- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Heeh işte olay bu.. Ama beceremiyorlar çenelerini kapatmayı.. konuşmuş olmak için konuşmayı tercih ediyorlar. Sanane dimi ama ,sen kendine bak oğluna bakk.. Aklıma geldide mahalleden bir komşuda eleştirmiş beni arkamdan.. oğluna aldığı gelini görmen lazım ablasını geçtim teyzesi gibi duruyor çocuğun yanında.. Ben senin kapına gelip ıyy bu nebiçim gelin böyle ,oğlunun teyzesi gibi duruyor aynı dedim mi? demedim.. dememde.. ama insanlar çok acaip. hiiç karakter olarak insanlık olarak değerlendirmiyorlar.. kendileri 4 4 lük müşş gibi
etrafımda 160lık kız 190lık erkek çift örneği de var. benim gözüme garip görünmüyo pek kız topuklu ayakkabı giyiyo hep. ve etrafımda aynı boyda olan çiftler de çok hatta bugün birini gördüm öyle bi inceledim ki anlatamam. çocuğu iyiice süzüyorum fiziksel olarak benim erbende bakıarkadaşmla nasıllar diye. kız topuklu giymişti ve başörtüsünü de şişirerek bağlamıştı, çocuk yanında bir kafa boyu kısaydı neredeyse ama gene de kötü görünmediler gözüme. ama işte insan kendisini düşününce maalesef aynı rahatlıkta olamıyo. ben etrafımdan hiç kötü yorum almadım açıkçası. uzun olsaymış filan diyen de olmadı bunu ben dert ediyorum herkes olumlu konuşsa da. inşallah bu sıkıntı geçer gider ben bu mevzuyu kafama takmayı bırakırım.
gizem 4191 resimde son derece hoş görünüyosunuzzzz
İnsanların boş olduğunu anlayınca , Bizi yakıştıranlar artınca , En önemlisi insanoğlunun özellikle ortayaş kadınların herşeye bir şey bulduklarının farkına varınca (HERKESE BİR KULP TAKIYORLAR YAHUU).. Belli bir yaştan sonra işlerinin güçlerinin kapılarının önlerine oturup geleni geçeni eleştirmek olduğunu anlayınca aştım bu saçma konuyu.. Ama çooooook bocaladım inanılmaz ikilemlere düştüm.. ama Ben artık AŞKIMI ÇOOOOK SEVİYORUM O BENİM RUH İKİZİM HİİÇ KİMSEDE UMURUMDA DEĞİL AYRICA
HEM ALLAH AŞKINA CİDDİYİM HİİÇ Mİ YAKIŞMIYORUZ TİP OLARAK FOTOLARDAN GÖRDÜĞÜN KADARIYLA??? Birde bişi dicem hani şu topuklu ayakkabı giyemiceksiniz vs. diyenler varya (banada çok dendi bu zamanında) Şöyle bir cevap vermek geldi içimden Bizim boyumuz zaten 1.70 topuklu ayakkabıya hiiiiççç ihtiyacımız yok değil mi amaa
Aynen aynen kesinlikle katılıyorum.. topukluyla abimle aynı boyda oluyorum abimin boyu 1.84 sırık gibi duruyor ve çok insanla iletişim kuramıyorum eğilmeyi geçtim çömelmek zorunda kalıyorumTopuklu giydiğimde aşkımın espiriside çok hoş.. bazen düğünlere giderken platform topuk giyer giderim oda yanımda kısa kaldığında yorum yapanlara dönüp '' BEN KENDİMİ HOLLYWOOD YILDIZI GİBİ HİSSEDİYORUM BEN TOM CRUİSE UM AŞKIMDA NİCOLE KİDMAN'' DER
aynen canım topuklu ayakkabıya ihtiyacımız yok ki niye boşuna kendimizi yoralım topuklu bence bir eziyet:) ayrıca çokta yakışıyorsunuz :)
evet ya 4 4 lük insan yok ki tamam bizde isterdik belki 5 cm kadar falan daha uzun olmasını ama allah böyle yaratmış değiştiremiyeceğimize göre yorumda yapmayın,biz onları seçmişiz ki iyi yanları var ,hayır arada 15-20 cm olsa anlıycamda aynı yada2-3 cm in ne lafını yapıyorlar....
kızlar ben 172 cm im nişanlım 186 cm boyunda ben topuklu giydiğimde nişanlım benden 4-5 cm uzun olduğu halde etraftakiler bana topuklu giyme diyebiliyorlar. yani millet karışmak için düşünmeden konuşuyorlar. etraftakileri boşverin kıskandıklarından öyle söylüyorlar. ayrıca bana topuklu giyme diyen arkadaşımla sevgilisi arasında 40 cm boy farkı var ben ona hiç bir zaman babet giyme demedim çünkü banane üstüme vazife değil. sizde üzerlerine vazife olmayan kişilerin laflarını önemsemeyin. hem siz "boyu boyuna huyu huyuna" deyimini gerçekleştiriyorsunuz
hiç iyi yönünü düşünmüyorlar hiiiçAma yavaş yavaş görüyorum rabbim cezalarını veriyor beni eleştirenlerin kızları daha beter durumdalar
kızlar ben 172 cm im nişanlım 186 cm boyunda ben topuklu giydiğimde nişanlım benden 4-5 cm uzun olduğu halde etraftakiler bana topuklu giyme diyebiliyorlar. yani millet karışmak için düşünmeden konuşuyorlar. etraftakileri boşverin kıskandıklarından öyle söylüyorlar. ayrıca bana topuklu giyme diyen arkadaşımla sevgilisi arasında 40 cm boy farkı var ben ona hiç bir zaman babet giyme demedim çünkü banane üstüme vazife değil. sizde üzerlerine vazife olmayan kişilerin laflarını önemsemeyin. hem siz "boyu boyuna huyu huyuna" deyimini gerçekleştiriyorsunuz
benim esim benden 1 cm kadar kisa normalde o kadar belli olmuyor ama dugunumuzde ben hafif topuk giymistim o yuzden dugun fotograflarinin cogunda dizlerimi bukup kendimi biraz kisaltmak zorunda kalmistim
benim esim benden 1 cm kadar kisa normalde o kadar belli olmuyor ama dugunumuzde ben hafif topuk giymistim o yuzden dugun fotograflarinin cogunda dizlerimi bukup kendimi biraz kisaltmak zorunda kalmistim
bir de artık şu platformlu ayakkabı modasının btimesini istiyorum. sıkıntı geldi iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?