aşkım tamam tabiki evlenecez aşkım yapma diyor.. ama millet yerlerde benim o halime..herkes çatliyor gülmekten.. tamam aşkım diyor sevgilim sus artık diyor "ne zaman geliyon beni istemeye diyorum" tamam gülüm tamam gelecez okulum bitince diyor.. sonra hatirladiğim kadarıyla sevgilim beni kucağina aldı yatağa götürdü..uyumuşum.. ama bi ay boyunca o 20 kişi benle dalga geçti.. ben nasıl yaptım böyle bi rezilliği yaa..
koptum bn buna ya ne zaman alcan bni hee felan allah cezanı vermesin kız senin çocukta rezil olmuştur içkiyi yasaklamadı mı sevgilin bari:1rolleyes:
Bi gün biz sevgilimle arabanın içinde oturuyoruzz nese konuşuyoruz sohbet faln dediki sevgilim baban nerde faln amaan dedim nerde olucak arsada 'dır falan önüme bi baktım babam bize doğru yaklaşıyo, kafamı eğmemle ordan gazladık valla az daha etrafıma bakınmasaydım çok fena yakalanıodukk ohaoldumsmile Her ne kadar macera faln olmasada, babam çok tutucu olduğundan bize kötü bi anı olarak kaldı..
yasaklamaz olur mu hiç canım yaa babası geçen rakı içiyodu baba burcunun yanında içme şimdi kokusuyla sarhoş olur gene sapıtır diyor.. ablasıyla ben kriz geçirdik gülmekten.. ne oldu ki niye sapıtsın benim kızım sapıtmaz diyor babası saf saf..bilmiyosun baba bilmiyosun rezil ediyo beni diyor sıpamda =))
Bi gün biz sevgilimle arabanın içinde oturuyoruzz nese konuşuyoruz sohbet faln dediki sevgilim baban nerde faln amaan dedim nerde olucak arsada 'dır falan önüme bi baktım babam bize doğru yaklaşıyo, kafamı eğmemle ordan gazladık valla az daha etrafıma bakınmasaydım çok fena yakalanıodukk ohaoldumsmile Her ne kadar macera faln olmasada, babam çok tutucu olduğundan bize kötü bi anı olarak kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?