- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
ilişkinin başlarında filan sıkıntı duydun mu bu durumdan? düğünde bayramda topuklu giyememekten rahatsız oluyomusun bi de peki etraftan olumsuz yorum aldın mı canım bunları merak ettim.benim için bu durum sanki aşılması çoook güç gibi. ne kadar sıkıntı duyduğumu tarif edemem.
canim dogruyu soylemek gerekirse cogu zaman onemsemesem de bazen rahatsiz oldugum oluyor. topuklu giymeyi zaten cok sevmem ama bazen yeri geliyor babet haricinde birsey giyemiyorum diye sinir oluyorum. bir kez nolursa olsun giydim topuklu ayakkabilarimi cok da guzel olmustum o gun sonra disari ciktik el ele geziyoruz ben ondan bir kafa uzun ve sanki annesi gibi hissetmistim cok rahatsiz olmustum. arada oyle oluyor yani. olumsuz yorum almadim annem haric. bir tek annem ilk tanistiklarinda cok kisa hic topuklu giyemezsin deyip duruyordu onun disinda kimse birsey demedi. tabi iclerinden gecirmislerdir ama ne yapalim.
Babet giyerek hallediyorum o sorunu ayni gibi duruyoruz o zaman. Kotu gorunmuyor. Kisin tabi kalin tabanli ayakkabida topuksuz olsa da biraz belli oluyor. Ama o kadar da kotu gorunmuyor acikcasi.
Biz cikarken cekilmis bir fotomuz var tabiki ben babet giymistim biraz da dikkat etmistim cok dik durmamaya (tek dizi kirip diger bacaga biraz yuklenince insan birkac cm kisaliyor ben fotograflarda bunu yapmaya caisiyorum acikcasi), oyle birkac fotografimiz var dengelemisiz boylari ayni olmus. Hatta benim daha kisa gorundugum bile olmus aslinda 1 cm uzun olmama ragmen. Ornek:
Yani babetle ve durusla bu isi kurtariyoruz arkadasim topuklu da beraber degilken giymekte fayda var yoksa gercekten de biraz tuhaf hissedilebiliyor boy farki acildikca..
Ayrica onlarin ayakkabi tabani daha kalin oldugu icin ve babetlerin cok cok ince oldugu icin iyi oluyor dengelemek cok kolaylasiyor. Bir tek kisin daha zor ama ne yapalim onemli olan maneviyat
40 cm fark mııı
herkesin bayramı mübarek olsun.
lionesscim sen boyla ilgili sıkıntılarını azaltabildin mi hiç ilişkinin başından beri. bende belli periyodlarla boy sıkıntısı gün yüzüne çıkıyor. bazen gerçekten önemsiz olduğunu kabul ediyorum ama bazen çok canımı sıkıyo.
1.80 benım boyum sevgılımınde 1.72 alın ozaman size en uç örnek :103:
benmde sevgilim benden kısa bazen kendimi kötü hissediyorum ilk başlarda çok takardım ama umrumda değil artık çook seviyorumm::)))
gizemm fotoğraflarına baktım canım çok güzelsiniz maşallahsöz günü sen babet giydin heralde? nişanlın ne giydi ayakkabı mı yoksa ev terliği mi biz nasıl edicez diye düşünüyorum da ben topuklu giyicem büyük ihtimalle ama topuklu giymem için onun da ayakkabıyla gelmesi lazım. ama bakıyorum arkadaşlarıma söz kesilirken misafirlere ev terliği veriyolar???
cidden uç bi örnek olducanım peki nasıl takmıyorsun bunu bize anlatta bizde örnek alalım kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?