sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

evet ya 4 4 lük insan yok ki tamam bizde isterdik belki 5 cm kadar falan daha uzun olmasını ama Allah böyle yaratmış değiştiremiyeceğimize göre yorumda yapmayın,biz onları seçmişiz ki iyi yanları var ,hayır arada 15-20 cm olsa anlıycamda aynı yada2-3 cm in ne lafını yapıyorlar....

bende etraftakilere bakınca kötü gelmiyor .hatta aynı olunca daha bi uyumlu geliyor:) ama insan nedense acaba karşımdaki bize nasıl yorum yapıyor diye düşününce kafaya takıyor aslında karşımızdakilerin görüşü ne diye hiç düşünmemeliyiz bile

Ähmmmm :) Cok komplexliyimdir olur olmaz herseye takarim allahtan hep esimin benden uzun olmasini istemistim Ve Nisanlim benden uzun ve ne yapsamda onun boyuna yetismiyorum yok yok cüce degilim yani topuklu giyinsem bile iki üc santim kücük oluyorum...

aynen canım topuklu ayakkabıya ihtiyacımız yok ki niye boşuna kendimizi yoralım topuklu bence bir eziyet:) ayrıca çokta yakışıyorsunuz :)

erkek arkadaşın ne güzel diyormuş öyle tabiri caizse eleştirenlere tam kapak olmuş

hiç iyi yönünü düşünmüyorlar hiiiç Ama yavaş yavaş görüyorum rabbim cezalarını veriyor beni eleştirenlerin kızları daha beter durumdalar

kızlar ben 172 cm im nişanlım 186 cm boyunda ben topuklu giydiğimde nişanlım benden 4-5 cm uzun olduğu halde etraftakiler bana topuklu giyme diyebiliyorlar. yani millet karışmak için düşünmeden konuşuyorlar. etraftakileri boşverin kıskandıklarından öyle söylüyorlar. ayrıca bana topuklu giyme diyen arkadaşımla sevgilisi arasında 40 cm boy farkı var ben ona hiç bir zaman babet giyme demedim çünkü banane üstüme vazife değil. sizde üzerlerine vazife olmayan kişilerin laflarını önemsemeyin. hem siz "boyu boyuna huyu huyuna" deyimini gerçekleştiriyorsunuz

40 cm fark mııı

evet tam olarak onu gerçekleştiriyoruz :)

hem 40 cm boy farkı olması eminim bayanın uzun olmasından daha kötü bir durumdur,bayan 2-3 cm uzun olsa bir şekilde dengelenir rahatsız olmayan takmaz bile ama erkekten 40 cm kısa olmak korkunç bir şey bence

benim esim benden 1 cm kadar kisa normalde o kadar belli olmuyor ama dugunumuzde ben hafif topuk giymistim o yuzden dugun fotograflarinin cogunda dizlerimi bukup kendimi biraz kisaltmak zorunda kalmistim

benim esim benden 1 cm kadar kisa normalde o kadar belli olmuyor ama dugunumuzde ben hafif topuk giymistim o yuzden dugun fotograflarinin cogunda dizlerimi bukup kendimi biraz kisaltmak zorunda kalmistim

ilişkinin başlarında filan sıkıntı duydun mu bu durumdan? düğünde bayramda topuklu giyememekten rahatsız oluyomusun bi de peki etraftan olumsuz yorum aldın mı canım bunları merak ettim. benim için bu durum sanki aşılması çoook güç gibi. ne kadar sıkıntı duyduğumu tarif edemem.

herkesin bayramı mübarek olsun.

lionesscim sen boyla ilgili sıkıntılarını azaltabildin mi hiç ilişkinin başından beri. bende belli periyodlarla boy sıkıntısı gün yüzüne çıkıyor. bazen gerçekten önemsiz olduğunu kabul ediyorum ama bazen çok canımı sıkıyo.

ben 1.67'yim sözlüm 1.83 :) 13 punt platformlu ayakkabı giyiyorum o zaman ancak kaşına falan geliyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…