sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

gizemm fotoğraflarına baktım canım çok güzelsiniz maşallah söz günü sen babet giydin heralde? nişanlın ne giydi ayakkabı mı yoksa ev terliği mi biz nasıl edicez diye düşünüyorum da ben topuklu giyicem büyük ihtimalle ama topuklu giymem için onun da ayakkabıyla gelmesi lazım. ama bakıyorum arkadaşlarıma söz kesilirken misafirlere ev terliği veriyolar???

canim dogruyu soylemek gerekirse cogu zaman onemsemesem de bazen rahatsiz oldugum oluyor. topuklu giymeyi zaten cok sevmem ama bazen yeri geliyor babet haricinde birsey giyemiyorum diye sinir oluyorum. bir kez nolursa olsun giydim topuklu ayakkabilarimi cok da guzel olmustum o gun sonra disari ciktik el ele geziyoruz ben ondan bir kafa uzun ve sanki annesi gibi hissetmistim cok rahatsiz olmustum. arada oyle oluyor yani. olumsuz yorum almadim annem haric. bir tek annem ilk tanistiklarinda cok kisa hic topuklu giyemezsin deyip duruyordu onun disinda kimse birsey demedi. tabi iclerinden gecirmislerdir ama ne yapalim.
Babet giyerek hallediyorum o sorunu ayni gibi duruyoruz o zaman. Kotu gorunmuyor. Kisin tabi kalin tabanli ayakkabida topuksuz olsa da biraz belli oluyor. Ama o kadar da kotu gorunmuyor acikcasi.
Biz cikarken cekilmis bir fotomuz var tabiki ben babet giymistim biraz da dikkat etmistim cok dik durmamaya (tek dizi kirip diger bacaga biraz yuklenince insan birkac cm kisaliyor ben fotograflarda bunu yapmaya caisiyorum acikcasi), oyle birkac fotografimiz var dengelemisiz boylari ayni olmus. Hatta benim daha kisa gorundugum bile olmus aslinda 1 cm uzun olmama ragmen. Ornek:

Yani babetle ve durusla bu isi kurtariyoruz arkadasim topuklu da beraber degilken giymekte fayda var yoksa gercekten de biraz tuhaf hissedilebiliyor boy farki acildikca..
Ayrica onlarin ayakkabi tabani daha kalin oldugu icin ve babetlerin cok cok ince oldugu icin iyi oluyor dengelemek cok kolaylasiyor. Bir tek kisin daha zor ama ne yapalim onemli olan maneviyat

Son düzenleme:
Yaa boşverin,bizde aynı boydayız ama hiçte takmıyorum bunu onun huyu tam huyuma uygun o bana yeter he kısa olsaydı dogru birazda olsun takardım ama şuan çok iyiyiz oda diyo aşkım bende isterdim boylu poslu olmayı ama Allahın taktiri bu.. 1.70 boyum onunda 1.71 felandır.Ama sevgi boylarımız birbiriyle yarışıyo :)

bizimde aramızda çok az boy farkı var ne yazık ki çok sevmeme rağmen topuklu ayakkabılarıma veda ettimm

son derece iyi duruyosunuz. sen ufak duruyosun hatta yannda. ama maalesef ben aynı boyda olmanın son derece normal bir durum olduğunu bilsem de bunu kendi içimde çözemiyorumm

benmde sevgilim benden kısa bazen kendimi kötü hissediyorum ilk başlarda çok takardım ama umrumda değil artık çook seviyorumm::)))

bende senin gibi oluyorum canım bazen hiiçç takmıyorum bazende acaba öyle mi drtuyoruz, acaba dılarıdan bize nasıl bakıyorlar diye takıyorum tamamen silip atabilmiş değilim aklımdan malesef .s

Boyum 177 ve suan bi erkek arkadasim yok. Olanlar da genelde benden 2-3 cm uzun oldular ve ben bundan hic hoslanmiyordum. Yanimda boylu poslu biri olsun yanima yakissin istiyorum. O yuzden icime sinmediginden ayrildigimda kendimi bi nebze rahatlamis hissettim (= simdi bekarim topuklularla geziyorum oh mis. Benimle cikmak isteyen biri de beni topuklularla gorsun ona gore cesaret etsin boyle biseye

çok teşekkürler tatlım.. aradaki boy farkını görün die boydan fotoda koydum Evet bende babet var sözlümde klasik ayakkabı var tatlım.. ev terliği de neymiş takım elbisenin altına yahu... Ben giydirmedim takım elbisenin altına giyeceği ayakkabılarını sözlüme gelirken başka vardı ayağında kapının önünde giydi yeni ayakkabılarını öyle girdi içeri tatlım..

cidden uç bi örnek olducanım peki nasıl takmıyorsun bunu bize anlatta bizde örnek alalım kendimize

Ya arkadaşlar 8 cm veya 10 cm nedırkı ben 180 boyundayım dedıgım gıbı on cm benım elım kadar bıle degıl yanı bunu takıp ben nıye sevdıgım ınsandan uzak durayım ha ılla kı cok yakın durması gereken yerler olursa artk erkenlerınde gıydıgınde boyunu 8 cm 10 cm uzatan ayakkabılar var bılıyosunuzdur emınım :) neyse onu bunu gectım şekilcilik her zaman ınsanı yıpratan bısy sısman zayıf uzun kısa bırakın bunları aşka bakın meşke bakın yahu :132:

ben boy konusuna cok onem verirdim yani boyum cok uzun sayilmaz 1.70 ama iri kemikli oldugum ucun iri yari gorunuyorum
ve esiminde uzun boylu olmasini isterdim ama gordumki istemekle olmuyo :)
nisanlimla aramizda 3-4cm var ama kendiside iri kemikli ve gayet uyumlu oldugumuzu dusnuyorum
yani aramizda 3-4 cm olduguna dua eder oldum buda olmayabilirdi :)

benim de erkek arkadaşım benden beş cm kadar kısa ve ben topuklu ayakkabı giymekten de hoşlanan bir insanım. çevremizdeki insanlar garip baksa da arkamızdan abla kardeş gibi geziyorlar dese de bizim hiç umurumuzda değil. neden bir takım sosyal kalıplara girmeye çalışalım ki. bizim ruhumuz birbirine yakışıyor, gerisi de hiç önemli değil :)

boyum 160 nişanlım 170 ama geniş omuzlu ve iri yapılı olduğu için kısacık kalıyor. herkesten kısa kardeşim 187 dir yanında minicik kalıyor babamdan bile kısa.

Benim boyum 1.67. erkek arkadasımın boyunu tam olarak bilmiyorum.1.70lerde boyu oldugunu söylüyor ama bizi dısarıdan görenler aynı boyda oldugmuzu söylüyor.Hatta benim ondan daha uzun oldgumu söyleyenler bile var..Tabi onun daha uzun oldugunu söyleyenlerde...Bizim için bi sorun olmuyo ama ayakkabı konusunda bazen sıkıntı cekiyorum..Aramızda fark edilebilir bir boy farkı olmadıgından topuklu hiçbir ayakkabı giyemiyorum.Boy farkımız dışarıdan bakıldıgında göze çarpmasın diye.. Ne kadar dogrudur bilemem ama şu ana kadar hangi çifti gördüysem erkeğin boyu kızın boyundan kısa olursa, sanki erkekler daha bir çekingen oluyorlar gibi geliyo bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…